Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies Extra - Holtak háza

2015.03.29. 07:14 | Sorter | 9 komment

Címkék: extra

Ahogy mondtuk, megnézzük vágatlanul Uwe Boll "nagymester" első igazi antifilmjét, azt az alkotást, ami a blog elindítója is volt, a Holtak házát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr587314568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NeoCsatornaja · http://neocsatblog.mblx.hu 2015.03.29. 11:57:21

Nem tudom hogy a film miatt, vagy valami rosszat ettem, de hányingerem van:D

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.03.29. 13:54:13

A filmnek két pozitívuma van. Lehet rajta röhögni és hamar elment vele az idő! :) Habár lehet, hogy sokat segített a kommentárotok is. :)
Amúgy a végén a két öltönyös de az egyik szinte biztos, hogy a játékok főszeplője! :)
Még anno film+-on is láttam hát komoly egy film biztos.
A videó pedig marha jó volt! Csak így tovább! :D

Maszk13 2015.03.29. 14:14:48

Hála a jó égnek, most láttam először és a kommentár sokat segített az átvészelésében. Abszolút örülnék még ilyen videóknak, bár nekem az Alkonyat-féle több részben feltöltött/feliratos jobban bejött, dehát ez egyéni szociális probléma:D És engem speciel Az a film is érdekelne így:)

zecske 2015.03.30. 06:51:30

elaludtam,bocs srácok ez van.amig néztem csak komment miatt egyböl arra gondoltam de jó lenne kiadni igy dvd a ti kommentárotokkal,et nemfog megvalósulni,sajnos.

45 .percig birtam kábé utánna automatic szunya ,istenem borzalmasvolt a film,amit láttam,érdekes 2.része egy hangyafasznyival jobb, azis egy rakás szar de élvezetesebb.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2015.03.30. 17:26:11

Valahogy én rosszabbra számítottam eleve. Az Asylum virágzása előtt is láttam már bőven zs kategóriás filmet, így már egy Uwe Boll mű teljes közönynél többet nem képes kiváltani belőlem.
Sokkal inkább tudnak fárasztani a közepes vagy átlagos filmek, azok még ennyire se képesek lekötni.

rammsteinfan 2015.03.30. 17:26:20

Sziasztok.Jöhet nyugodtan még ilyen nagyon jô volt a kommentátorotokkal nézni.

xhalapex 2015.03.31. 07:05:39

@NeoCsatornaja: Nekem a videóidtól volt anno. :)

Polikad 2015.03.31. 16:50:47

Nagyon jó videó volt. Nagyon gyorsan elszállt az idő a nézése közben mintha csak egy sima bemutató részt néztem volna.
Amúgy van pár feltevésem.
1. Az film introjában az LSD-s résznél mindhárom játékból vannak bevágások de leginkább a harmadik részből. Viszont a film további részében szinte csak a HotD 2 részéből vannnak a bevágások és azok is mind majdnem az első pályáról.
2. Folytatva a gondolatot a baltás-szaltós zombinál a HotD 2 első boss-a Type28 Judgement van bevágva amint lesújt a baltájával. Nem egyértelmű párhuzam de szerintem lehet akár az is.
3. A film előzmény mivel az első játék történései előtt játszódik. A végén a két AMS ügynök közül Thomas Rogan az első rész főszereplője. Ja és G nem néger.
4. Itt az igazi ok amiért a film előzmény. A végén megkérdezi Rogan Rudy teljes nevét aki azt mondja hogy Rudolp Curiennek hívják. Ez csak azért érdekes mert az első részben Roy Curien-nek hívják az embert aki létrehozza a zombikat. A végén beszél is valamit arról amit ő hozott létre és a kérdés is amikor kérdezi hogy "Ez a vég vagy csak a kezdet?" elég sejtető.

Hoffman 2015.04.06. 06:48:47

Hálás vagyok ezért a nagyszerű videóért, nagyon jól szórakoztam :) Csak így tovább. Egyébként nem bántam volna, ha még fél órával megtoldjátok :)
süti beállítások módosítása