Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - The Raid 2: Berandal

2014.06.29. 18:46 | BlackSheep89 | 9 komment

Címkék: élménybeszámoló

Ismét hallgatható! 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr946452655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darrell 2014.06.29. 22:20:37

Amikor megláttam a hosszt sejtettem hogy ezek a negatívumok. Vonakodtam már 1-2 napja a hossz miatt, de az ajánlás hatásos volt :) Nem azért mert nem szeretem a hosszú filmeket, csak mostanában már 1-2 blockbuster is egész rövid (mármint hogy 2 óra max, pl a holnap hátárán vagy a dotfp) és így nincs üresjárat.

FaKe.beL1eVe 2014.06.30. 15:15:19

Jah, oké! Most láttam csak a leírást! Hát dögöljenek meg..

KongFan 2014.06.30. 15:15:25

Már lehet is feltölteni indára, mert a Tube szokásához híven, csak baszakszik. :P

FaKe.beL1eVe 2014.06.30. 15:15:32

Sejtettem, hogy a Tube beflag-geli ez a videót is. Anno az első Raid-nél is gondolom ez volt. De nem is értem, miért vétózzák meg?!

Cervantes444 2014.07.01. 07:39:59

Én nem ajánlom. Annak idején én is így lázadtam a YT ellen és én is az Indát választottam. Azonban egy külföldi nézőmtől megtudtam, hogy az Inda ugyanúgy letiltja a videokat, legalábbis nemzetközi szinten. Sőt, valahol ők maguk vannak letiltva. Csak az a különbség, hogy erről ti nem is tudhattok, mert nem értesít az inda. persze, még mindig jobb, mintha a Magyarországon élő nézők se látnák, de gondoltam szólok.

Darrell 2014.07.01. 07:40:07

Na ez a youtube nem győzi csesztetni a felhasználóit. Azon lepődtem meg mikor az elhurcolva élménybeszámolóját is levette a youtube, még az olyan szar filmeknél is figyelnek a szerzői jogokra :D

FaKe.beL1eVe 2014.07.01. 21:45:30

Abszolút feltörölte velem a padlót ez a film, akciók terén. Az operatőri munkát és a vágást én Oscar-ra biztos jelölném, és ez különösen az autósüldözésnél volt elementáris.
Szerintem a 10 évvel ezelőtti Bourne csapdában láttam utoljára ilyen adrenalinpumpáló hajszát.
Egyébként van egy Behind the Scenes part 1 című videó Tube-on, ahol mutatják, hogy kézről-kézre adják egymásnak a kamerát ennél a résznél. Zseniális! Az egyik még be is van öltözve anyósülésnek. :)
Nekem még történetileg is tetszett, bár azzal egyetértek, hogy nem találja fel a spanyol viaszt, nagyon nem, de ugyanakkor nekem frissnek ható volt.
Nem hiszem, hogy idén bármelyik film letaszítaná a top10-es listám éléről. Jöhet a 3. rész, amiben az imdb szerint Tony Jaa is benne lesz! Már látni akarom! :)

Darrell 2014.07.02. 18:43:13

Azóta már én is megnéztem, az akciójelenetek nagyon jók, de erre számítottam is. A vágás még mindig nagyon jól követhető. A készítők szerintem sok wes anderson filmet néztek mostanában mert sok kép szimmetrikusra volt beállítva :D Szóval a szakmai része kifogástalan. A legnagyobb negatívum szerintem is a történet. Jobban működött volna egy egyszerűbb bosszú sztori, abba is bele lehetett volna helyezni ezeket a jeleneteket. Értékelem a próbálkozást, de két és fél órára felesleges volt elhúzni, és szerintem elhúzás volt, mert néhány karakter direkt lassan gyalogolt a kamera felé :D És összesen legalább 5 percet felemésztenek a "nézzétek milyen fenyegető vagyok" beállítások. Egy halvány karakterizáció volt az apa meg fiú karakternél, illetve az előző részből ismert mad dog karakterre kísértetiesen hasonlító macsetés alakról, neki volt jelenléte, kis sztorija, őt kedveltem. De nagyon szokványos volt, és közepesen elszínészkedett. Viszont! Az ilyen jelenetek után kaptunk nagyon kompetens akciójeleneteket. Csak jobb lett volna egy egyszerűbb bosszú sztori, amit lerendeznek 1 óra 40 perc alatt. Kicsit lelassította ez a filmet, de azért összességében jó volt.

FaKe.beL1eVe 2014.09.15. 21:33:45

Gang War (törölt jelenet):
www.youtube.com/watch?v=fs_Qhmiz40E

De hogy miért?!
süti beállítások módosítása