Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Új Dark Knight - trailer!

2008.05.06. 10:26 | BlackSheep89 | 1 komment

Nem szokásom epekedve várni egyes filmek moziba kerülését, mert olyankor mindig ott van a félsz, hogy esetleg mégsem lesz olyan jó, mint amire számítottam, akkor meg csak a csalódás mértéke fokozódik. A The Dark Knightot azonban nem bírom nem várni mindennél jobban. Eszméletlenül nagyot kell hibázniuk ahhoz, hogy ne ez legyen az év legjobbja (legalábbis az én szememben), márpedig Christopher Nolan nem a hibáiról híres.
A második előzetes szintén nagyon jó, bár szerintem nem üt akkorát, mint az első. De itt végre kapunk valamennyit Harvey Dentből is, ami már eléggé hiányzott.
Nagyon ajánlom, hogy felratos legyen a film, mert Jokert én csakis az eredeti hangjával akarom hallani!

Basszus, sokára lesz még július 18.!

 

Emellett a Kis Vuk hihetetlen javulást mutatott be, ugyanis az IMDb adatbázisán feltornázta magát a "minden idők negyedik legrosszabb filmje" lépcsőfokra. Esküszöm, beülök rá... ezt bűn lene kihagyni!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr38456202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.05.06. 17:33:29

Na azt próbálják meg, hogy a Vasember után ezt is lerontsák az iszonyatos magyar szinkronnal
süti beállítások módosítása