Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Közönségszavazás

2014.10.22. 20:50 | BlackSheep89 | 1 komment

Ahogy már megszokhattátok, idén is három listából fog kialakulni a Filmelemző Oscar nyerteseinek névsora: Sorteréből, az enyémből, és a közönség szavazataiból. A korábbi rendszer szerint fog működni a dolog: egy kommentben írjátok le a szerintetek legjobb videós nevét (lehet a filmcím is, de a készítő neve is, mindegy). Maximum top 3-at küldjetek (lehet sorrendben, de anélkül is, ahogy jobban tetszik). Ezekből a végén egy összesített listát csinálunk majd, ami segít dűlőre jutnunk, és nem megölnünk egymást.

Szavazni a nevezőket tartalmazó bejegyzésben (ITT) tudtok. Értelemszerűen egy ember egy kommentet küldhet... nyilván nem fogjuk ellenőrizni, hogy most tényleg mindenki egyet küldött-e, dehát a fairplay jegyében ennyi bizalom mindenkinek kijár.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr626803047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EASZ 2014.10.17. 19:19:04

Elég nehéz volt számomra kiválasztani azt a három videót, amit a listámba tettem, de elkészültem [nevezési sorrendben írom őket, mert nem szeternék toplisát csinálni]:

Junior: A Titanic nyomában: Úgy vagyok vele, hogy ez lett az ötödik Filmelemző Oscar legviccesebb videója. Noha ha a tavalyi versenyzőkkel mértem volna össze, akkor eltörpült volna KennyTheOne és a Movie Maniacs-tól, de idén ez lett a legjobb ebben a témakörben.

Filmkritikus állapot: A Maszk fia: Úgy vagyok vele, hogy eme videó viccesre is sikerülhetett volna, de szerintem egy nagyon jó hangvételű videó lett. Élvezetes volt a kommentár, valamint voltak vicces részek, de remekül bemutattad az érem mindkét oldalát.

badfear - Ki kritizálja az Őrzőket?: Úgy vagyok vele, hogy talán ez a top 5-ben szerepelnie kel. Nagyon okosan lett felépítve, élvezetes volt a kommentár (látszik, hogy szereted a Watchmen-t), és egyszer biztos, hogy megnézem a rendezői változatot - márha betudom szerezni.

Amúgy pedig még néhány videó ami a futotta még kategóriába tartozik szerintem: xX18RolandXx - Wolverine; Frozen bemutatja: 11:14 ;Moviebase - A Grand Budapest Hotel; LuxXx & Norbi - Avatar: Aang legendája

Ezek lettek volna a voksaim. Sok sikert a többieknek!
süti beállítások módosítása