Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - 22 Jump Street & Sin City: Ölni tudnál érte

2014.08.26. 12:28 | BlackSheep89 | 4 komment

Címkék: élménybeszámoló

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr836636947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edemsz 2014.08.27. 16:59:14

Kicsit félve fogom megnézni a hihetetlenül ösztönös első után, de a beleélős hangulata miatt biztos nem moziban a zörgős rágcsálók között, annak ellenére hogy évek óta én csak ezt a filmet várom semmi mást!

Kunos Gyula Patrik 2014.08.30. 17:48:19

BLACKSHEEP EGY ÖTÖDIK PECSÉT GYÖNGYSZEM BEMUTATÓT!!!!! légyszi

Mangekyo22 2014.08.31. 09:39:50

Megnézitek a Tini Nindzsa Teknőcök filmet is? Mert bevallom, nem jó film, de kicsit sincs olyan rossz, ahogyan beállítják. Igen, a teknőcök kinézete szörnyű és semmi eredeti nincs benne, viszont az akció jelenetek többsége, a látvány és a humor az viszont jóra sikerült. Van olyan érzésem, hogy csak azért húzták le ennyire, mert ott van Michael Bay neve a producerek között, holott ő maga egy ujjal nem nyúlt a filmhez (mert se nem ő írta, se nem ő rendezte).

Edemsz 2014.12.03. 19:22:40

Jöttem,megnéztem,csalódtam. Nem kicsit, nagyon. Hajszálnyira SPIRIT 2, mivel itt legalább nem kapunk fárasztó poénokat. A látvány kivételével minden el lett cseszve amit csak el lehetett cseszni. Ray Liotta, Joseph Gordon (utóbbi alapból nem szimpatikus színész); a pszichopata szerető- minek kellett ilyen súlytalan karakterekkel húzni a filmet. Össze-vissza kapkod, semmi nincs szépen adagolva. 1-2 kivételtől (és a dokis jelenettől) eltekintve, semmi jó színészi alakítás nnincs benne. Sokat tudnék írni, de azt már megtettem máshol. Ugye hiányszik a stáblistáról, hogy "társrendező: Quentin Tarantinó"??
süti beállítások módosítása