Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Az ajándék & Fantasztikus négyes

2015.08.23. 17:03 | BlackSheep89 | 13 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr427728218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2015.08.23. 18:49:52

Nagyon jó volt!

Amúgy ajánlom a Pixels (Pixelek) filmet is, mert kicsit sem olyan rossz, mint ahogyan a Sandler hater-ek fikázták (még a Nostalgia Critic is azt mondta, hogy közel sincs olyan rossz, mint monjdák)!

2015.08.23. 18:49:58

A nap kérdésére a válasz: az ő képessége csodálatos! X'D (amúgy holtugyanaz, mint Jean Grey-nek, csak gondolatot nem tud olvasni)

Ontopic: Az ajándékot biztos meg fogom nézni. Az új fantastic fourt meg lerendezem ennyivel: uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2015327/rs_500x226-150427095958-2qbafj7.gif :)

xx18Rolandxx 2015.08.23. 21:42:33

Voltaképp már akkor tudni lehetett, hogy az új F4-es szar lesz mielőtt egyáltalán bemutatták volna. Aki olvasta a képregényeket az ezen tuti idegf@szt fog kapni vagy már kapott. Amit csak lehetett azt elszúrtak de kegyetlenül.Már a film felénél azon voltam, hogy kisétálok a teremből és visszakérem a pénzemet mert ez a hulladék egy lyukas garast sem ér.

De amúgy is a legtöbben azon vannak kiakadva, hogy miért kellet fáklyának feketének lennie holott sem a képregényben sem az előző filmekben nem volt az. Erre azt a választ kapták, hogy azért mert nincs egyetlen fekete szuperhős sem és az etnikumok képviseletében kellet ez (komolyan mindjárt felrobbanok ettől a marhaságtól ). Sokan egyébként nem tartják igazi szuperhősnek Pengét holott ő fekete.

Szijj Norbert 2015.08.23. 23:16:46

BlackSheep a csaj szuper képessége az volt a szuper suliban hogy tudott tárgyakat mozgatni az elméjével.
xx18Rolandxx neked meg csak annyit mondanék hogy Penge az egyik legkirályabb szuperhős mind közül, Wesley Snipes talán legfontosabb szerepe.

Mangekyo22 2015.08.24. 14:23:45

@xx18Rolandxx: Na igen, erre a "azért mert nincs egyetlen fekete szuperhős sem és az etnikumok képviseletében kellet ez" dologra csak annyi kérdésem lenne, hogy:
1.Akkor miért nem a kő óriás lett fekete (abban még lett is volna fantázia) vagy meg a gumi srác?
2.Miért nem lett akkor már a TESTVÉRE is fekete, ha már egyikük az?
3.Miért nincs akkor köztük kínai vagy indiai is? Ők talán nem számítanak?

@Szijj Norbert: Igen, Penge valóban az egyik legkirályabb, kár, hogy nem lett több film (bár Dracula után durvábbat már úgysem tudtak volna kitalálni).

FaKe.beL1eVe 2015.08.24. 14:23:49

Nálam az év nagy meglepetése a Gift! Előzetest sem néztem róla, tény, hogy a tempója lassabb, kimértebb, klasszikus thrillereket idéző, a karakterek és a sztori is sablonos, viszont maga a dramaturgia, a színészi játék, és a hangulat egyszerűen odatapasztott a vászonra. Baromi nagy élmény volt!

Az F4-en meg abszolút nem csodálkozok, talán az egyik legfeleslegesebb blockbuster ever! Amúgy mi a franc van most a mozikkal?!
A maradék havi felhozatal valami harmatgyenge ilyen Hitman-nel, Sinister 2-vel Szállító Örökséggel, UNCLE-lel (mondjuk az még jobb lehet, de akkor is).
Basszus, az Everest-ig (szept.17-ig) semmi érdekes néznivaló, de úgy láttam maga a szeptember ilyen ingerszegény lesz (talán még az Útvesztő folytatás, de lehet azt is kihagyom).

Mondjuk az október meg piszok erős lesz: Okt. 2: Martian, Okt. 8: Victoria (Ez a bankrablásos film, ami 2,5 órás és full vágatlan az egész), Okt. 8: Legenda (Twin Tom Hardy-val), Okt. 22: Bíborhegy, Sicario, meg még talán okt 15: Southpaw, vagy okt végén a Machbeth.

Miért nem lehet ezeket normális havi elosztásban vetíteni? Meg fogunk őrülni októberben.

Szijj Norbert 2015.08.25. 07:31:05

Mangekyo én a penge 3 után valahogy nem hiányoltam több filmet de az első kettő szeretem nagyon a másodikat kb 10-szer láttam.

xx18Rolandxx 2015.08.25. 07:31:13

@Szijj Norbert:

Egy szóval nem mondtam, hogy nem tartom cool-nak Pengét habár én nem vagyok oda túlzottan a Penge filmekért. Az animéről már nem is beszélve amiben egyetlen jó dolgot sikerült jobban megcsinálniuk mint a filmben az pedig Frost volt.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.08.25. 19:52:44

Már én érzem kínosnak ezt a "muszály egy fekete srác is". Ha megkérdezed meg miért akkor egyből rasszista vagy. Nos kérdem én az effajta megkülönböztetés miszerint a bőr szín miatt is kell változtatni nem rasszizmus? Amerikaiak.....

