Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Sparrow - Kísértethajó

2011.05.04. 11:46 | Sorter | 3 komment

Címkék: rajongói/vendég videók

A közös filmnézés előtt megbeszéltük Sparrow-val és Frog-gal, hogy a fennmaradt nyolc filmet szétosztjuk egymás között és az elkészült kritikákat belinkeljük minden oldalra.

Nos, íme a Kísértethajó kritikája, amit a Filmelemzők blogra publikáltam!

Itt megnézhetitek!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr962876732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zecske 2011.05.05. 00:11:55

nem rosz film én szeretem,1998 filmtöl azért ne 2011-es cgi várjunk.ok a szörny nem a legjobb de nyalván nem 120 millios film költségvetésü volt,korához mérten nem rosz,és a maszk fil (példaként) félig rajzolt félig cgi volt.mai szemmel az is lehetne sokkal jobb.star wars 1 nél onnan számitva ledült nagyot a cgi is,és most meg az avatar a következö a cgi evoluciojában.

tpeti97 2011.05.05. 00:16:32

Én megnéztem mindkét részt nem tűnt vészes filmnek tán még meg is nézném ha TV-ben adnák. Egyébként jó hogy nem ezt mutattátok be szerintem.

T-rex 2011.05.05. 19:13:48

Ööö... Oké. Ilyen rossz bemutatót. Mi baj volt a látvánnyal? Akkoriban ez még nem számított olyan rossznak kis költség vetésből. És látszik is hogy mennyire oda figyelt film nézés közben. Ez egy rohadt polip volt! Rohadtul eltud fogyasztani egy polip ennyi embert (Mármint a testünk víz százalékát mert a többit nem eszi meg a szörny). A hulla hegyes rész egyáltalán nem felesleges. Bemutatják hogy a szörny hova okádta ki a nem megemésztett kaját és az utána lévő víz attól volt hogy a csápok áttörték a hajónak egy részét és a vízzel együtt jöttek a csápok is amik az elsodort menekülő embereket akarták befalni. Amikor pedig a "katona" és karbantartó rohannak a csápok elől a "katona" azért lőtte lábon a karbantartót hogy a csápok lelassuljanak a kajálástól és ő addig bemenekülhessen valahova. A csáp pedig nem azért ette lassan a palit mert csalogatni akart akárkit is. Egyszerűen csak lassan "ízlelgette". A hajó tulajdonos pedig azért akarta megölni a többi túlélőt mert azok lecsukathatták volna azzal hogy a tulaj tehetett a rablásokról (ugyebár ő rendelte a "katonákat" hogy kirabolják a hajót").
süti beállítások módosítása