Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

A két vörös csirkefogó

2008.05.02. 09:56 | BlackSheep89 | 3 komment

Nem gondoltam volna, hogy a magyarok ilyenre képesek! A kis Vuk előzetesét látva valami fura érzés lett rajtam úrrá: egyszerre éreztem dühöt, szánalmat, szomorúságot, miközben kiröhögtem a belemet is. Elképesztő, hogy a gyönyörű Egon és Dönci után egy ilyen animációs szemetet kellett gyártaniuk! Az imdb adatbázisában még nem érte el az 1000 szavazatot, de máris MINDEN IDŐK HARMADIK LEGROSSZABB FILMJE!!!!!!!!!! Elképesztő!

Mindenesetre, előre láthatóan blogunk nagy kedvence lesz.

 

Amit azonban fenntartás nélkül ajánlok mindenkinek, az a Vasember című képregényfilm. Bevallom, sokkal rosszabbra számítottam (a tavalyi Marvel-filmekkel ugyanis nagyon nem voltam kibékülve), de a tizedik perc után minden kétségem szertefoszlott. Robert Downey Jr. a lehető legjobb választás volt a főszerepre, szinte minden pillanatában remekel, csakúgy, mint a gonoszt alakító Jeff Bridges, akinek már a megjelenésében van valami ördögi. Az akciók ütősek, látványosak, követhetőek és kellő mennyiségű kapott helyet. A film humora is nagyon jó és a befejezés is szinte könyörög a folytatásért, szóval kötelező darab.

Az eddigi legjobb Marvel-adaptáció!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr85450755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rol33 2008.05.02. 10:17:01

Tiszta szánalom! Hát hova jutottunk? MI EZ? Hallottam már a Kis Vuk-ról de azért ez már sok! Emlékszek még a régi Vuk-ra, az jó volt, gyerekek kedvence, de ez? Ezt agyon kéne ütni. :D Viszont a Vasembert szivesen megnézném, a legutolsó Pókember rész nem remekelt, viszont ennek a trailere nagyon bejön.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.05.02. 13:01:35

Kis Vukról többet, mást nem tudok mondani ennél : halfpecssquad.blog.hu/2008/04/17/kis_vuk_1

A Vasember pedig nagyon jóra sikeredett, tökéletes nyitánya a nyárnak :)

czyi · http://holnapelott.blogspot.com/ 2008.05.16. 13:05:10

a kisvukos förmedvényre nem vesztegetek egy szót sem: arról már minden elmondhatót leírtak és elmondtak helyettem.

viszont a Vasemberről írt tömör értékeléseddel teljes mértékben egyetértek! egyszerűen nagyszerű lett az a mozi; ez lesz majd az újabb nagy becsben tartott eredeti DVD-m, ha megjelenik; de addig is még elviszek rá egyszer-kétszer ezt-azt a moziba! ;)
süti beállítások módosítása