Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Rémálom az Elm utcában

2013.06.05. 11:51 | BlackSheep89 | 24 komment

Címkék: 7. évad

Hogy Az utolsó ház balra után helyrebillentsük a mérleget, íme 2010 egyik nagy csalódása, ami alapból is rossz helyzetből indult, de meglepő módon nem azért lett rossz, amire először gondolnánk.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr65345178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.06.05. 13:27:04

"Fuss ribanc fuss!!!!" A végén komoly volt! :D

Amúgy ez a maszk tényleg hihetetlenül nem jó! Már mint hasonlítsuk össze az eredetivel pedig a két film között évtizedek vannak. Az ember azt hinné, hogy ha másra nem is legalább egy rendes maszkmesterre költenek. A másik, hogy a cgi korában simán lehetett volna hihetetlen álomjeleneteket csinálni csak a pénz és a képzelet szab határt ellentétben az eredetinél ahol a kor technikája visszafogottabb volt. Szóval lett volna mit javítani. Legalább a színészt eltalálták de azért még sem egy Englund! :)

Waking_Waste 2013.06.05. 13:27:09

engem már a trailerek alapján se győzött meg anno, és nem is láttam, jobban is tettem:D

Alerstorm Pirate 2013.06.05. 15:09:43

A hadonászó Freddys résznél nem kaptam levegőt a röhögéstől.

Amúgy mellékletesen a kihagyott ágyas jelenetben nem más szerepelt mint a fiatal Johnny Depp.

zecske 2013.06.05. 15:09:57

Black Sheep teljesen eggyetértek,bár nállam szar maszk visz mindent.

még akkor is ha összeégett emberhez ez jobban hasonlított,mert ha márFreddy Kruger,akkor nézzen is ki ugy,szerintem.

ez igy max szemétszállito.

várom további videokat,néznék má egyszerre többet is.

Clive Tharwen 2013.06.05. 15:10:03

Az első részt imdáom, kiskoromban hosszú ideig nem tudtam aludni megnézése után :) Ezt is meg akartam nézni (ha rászánom magam) de ezek után valszeg kihagyom :DD

ozymandias 2013.06.05. 18:04:40

A hadonászó freddieD-s poén nagyon nagy :D
kicsit off:
A jövőheti Acélember miatt nem akartok esetleg egy Superman 4 vagy Superman 3 videót csinálni? Az alapanyag nagyon adná, mindkét rész igazi förtelem a maga nemében.

KongFan 2013.06.05. 18:04:55

95%-ban egyet értek a BM videókkal.
Ez most a maradék 5%. Én imádtam ezt a filmet és az eredetit is. Én például soha nem szurkoltam egy Rémálom filmben sem a srácoknak. Rohadjon meg mind xD
Az ijesztgetős részek tényleg nem nagy durranások, de én még sosem féltem filmen, kivéve az Insidious-t. Azon majdnem infarktust kaptam.

Rett Enet 2013.06.05. 18:05:06

Englund az 1989 - ben készült Phantom of the Opera c. filmben is megmutatja ám, hogy mit tud. :) Ott is vannak poénos beszólásai, és könyörtelen, mint mindig. Ha kedved van, nézd meg. Youtube- on fent volt még kb. egy éve (akkor szedtem le)

Maszk13 2013.06.05. 20:50:09

Azt hiszem ez lesz a kedvencem az évadból:) Az integetős Freddy résznél pedig kénytelen voltam leállítani a videót annyira nevettem:) És bár én nem láttam végig ezt a filmet (nem is fogom), de az első Rémálomról annyit, hogy kb 5 évesen láttam pár jelenetet belőle de még most is emlékszem arra a rémálomra mit okozott...

Ungdani 2013.06.05. 20:50:20

Az eredeti istenkirály, és egyben az első horror, amit életemben láttam :D. Ezt az újat eddig is elkerültem, és ezután sem tervezem megnézni, köszönöm hogy ezt ismét megtettétek helyettem :) De egy kérdés: A film ad választ arra, hogy az ázsiai halála hogy került fel YouTube-ra? Csak mert szerintem ez hülyeség...

Callinicus 2013.06.06. 06:47:33

Szerintem ez egy kifejezetten gyengén sikerült videó, talán ha egyszer nevettem rajta, de hát a humor nehéz dolog, nem mehet töretlenül.

Én csak a Freddy vs Jasont láttam, nem volt nagy eresztés.

