Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Bosszúállók Part2

2015.06.11. 12:30 | BlackSheep89 | 8 komment

Címkék: 9. évad

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr237533876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2015.06.11. 17:17:06

És így történt, hogy Blacksheep egy életre megutálta a macijelmezeket :)

Amúgy én egy 3.okot is fel tudnék hozni Uma Thurman játékára. Szóval szerintem Uma a bevett szokásokkal ellentétben először aláírta a szerződést és csak azután gondolta, hogy a szövegkönyve is bele kellene néznie. Miután megtörtént ez a gondolat futott végig az agyában:

" Ez egy szar". De eljátszom ha már aláírtam a papírokat de magasról tenni fogok az egészre." Szerintem ezért ilyen a játéka.Mert magasról tojt az egészre de úgy csinálta, hogy ez ne legyen túl feltűnő.Amúgy utána olvastam és Mrs. Peel szerepére még Liz Hurley-t, Nicole Kidman-t és Gwyneth Paltrow-t is felkérték de úgy látszik mindannyiuknak volt annyi esze hogy elolvassák a szövegüket.Viszont John Steed szerepére meg Mel Gibson-t kérték fel először de szerintem ő meg csuklóból elzavarta őket melegebb éghajlatra. De még mindig tartom magamat ahhoz, hogy Uma Thurman egy jó színésznő borzalmas szerepválasztásokkal. De ha már itt tartunk a Batman és Robin-ról nem lesz videó?

Csillag Balázs 2015.06.11. 18:31:55

Azért a sean Connery meg a villám jelenetnél vártam, mikor köszön be egy Highlander poén. A film valahol olyan akart lenni mint a sorozat, ami mára eléggé gagyinak tűnhet, de ott steed meg peal közt valóban csak kollégai viszony volt. Ami ugyanilyen sorozatremake vagy mi a szosznek nevezzem, az a Wild West. Ott eljátszották, hogy a fehér Jim Westből afroamerikait csináltak, a törpenövésű Lovelessből meg egy kettényomott tolószékes rasszistát, plusz van benne egy rohadt óriáspók, ami a producer szerint a legvérengzőbb vadász a természetben, szóval óriáspók kell a filmbe.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.06.11. 20:00:49

Előszőr is Istenkirály lett a videó! :D Marha jók a poénok! :D

Másodszor a főszereplő Woldemort! XDDD

Harmadszor direkt néz ki a csaj tényleg úgy mint a fekete özvegy? Bőrnaci és vörös haj. Főleg, úgy hogy a film címe Avangers! Ha nem tudnám, hogy mi is ez a film pontosan azt hinném, hogy az Asylum Avanger copy marketingje! XD

szkristof92 2015.06.11. 22:12:42

Jézusom...ez a film még annál is kaotikusabb szarrakás mint amire emlékszem! Utánaolvastam és állítólag a film eredetileg közel kétórás volt és szépen lenyiszálták 90 perc környékére, azért tűnik annyira elcseszettnek a vágás. Viszont a rendezés és a forgatókönyv már alapjáraton is annyira rossz, hogy nincs az a bővítés, ami jobbá tenné ezt a förmedvényt.

Mangekyo22 2015.06.22. 18:17:15

Jó videó lett!

Amúgy tudtad, hogy az Asylum Stúdió készített a Bosszúállók 2 Ultron Korából "Asylum változatot"?

en.wikipedia.org/wiki/Avengers_Grimm

Illetve elméletileg az Asylume elkészítette az Szürke Ötven Árnyalata "asylum változatát" is.

en.wikipedia.org/wiki/Bound_%282015_film%29

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2015.08.03. 21:22:14

Lehet, hogy Connery-be azért csapott a villám, mert ő Ramirez. RAMIIIIREEEEEZ! :D

Near93 2016.10.27. 11:19:13

Hát nem tudom, nekem a Kingsmannél sem vált be ez a stílus. Valahogy az egész mondanivaló félúton kisiklott számomra.

Kibernetika 2017.05.21. 21:45:37

Egyszer régen valamikor(már nem emlékszem, hogy mikor) láttam a tévében a film végét. Amikor az a viharban játszódó rész volt. És képes voltam azt gondolni, hogy ez egy tök jó filmnek tűnik. Hát most már belátom, hogy tévedtem: EZ EGY KURVA SZAR FILM! Persze akkor még kisebb és tapasztalatlanabb voltam. De most már a Bosszúállókról mindig ismétlem mindíg! a Marvel film jut eszembe.
süti beállítások módosítása