Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Filmbarátok Podcast #45

2014.02.20. 10:59 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: filmbarátok

Filmbarátok Podcast #45 (2014. Február) 145 perc

Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD

Téma:

-A nő
-A túlélő
-A Lego-Kaland
-Robotzsaru (2014)
-Oldboy (2013)
-Elit Halálosztók 1-2
-The Square
-A generális 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr375823742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyurci97 2014.02.21. 12:30:12

Nem teljesen ide tartozik,de gondolom megosztom veletek:
Apukám most látta a Gravitációt. Azt mondta,hogy életében nem látott még ekkora szart. Érdekes szerintem nagyon jó volt. Mondjuk tény,hogy volt igazság abban,amit mondott,de ennyire leszarozni valamit...
Mondjuk neki kb. semmilyen film se tetszik,végignéztük az utóbbi 5 év legnagyobb filmjeit,egyik se. Csak pár példa arra,hogy ő miket tartott irgalmatlanul szar baromságnak:
District 9,Eredet,Django,Argo akció,Red 1-2,Bosszúállók,Star Trek,Király beszéde,Éhezők viadala,Zero Dark Thirty és a Phillips kapitány. A Gravitáció előtt a Wall Streek farkasát is lefikázta.
Összesen 3 film tetszett neki 2009 óta: Avatar,Bourne hagyaték és a Vakszerencse.
Csak gondoltam leírom.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2014.02.21. 12:35:56

@gyurci97: Hát... ugye ízlések és pofonok. Azért kíváncsi lennék rá, miért tartja konkrétan szarnak ezeket a filmeket. Van valami valódi oka is, vagy csak hangulat kérdése? Meg ugye idézzük fel együtt Eastwood nagymestert: "A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van egy."

gyurci97 2014.02.21. 14:43:29

@BlackSheep89: Mindig azt mondja,hogy ilyen nincs. Neki már a legkisebb valóságtól eltérő dolog baromság. De pl. az Argo meg a Király beszéde azért nem tetszett neki,mert túl vontatottak voltak. Az olyanok,mint a Red meg Django meg Rambo azért nem tetszenek neki,mert szerinte az egy baromság,hogy 1 valaki kinyír mindenkit,mondjuk az ilyeneket én se szeretem annyira,de mellette a karakterek vagy a történet tetszik. A sci-fit se szereti,a Star Treket addig bírta,ameddig megjelent az Eric Bana romulánként.
Tehát pontosan én se tudom,de biztos,hogy nem hangulat kérdése. Meg azért van benne ellentmondás is,mert az Avatart szerette,az meg nagyon sci-fi. Mondjuk az előbb néztük a Rush-t,az nagyon tetszett neki. Eléggé finnyás,de amúgy tök jó fej,csak leragadt a 2003 előtti filmeknél :)

freddyD 2014.02.22. 10:10:39

@gyurci97: Vannak ilyen emberek, akiknek alapból semmi sem elég jó. Tesóm is ilyen, kb minden filmben talál valamit, ami miatt aztán menthetetlenül ratyi az egész. Nem kell foglalkozni ezzel, már rég feladtam, hogy változtassak ezen

Near93 2014.02.22. 12:07:21

@gyurci97: Fú de utálom az ilyet. Jó nekem is vannak ilyen ismerőseim. Egyikkel megnéztem a Faun labirintusát, és ott is belekötött minden fantasy elembe. Egyébként megértem ha valaki hülyeségnek tart egy sztorit, mert pl én ha látok egy filmet ami a VALÓSÁGBAN játszódik, és telepakolják olyan dolgokkal, amiket egyszerűen lehetetlen megcsinálni (Lásd: Legtöbb akciófilm) azon igenis felhúzom magam, mert kizökkent. Pl ha egy ember zuhan 10 emelet magasról, miközben faágakba ütközik, akkor annak törjön már el valamije, és legyen már rajta valami kosz.

A James Bond filmeket is ezért utálom. Annyira nem vesz tudomást az emberi test tűrőképességéről, hogy inkább nét ki egy paródiának mint komolyan vehető akció filmnek.

HA VISZONT egy olyan történetet nézek, amiben alapból léteznek ilyen dolgok, mint pl a Marvel, DC sztorik, akkor én úgy állok hozzá hogy "oké, itt lehet" és ha még a történet is jó, akkor meg pláne szeretem. Az eredet a valóságtól teljesen elrugaszkodik, és még bele is tudsz mélyedni. A Disctrict 9 is, és annak még elég nyomasztó is a hangulata.

Mondjuk az Avatar nekem sem tetszik, mert annak a történetét már többször is láttam, sőt az Atlantiszt kiskoromban vagy 100x megnéztem, és igazából teljesen ugyan az. A látvány meg önmagában kevés.

Darrell 2014.02.23. 08:38:48

@freddyD: Te is eléggé szigorú szoktál lenni a filmekkel (szerintem legalább is :) ), de sokszor jogosan :D
süti beállítások módosítása