Viszont eszembe juttattad, hogy meg akarom nézni a Paprikát, szóval a mai napon sort is kerítek rá reményeim szerint, a Mementoval együtt. :)

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.06.06. 13:24:12

@Ungdani: Ez jó kérdés, habár lehet, hogy élő adásban ment a videó ki tudja! :D Vagy a szülők vicces kedvükben voltak, rakjuk fel ahogy kinyuvadt a gyerek! :)

Imre Lovas 2013.06.06. 19:43:12

Srácok, van itt egy igazi "fos" film, ami tökéletesen érett arra hogy bemutassátok ! ! ;)

www.imdb.com/title/tt1734122/

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.06.06. 19:43:22

A remake-et eddig sem volt kedvem megnézni, ezután a bemutató után meg pláne nem. Egyébként Rooney Mara milyen a filmben? Ő is nagyon aláadott a színvonalnak, vagy azért próbálta a magáét hozzátenni? Mert ő azért színészként egyre inkább feljebb tart.

u.i.: Isten éltesse Robert Englundot, aki ma 64 éves! :)

jackass99 2013.06.06. 19:43:29

Remek kis videó volt. Remek hír hogy a vox legújabb száma megjött nekem és az új Szörny Rt. részre 100% - ot adtak.

Cervantes444 2013.06.07. 06:55:28

A Remake valóban nem a legjobb és sok hibája van és sótlan. De még mindig szórakoztatóbb, mint a kettő. Egyébként szerintem úgy korrekt, ha a másodikat is bemutatod, mert megérdemli. Kíváncsi vagyok amúgy is, hogy ti is ugyanazokat a hibáit emelnétek-e ki, amit én.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2013.06.07. 10:08:34

@jackass99: Igen, már láttam, és én is meglepődtem. Legutóbb a Toy Story 3-nak adtak 100%-ot (mármint a Pixar-filmek közül). Ha ez is azon a szinten van, akkor erősen "Az év filmje"-gyanús. Nem gyengén feltornázta az érdeklődésemet!

@Ungdani: Szerintem is élőben vehette fel. Mert ázsiai, you know!

2013.06.07. 23:19:30

Eléggé csalódott voltam, amikor megpillantottam végül melyik alanyt mutatod be. Ezért direkt újranéztem a filmet a vidi előtt. Természetesen nem ütött akkorát, mint első megtekintéskor. Érdemes volt újra rávennem magam, mert alighanem rájöttem, miért nem szeretik annyira. Azért, mert rohadtul felesleges. Az eredeti azért van annyira hatásos szerintem egy mai tinire is, hisz annak idején nekem nagyon bejött. Hiába voltak hatásosak az előzetesek és (most már tudom, hogy csak számomra) az első megtekintés. JEH alakításán sztem semmi sem múlott még a ronda maszk és a Batman-hang ellenére is, továbbra is tartom, hogy kihozta a maximumot. (Ja és különbenis neki sikerült, ami egy több tucat terminátornak soha: megölte John Connort. :) ) A többi karakter meg csak a szokásos sablonszereplők voltak. Nem nagyon tudott újítani, de ha újított is, akkor is inkább visszafelé ütött. Az eredetiben ott nem nagyon tudtad eldönteni, hogy mi álom és mi valóság. Itt meg... Hát ja. Pedig annak idején dicsértem az e-mailben. De most lássuk a videót! :)

Az eredetivel és a folytatásokkal nagyjából egyetértek, nekem még az Új rémálom is bejött. (Az a reakció a FvsJ-nél, jobban össze se foglalhattad volna. :) Gyöngyszem bemutatót neki!) Tényleg nem nézhetetlen, mert a sorozat 2., 4., 5., 6. része szerintem is bőven alulmúlja a remake-et. A bemutató tetszett, mégha nem is röhögtem végig (FreddyD cameója ott van. :) ).

BTW én azért még reménykedem egy Halloween-bemutatóban, mert az nagyon megérdemli, hogy ebben a BaaadMoviesban szerepeljen. Természetesen a remake-re gondolok.