Amúgy meg Pengét sosem tartottam tipikus szuperhősnek, olyan mint a Megtorló(Punisher). Badass és kész. Imádom! :)

Szijj Norbert 2015.08.26. 17:15:14

@xx18Rolandxx: Nem gondoltam arra hogy te nem tartod cool-nak Pengét én csak szimplán megjegyeztem hogy viszonyulok Pengéhez.
Rainse amúgy meg Penge legalább annyira szuper hős mint Batman Vasember Amerika kapitány stb ugyan úgy van szuper ereje erő gyorsaság és kütyüijei is akadnak.

Bodó Veronika 2015.08.31. 17:49:01

Jajj istenem ez a film! Annyira borzalmas, hogy ennél én jobbat csinálnék, ha olyan eszközök állnának rendelkezésemre mint Marveléknak. Igazából sok helyről hallom, hogy az előző Fantasztikus 4-es filmek se voltak jók, de azt én gyerekként néztem és úgy tökéletesen el voltam rajta és Fáklya cserébe nem volt fekete. De a legjobban az a tény akaszt ki, hogy a tesókája bezzeg fehér maradt. Annyira lerí a filmről meg a karakterekről is, hogy csak azért kellett megcsinálni, mert az előző kettő túl régen volt. (Meg ugye egy színész nem játszhatja Amerika kapitányt és Fáklyát is.) Meg a bőrszín dologra visszatérve, ezt a Thorban is meglépték már, de az senkit nem zavart, mert Heimdall nem egy központi karakter volt (plussz a színésznek jól állt a szerep) ellentétben Johnny Stormmal (de komolyan a Fantasztikus 4-esből ő a legjobb karakter, most tényleg szükség volt erre?) Egyébként én nagy Marvel rajongó vagyok, de ennek a filmnek és az elkövetkezendő új Pókember filmnek hála, nagyon kiábrándultam.

Near93 2015.09.20. 13:47:45

Az F4 véleményem szerint nagyon rossz. Nem csak a filmek, de maga az alapanyagként szolgáló képregény is.

Amúgy sem tetszik ez a képregény dömping, ami most megy. A futószalagon gyártással csak azt érik el, hogy egyre inkább unalmasabbá válnak ezek a filmek, legalábbis számomra.

De a Fantasztikus négyes gyerekként sem tetszett. Kicsit olyan sótlan volt az egész, de még az eredetük is. Oké a szuperhősök eredete mindig gyermeteg, de itt még vérszegényebb. Egy bolygón szupererőre tesznek szert. Bravo! Olyan sótlan az egész.

Másik meg az, hogy a képességek is ingerszegények. Mr. Fantastic képessége például az ágyban hasznos lehet, de másra nem!

Mrs. Fantastic egy szőke Kitty Pryde, The Thing egy érdektelenebb Hulk. Egyedül Fáklya tökös azzal, hogy lángolni tud, de ilyen X-mennel is találkozhattunk már...

Aztán, mikor megláttam a szereplőgárdát, már elkezdtem aggódni. Kate Mara a nővére nyomdokaiba próbál lépni, de eddig minden próbálkozása balul sült el. Egyetlen jó szerepe az American Horror Story-ban volt, bár ott egy full egyszerű kavarógép szerepet kapott.

Miles Teller túl málészájú a szerepére, viszont ami a legjobban kiakasztott az Fáklya feketére változtatása volt. Nem vagyok rasszista, de miért kell ezt az erőltetett multinacionális belerakni minden filmbe.

Értem, hogy egyenjogúság, meg egyenlőség, de ez nagyon izzadtságszagú volt nekem. Thing-et miért nem lehetett feketévé varázsolni? Jah, hogy a film nagy részében nem is emberi a külseje? Akkor legyen egy olyan szereplő fekete, aki Mrs. Fantastic testvére. Ja, hogy akkor meg kéne buherálni a családi helyzetet. Ok, akkor legyen a csaj örökbe fogadva.

A Bosszúállóknál legalább egy olyan szereplő volt fekete, akit már a képregényekben is ábrázoltak már úgy, és nem volt hatással a szereplő múltjára.

Ezek után megtudtam, hogy az Erő krónikái rendezője készíti el, aki lehet, hogy azzal sok ember figyelmét keltette fel, de nem túl nagy ugrás ez egy kicsit? De, úgy tűnik igen, mivel az internet tele volt azzal, hogy nem tudott együtt dolgozni a stúdióval és a színészeivel.

A trailernél pedig már végképp elástam, mikor megláttam, hogy itt konkrétan nem lesz más, csak felvezetés, aztán, mikor haverom elmondta, hogy a két órából negyed óra harc van összesen, és az is csak a végén, akkor rájöttem, hogy teljesen jogos volt a félelmem.

Ha egy képregény film ennyire nem tetszik senkinek, akkor annak már tényleg rossznak kell lennie.

Remélem már békén hagyják ezt a négy béna karaktert és inkább kezdenek valamit azokkal a szuperhősökkel, akikről még nem készült film.

Kibernetika 2021.02.23. 23:09:39

A Szupersuliban a Kate Mara által játszott karakter a tárgyakat mozgató csaj volt (akinek a képessége csodálatos) :D
süti beállítások módosítása