Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Kazaam, a szellem

2009.03.08. 22:16 | Sorter | 16 komment

Címkék: 2. évad

Egy darabig már-már úgy tűnt, hogy nem tudjuk bemutatni a minden idők egyik legrosszabb filmjének tartott Kazaam-ot, melyet a Super Mario mellett szintén Mangekyo-nak köszönhetünk. A vágás nehezen akart összejönni, de végül csak sikerült.

A legfontosabb az, hogy azért ezt semmiképpen sem neveznénk minden idők egyik legrosszabb filmjének. Távol áll a jótól, de közel sem nézhetetlen. Egyetlen egy valami (jobban mondva valaki) rontja le a színvonalat, de az olyan szinten, amilyet még soha, ismétlem: SOHA!!! nem láttunk. Láttunk már sok béna színészi alakítást, de ez az ilető annyira dühítő ripacskodást mutat be, hogy attól öregebbek lettünk néhány évtizeddel.
És nem túlzok, itt MINDEN IDŐK LEGROSSZABB SZÍNÉSZI JÁTÉKÁRÓL van szó, amit valaha életünkben láttunk!

És ha ehhez még hozzávesszük, hogy az illetőre írt szerep is pokolian rossz, akkor nem hiszem, hogy csodálkoztok, ha azt mondom: A Kazaam nézése közben korábban nem tapasztalt düh fogott el mindkettőnket. Még soha nem akartam ennyire megölni valakit!

Ja, és NEM arról az illetőről van szó, akire mindnyájan gondoltok!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr71990236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terror Dzsoni 2009.03.09. 09:16:11

A felvezetés után én sokkal rosszabbra számítottam, valóban nem annyira ratyi. Viszont számomra nem világos, hogy most a kiskölök személyisége (értsd: a megírt szerepre gondolok, jó családi háttér, depis kiskölök), vagy a "színész" alakítása verte ki a biztositékot, vagy a kettő együtt? Szerintem ponthogy életszagú a dolog, nem minden 10 éves kiskölök sunsine és happy! Hidd el, tapasztalat... ;)

Nem fogom soha megnézni a filmet, s a véleményem azon majnem 10 percen alapszik amit te bemutattál. A színészi játékra tényleg nem lehet azt mondani, hogy jó, de a többi nálam rendben van.

Ha a Bud Spencer-es Aladdin bemutatod, mint rossz filmet, akkor megkereslek, tudom hol laksz! :)

Sorter 2009.03.09. 09:26:10

Inkább a hülye kölök alakítása verte ki a biztosítékot, a karakterével annyi volt a bajom, hogy még akkor is felhúzza az ember idegeit, ha tudja, hogy direkt íirták meg ilyenre. Engem legalábbis nagyon feldühített, és ez nem valami jó pont egy gyerekeknek készült családi vígjátéknál.
A Bud Spenceres Aladdint előbb meg kel szereznünk, de akkor a kedvedért meggondoljuk, hogy bemutatjuk-e.

Terror Dzsoni 2009.03.10. 11:10:59

"Inkább a hülye kölök alakítása verte ki a biztosítékot, a karakterével annyi volt a bajom, hogy még akkor is felhúzza az ember idegeit, ha tudja, hogy direkt íirták meg ilyenre."

Értem, valóban vannak olyan emberek, akik mindegy mit tettek, mindegy hogyan tették, felcseszik az ember idegeit. A Supersulis kiskölkök nálam ebbe a kategóriába tartoznak, pedig abból a filmből sem láttam sokat. :)

A Bud Spenceres Aladdint például nekem megvan, a többi 30 Spencer filmmel együtt, nyugodtan mondhatjuk, hogy rajongó vagyok. Csak azért írtam, hogy szerintem nem lenne jó ötlet bolygatni a filmet, mert ennyi erővel beleköthetnél bármelyik filmjébe, szinte egy kaptafára készült az összes (de nekem valami különös perverzió folytán akkor is tetszenek!). Meg aztán annyi sokkal rosszabb filmet készítettek már a világban.

