Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

5. Filmelemző Oscar - Értékelés

2014.11.09. 16:27 | BlackSheep89 | 7 komment

Nagy nehezen csak sikerült publikálni a beérkezett pályázatok értékelését. Mivel azonban a tervezett reggeli megjelenés helyett délután lett, így a nyerteseket majd csak holnap hirdetjük ki. (Izgalom must go on!)

Kicsit könnyedre vettük az egész hangvételét a videónak, úgyhogy előre is elnézést a helyenként borzalmas poénok miatt! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr166879781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2014.11.09. 19:25:15

Köszi az elismerő szavakat, ígérem jövőre is indulok feltéve ha addig sikerül rendesen kitapasztalnom az új gépem Movie Maker-ét mert a hangfelvétel még mindig nem megy rendesen vele. Ha esetleg valaki szintén Win8-as Movie Makert használ akkor tudna segíteni? Köszönöm.

Filmnéző Lehel 2014.11.09. 19:25:29

Hát srácok én sem tudom hogy márt nem kötözködik velem a youtube de amig nem teszi addig kihazsnálom a helyzetet.
A köszönöm a véleményt a videóról remélem jövőre kitudom javítani a hibáimat.
Üdv!
Moviemania

EASZ 2014.11.09. 19:26:23

Még nem hallgattam végig ugyan, csak a sajátomat - egoizmus forever! - és most ehhez szeretnék hozzászólni. Augusztusban még nem erre készültem rá (hanem a Kutyák és Macskák - A rusnya macska bosszúja lett volna terítéken, de nem találtam meg, szóval a kedvenc játékszériám felé fordultam).

Ezek után elkezdtem a szövegre gyakorolni, csakhogy miután felmondtam az összes fő karaktert azt láttam, hogy 30 percig csak róluk beszéltem. Ráadásul a régi gépem még nagyon rossz minőségben rögzíttet.

Az viszont elég durva, hogy a felvet hang 2:45 másodperc lett. Ez a hossz volt a leghosszabb videó a sorozatból. Ezen nevettem. Tényleg csak akkor lett volna nagy értelme, ha epizódról epizódra mentem volna.

De a kedvencem: "Nem feltétlen kell veled egyetértenem, mert ez egy beszívott, betépett, beállt sorozatnak tűnik." Ezen nagyot röhögtem, és igaz is.

Viszont ha lesz 2016-ban is Filmelemzők Oscar-ja (márpedig lehet, hogy lesz), akkor én az Angry Birds filmet (!) fogom bemutatni, ez biztos.

U. I.: Az EASZ nem a szevasz rövidítése, hanem a monogramom. :)

EASZ 2014.11.09. 21:05:59

Na így most nagy totálban: Szinte minden versenyzőnél ugyanazt éreztem, mint amit ti mondtatok (egy-két kisebb kivételtől eltekintve). Sokkal rosszabbra vártam, de így őrülök. Nagyon izgultam (addig meg sem mertem nézni, ameddig ki nem adtátok az értékeléseket).. Jövőre hosszabbal fogok jelentkezni - lényegesen hosszabbal.

butyokkapitany 2014.11.09. 22:26:56

Ezúton is köszönöm a dicsérő szavakat, bevallom, sokkal rosszabbra számítottam, pláne hogy életem első videója (bármilyen formában), a videószerkesztőt is gyorstalpalón tanultam ki annyira, hogy ezt összehozzam :)
Örülök, ha sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, valóban egy gyöngyszem ez a film. Ígérem, jövőre is megpróbálok valami hasonlóan eldugott remekművet találni :D
Nektek köszönöm, a többi versenyzőnek pedig sok sikert!

Szijj Norbert 2014.11.10. 15:20:54

Ezt az észrevételt majd megpróbálom kijavítani a következő évre!
De a véleményeteket köszönöm.
Ha egyszer lessz időtök majd nézzétek meg a sorozatot nem fogtok csalódni benne.

zumma 2014.11.16. 10:55:49

Bocs a nem túl jó végeredményért, az első videóm volt nekem is. :) Elsődlegesen a film kisebb népszerűsítése volt a cél. Megpróbálok jövőre egy sokkal jobbat letenni az asztalra, addig is ötletelgetek; már van is egy-két koncepcióm rá.

Gratulálok a jó videók elkészítőinek! :) Köszönöm az értékelést és jövőre találkozunk.

IDKFA
süti beállítások módosítása