Edemsz 2013.06.07. 23:20:05

Szó szerint. Egyszer meg lehet nézni, nem rossz film, de semmi érdekes és érdemleges, a színészen kívül. (épp hogy nézhető...) Ezek ilyen szárnypróbálgatós filmek, de hogy repülni nem fognak az már előre tuti. Englund maszkja igazán fasza volt, de egy ilyen szinten összeégett ember nem így nézne ki, már csak színben se:)) 1-2-5 ezek a legjobb részek, már csak azért is mert Freddy ezekben még inkább volt pszichopata és félelmetes mint humoros. (Mellesleg az 1-esben és az 5-ösben voltak a legvadabb álomjelenetek szerintem.) A legalja a sorozatnak meg a 4-es. (Renny Harlin ide vagy oda) Még a 6-ost is leelőzte a bárgyúsága, abban legalább volt valami jó sztori. A Dolog rímékhez szólnom kell, csak annyit, hogy már pusztán a tény, hogy létezik, az sértő számomra, nem hogy megnézzem. Gyerekkorom egyik legfélelmetesebb filmje, ami miatt gyakran jártam teleszarni a vécét, és még ott se éreztem magam biztonságban mivel paráztam hogy talán az ürülékből is hörgő fogas csápok törnek fel:) A többiek: A cápa (tőle van azóta is kicsi víziszonyom), Freddy, Fenyegetés, A köd, Predator, Alien(s)...és a texasi láncfűrészes eredeti (lett volna) ha akkoriban látom. Viszont ilyen kiszámytható, jellegtelen és sótlan produkcióból nem kérek, amibe persze kötelezően kellett a kemény főhős csaj is, a cgi fárasztó és hiteltelen, parafaktor elégtelen. és még sorolhatnám. A legfontosabb elkerülhetetlen hibája, hogy előre tudni mi lesz a vége. Sokszor elfantáziáltam(tunk) azon, vajon mi történhetett a norvég bázison, és sokkal kreatívabb és félelmetesebb eseményláncolatot és jelenetsort hoztam össze tesómmal, mint a készítők. Az a tény pedig hogy megjelenése után szinte egyből felkerült a youtubra teljesen, számomra röhögve libbentette fel a fátylat a minőségről:) U.I.:...a péntek 13 (1980) egy szuper film!

DAud 2013.06.21. 07:13:01

Azért azon meglepődtem, hogy a vlogoló emberrel problémád volt. Az egy dolog, hogy mi, "mai fiatalok" sokat netezünk, és én speciel pont követek több ARG-t is, de az ismerettségi körömből senki más.
Vajon hány embert hatna meg Amerikában egy (a jelenet alapján elég gyenge) websorozat csak azért, mert az ő városában játszódik? Ti hány creepypasta karaktert ismertek a Slender man-en kívül? Hányról hiszitek el, hogy valódi? Na ugye?

Hallucinogén Pite 2013.07.10. 12:33:13

Na az a hadonászó FreddyD váratlan volt... :D :D :D

Diós Tészta 2014.08.02. 10:03:17

Most sikerült, megnéznem ezt a filmet, és szerintem egyáltalán nem való a Baaad Moviesba. A gyöngyszemek közé sem, de tagadhatatlan, hogy a filmnek nagyon sok jó pontja is van. Próbálták ijesztőbbre csinálni, hogy ne egy gagyi, félhetetlen horror-vígjáték legyen, mint az összes többi rész 3-tól felfelé, és megtartották Freddy eredeti stílusát. Továbbá a film nagy pozitívuma, hogy jobban kihangsúlyozták Freddy pedofil énjét, ami rengeteg kérdést felvetett, és szerintem jót tett a karakternek is. És felmerült a kérdés: mi van, ha Freddy ártatlan volt, és azért akar bosszút állni a gyerekeken, mert hazudtak? Ez egy remek ötlet volt. És a halálát is végre megcsinálták rendesen, tényleg drámaian, nem úgy, mint az az ocsmány jelenet a hatodik részben. Nekem egyáltalán nem hiányzott, hogy Freddy vicceskedjen. Tetszett a nyomozás is, ami nekem nagyon hiányzott az eredetiből. Azok mellett, amiket elmondtál, nekem az hiányzott a karakteréből, hogy pszichopata módjára nevessen, miközben üldözi az áldozatait. Egyébként egyetértek a videóval, csak egy dolgot nem értek. Ha már Rémálom, miért nem a 2., 4., 5., 6. vagy 7. került bemutatásra? Szerintem azok ezerszer rosszabbak, bár én a második résszel még egészen ki vagyok békülve.

retrodj · http://retrodj.blog.hu/ 2014.12.31. 10:32:20

Nekem a főgonosz nevéről a gyerekkorom jutott eszembe. Amikor nem mertem elaludni, féltem és inkább átvirrasztottam egy teljes éjjelt. Pirkadatkor a kishúgom jelenlétében mertem elaludni...
...olyan szép nyomot hagyott bennem a nővérem, az újságja és a filmek egyes kockái (sosem néztem meg egy részt sem, csak amikor a Tv adta kapcsolgatások között belefutottam), hogy azóta sem dolgoztam fel a traumát. Szégyen, nem szégyen - ez van! Ha valamit nagyon valóságosnak adnak el egy gyereknek, egy életen keresztül megmarad a heg...

Mangekyo22 2015.06.22. 18:17:22

Jó videó lett! ;)

Amúgy tudtad, hogy Michael Bay volt a producer?
süti beállítások módosítása