Köszönöm, hogy tekintettel szeretnél lenni rám, de nem kell! A te blogodnak, a te izlésedet kell hogy tükrözze, nekem csak véleményem lehet, de annak meg hangot is adok! :)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.03.10. 11:36:30

T. Dzsoni!

Mi is hatalmas Bud Spencer rajongók vagyunk, elhiheted (különben is, van, aki nem imádja Bud Spencert???)! Éppen ezért verte ki a biztosítékot nálunk az Aladdin! Na persze véletlenül sem Bud miatt, ő volt az egyetlen a filmben, aki némi színvonalat vitt bele! Arra soha nem vetemednénk, hogy akármelyik másik Bud Spencer filmről bemutatót csináljunk (előbb készítenénk videót a Keresztapáról!!!), de az Aladdin nagyon nem jött be!
Azt nem mondtuk, hogy nem muatjuk be a kedvedért, csak azt, hogy meggondoljuk :-) De valóban vannak sokkal rosszabb filmek is. Majd meglátjuk!

traubisoda 2009.03.10. 14:02:29

a Drakula halott és élvezi c. filmet nem mutatjátok be a Gyöngyszemekben?

lamerdog 2009.03.11. 18:28:31

Hát ezt a filmet kurvára rég látam ! XD
Valahogy nekem az "egyszer megnézhető" kategoriában van !
Láttátok már a 24 :redemption-t ? :D

Sharkhunter 2009.03.13. 20:05:45

igen...igen...a kisrác tényleg idegesítő, de láttátok már a speed racert? O_O

igaz, az is inkább gyerekeknek készült film, és ugyanúgy van benne egy gyerek, de az úgy játsza a fejét, h nekem majdnem ökölbeszorult a kezem, mikor az csinálta a hülyeségit. a köcsög majmával meg még kibírhatatlan volt. filmnézés közben át is kellett ugornom egy részt (amikor a kocsigyártó cégnél száguldoztak), mert lassan fizikai már fájdalmat éreztem eközben.

am sztem jó a film, de a ducikölyök rengeteget ront rajta.

Tai91 2009.03.13. 23:06:51

bizony ez a kölyök elrontja az egészet csak rá kell nézni má rosszul vagy tőle FFUuuujj!!
és nagy klasszikus film trilógiákat be fogtok mutatni? mint pl:Jurassic park,terminator,star wars,tremors

Sorter 2009.03.13. 23:09:53

A Baaad Movies-ban biztosan nem. A Gyöngyszemekben esetleg a Tremors 2. és 3. részét.

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2009.03.14. 14:37:09

király a videók!!!! ÉS a blog is

Sorter 2009.03.15. 00:24:32

@Polski gyerek:
Köszi szépen a dícséretet! :-)

Mangekyo22 2009.03.28. 10:34:11

Nagyon jó volt a videó, Sorter!
Az a hülyegyerek a filmben a legrosszabb az egészben.
Meg az a szörnyű rap-elés!

Shaq meg ugyan jól alakított a filmben a többiekhez képest, de szerintem azért furcsa, hogy egy kosarast felkérnek ilyenre.
Mondjuk én a Space Jam filmnél Michael Jordan-on is csodálkoztam.

Geminicorazon 2012.02.21. 03:16:47

"Csak a gyerek. Ez a kurva gyerek!"
Hangsúly.
Zsíír

caseyjones 2015.12.27. 20:24:48

Meglepően sok pozitív kritika érte a filmet a videóban. Csodálkoztam is, hogy Baaad Movies kategóriában belül lett bemutatva.

Kibernetika 2017.06.26. 14:02:50

A Szupersuli nem működik, még gyerekfilmként sem?!!! Mondok én nektek valamit: Bármilyen felfoghatatlan is számotokra, a Szupersuli igenis működik mint gyerekfilm és ezt nem csak én gondolom így. Persze én is így gondolom, de a port.hu-n írták többen is, hogy a gyerekek nagyon szeretik. Olvassátok el és belátjátok, hogy hiába gondoljátok azt, hogy nem, igenis működik mint gyerekfilm. Bármilyen felfoghatatlan is számotokra, ez az igazság. Csak nézzétek meg!
süti beállítások módosítása