Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Aura Part 1

2015.10.10. 14:08 | BlackSheep89 | 4 komment

Címkék: 9. évad

Egy kis költségvetésű magyar scifi, ami ugyan tartalmaz jó ötleteket, de sajnos végeredményben nagyon gyenge. 

A konvertálás miatt a kép egy kicsit gyengült, ezért elnézést.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr647954624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2015.10.10. 19:30:04

Amikor megláttam, hogy magyar film, őszintén szólva rögtön leszűrtem, hogy csakis egy kritikán aluli fostenger lehet, ehhez képest meg kell mondjam, már- már felkeltette a érdeklődésem, a képi világ kifejezetten tetszett.
A sztori amúgy majdnem teljesen megegyezik Stephen King: A búra alatt című regényével, sorozat is készült belőle, nem tudom, hallottal-e róla, érdemes elolvasni, szerintem nagyon jó.

xx18Rolandxx 2015.10.10. 22:39:20

Ha tényleg akartok látni egy kritikán aluli magyar sci-fi-t akkor ismerkedjetek meg az Űrgammákkal :D

Sorter 2015.10.10. 22:40:01

@xx18Rolandxx:

Volt hozzá szerencsém. Nem szeretnék beszélni róla :D

Near93 2015.10.15. 12:13:54

Hát ez a film egy dög unalom. Már a bemutatón is átjön az az unottság, és lassúság, ami az egész filmet övezi. Miért van az, hogy az általunk készített amatőrebb alkotásoknál ilyen látványos olcsóságokkal találkozni? Az, hogy tapasztalatlan fiataloknak adták a szerepet csak még rosszabbá teszi. Ezek a párbeszédek pedig borzalmasak. Pedig egy forgatókönyvhöz nem kell pénz.

Bízom a mostani generációban, és a független filmemben, de ilyen alkotásokat az interneten néz az ember, és nem moziban, teljes áron...
süti beállítások módosítása