Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Így neveld a sárkányodat 2

2014.06.21. 20:20 | BlackSheep89 | 8 komment

Címkék: élménybeszámoló

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr556396831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.06.22. 08:26:02

Ha már dreamworks animációs film, a Madagaszkár pingvinjei még idén Novemberben megkapják az önálló filmjüket!!!

Magyar szinkronos előzetes: www.youtube.com/watch?v=mUjGWJPTfdU

A Madagaszkár filmek is (inkább az első kettő) csak miattuk lettek ERŐS közepes filmek! :)

Rocil · www.magyaranimaciok.blog.hu 2014.06.22. 08:26:26

Nekem már az is tetszett, hogy eleve IDŐSEBBNEK animálták meg a szereplőket ami egy marha jó húzás volt. Hablaty (de hülye egy név) az első részben úgy is túl gizda volt (oké ilyen a szerepe is) itt már egész megemberesedett.

Egyébként láttátok a sorozatot is amely a CW-n ment? Az is inkább kisebbeknek szólt de érdekesnek érdekes. XD Sőt lehet még most is megy nem tom.

Abban pedig totál egyet értek, hogy ha animációs film akkor miért egyenlő a dolog a kisgyerekkel meg a humorral. Mintha az idősebbek nem néznének ilyet. Habár a sima rajzoltra is mondhatnám ezt, de olyat már úgy sem csinálnak szinte. Amúgy simán jöhetne egy igazás komoly kicsit sötétebb sci fi animáció. Volt a Warhammer 40k SpaceMarines de az direkt DVD-re jött és ez látszott is rajta!

kastor 2014.06.22. 18:38:35

Remek videó lett. :)
Majd befogod mutatni a demónát?

Darrell 2014.06.22. 18:38:53

Sejtettem hogy ha nem is ér fel az elsőhőz, legalább méltó folytatás lesz. Az elsővel engem nyaggattak hogy nézzem meg, sejtettem hogy jó, csak nem szántam rá magam sokáig, de végül nem bántam meg, mert a kedvencek közé küzdötte fel magát :) Kb 1 éve láttam, és mikor megnéztem utána az jutott eszembe, hogy a pixar összekaphatná magát. Nem volt rossz ez a Merida, meg a Monster University egyáltalán, csak néhány másik animációs film az utóbbi években jóval kreatívabb volt (wreck it raph, lego movie) Remélem hogy hamar összekapják magukat, és nem csak folytatásokban gondolkoznak. Habár ha már folytatás, akkor ne a verdák 3 legyen előbb, hanem a régóta várt Incredibles folytatás :D

Kunos Gyula Patrik 2014.06.22. 21:27:03

@Tomlion: és a sorozat is nagyon jó hogy ők a főszereplők és várom a filmet jó az előzetes

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.06.23. 18:29:46

@Kunos Gyula Patrik: 20 éves létemre már nagyon (NAGYON) kevés animációs sorozat szokott érdekelni, de a Pingvin sorozatot imádom! :)

xx18Rolandxx 2014.06.23. 18:29:54

@Kunos Gyula Patrik: Ha jobban megnézzük a DreamWorks-nek mostanában szokásává vált hogy a sikeresebb filmjeikből sorozatokat készítenek. Ott van ugye a Madagaszkár Pingvinjei,a Kung Fu Panda a Rendkívüliség legendája és ebből a sárkányosból is készült egy animációs sorozat. A Pingvinesre mellesleg én is kíváncsi vagyok,ők a legnagyobb arcok a filmekben :)

Az meg hogy valami animációs meg rajzfilm még nem feltétlenül csak a gyerekeknek való. Ennyi erővel az animék 80%-a mehetne a RTL KLUB délelőtti műsorában hétvégente vagy a South Park is akár.

Én már régóta jobbnak tartom a DreamWorks filmeket mint a Pixarokat. A Pixar filmek közt is vannak nagyon jók de a többségük nem ébreszt bennem késztetést arra hogy megnézzem őket. Mondjuk az Incredibles folytatás ígéretesnek tűnik :)

Murder3 2014.10.30. 14:29:45

Hát én nem is tudom mikor látta, ilyen jó animációs filmet.
Ilyen élményt még egy animációs film belőlem nem tudott eddig kiváltani.

Szerintem ez még jobb is volt mint az első része, számomra a fő gonosz sem volt olyan rossz.

Az tetszett még nagyon benne, hogy nem tömködték tele azokkal a tipikus animációs filmes poénokkal.
süti beállítások módosítása