Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Sírok között

2014.11.07. 16:46 | Sorter | 4 komment

Címkék: élménybeszámoló

Közérdekű közlemény: Vasárnap ne felejtsetek el felpillantani a blogra, mert az Oscar-nevezők értékelésére és a díjátadóra is aznap fog sor kerülni! Ahogy az lenni szokott: a videók értékelése délelőtt, míg a díjak kiosztása este.

Update: Az Oscar-értékelés mégsem lesz kint ma délelőtt, ugyanis az indavideo egy órája b*szik működni, időm pedig sajnos csak eddig volt. Megpróbálom délután, ha akkor se jó, akkor holnap. Sorry mindenkitől, de ez van.

(Kicsit recseg a mikrofon a videó elején, ezért elnézést.)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr976875517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.11.08. 09:05:30

Egyik kedvenc műfajom a krimi, és szerencsére mind a mai napig megjelennek újabb és újabb krimi filmek és sorozatos és nagyon ritkán van közöttük rossz, amit megnézek. A közepes szintű krimi filmeket is azért szoktam nézni, mert néha nagyon jól esik egy például Midsomer Gyilkosságok után egy közepes nehézségű krimit megnézni, mert azokat az ügyeket 70-80 %-os pontossággal én is megtudom fejteni (legjobb esetben 90 %). Összehasonlítás képen egy Poirot vagy egy Midsomer-nél is maximum csak gyanakodni tudok és csak tippelni a legvégén de a levezetést nem tudom megcsinálni (1-2 alkalommal viszont én magam is ki tudom találni).

Érdekesnek tűnik a film, szerintem megnézem. Azok az "üresjáratok" egyenlőre nekem csak úgy tűnik, hogy nem időhúzás miatt készültek, hanem a nyomozás szempontjából fontos. Nézős lesz!

Terrordrone 2014.11.09. 08:13:30

@Tomlion: Szerintem ebből a szempontból a Poirot kicsit rosszabb, mert ott nehezebben látod át. A Midsomer könnyebb lenne, csak jóval több szereplő van benne. Amúgy nekem messze a Midsomer a kedvenc ilyen sorozatom, persze még Tom Barnabyval. Meg persze a Jeremy Brett féle Sherlock Holmes. Ja és a True Detective is jó, bár az a drámára fektetett nagyobb hangsúlyt.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.11.09. 19:26:28

@Terrordrone: Azért be kell vallani, hogy a Poirot-ban sokszor ott van az orrunk előtt a megoldás, csak egyszerűen nem vesszük észre. Persze sok epizód így is a lehetetlen határát súrolja megoldás terén e tekintetben én is sokkal jobban szeretem a Midsomert.

The Mid 2014.11.20. 22:18:36

Kis OFF, de a múltkor bukkantam rá. Ha valaki nem látta volna: www.youtube.com/watch?v=MKTh7zBIcrM

Zseniális. :)
süti beállítások módosítása