Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Steve Jobs, Creed, A visszatérő (és Macbeth)

2016.01.24. 10:35 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr708306224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamas444 2016.01.24. 12:27:29

Én szerintem Sylvester Stallone vagy Christian Balenek van több esélye az Oszkára,bár én nem láttam A visszatérőt.

Rico69 2016.01.24. 13:01:04

Vizuális látványvilág ? :P

Sorter ha megengeded: Marion Cotillardnevének ejtése. A Marion-t hagyjuk, mert a végén az orrhangzót magyarnak kiejteni inkább ciki, túl van a jóizlés határán. De a "ll" ejtése a franciába magyar "j" hang, tehát inkább "cotijar" mint "cotillard". ( Van egy kivétel, a francia ville-város szó és az ebből képzett nevek etc. Ott "l" hang van, azért lesz Villeneuve-ből "vilnöv".

Nem okoskodásképp irtam, na jó, de igen (mert gyakorlatilag nincs hatással a tartalomra), csak bántotta a fülem kicsit, főleg az, hogy francia Blacksheep nem javitott (mármint Moutonnoir :P)

Blacksheep: megölsz az EGY ujj reménnyel :)
Az egy ÚJ temény. Amúgy se szeretem ezt az új cimet, nekem az a Star Wars.

Creed
Egyetértünk jó film és a boxjelenetek szerintem is jobbak sokkal mint a Rocky-ban, ott besz.tam, mikor Stallone leengedte a kezét (mint Ali) és az ellenfél szétverte a fejét (nem mint Alinak) és a speaker olyasmit kiabált, hogy: " A jellegzetes Balboa stilust látjuk..." :)
Nekem (is?) az a bajom a filmmel, hogy a Rocky Balboa kiválóan lezárta az eposzt, nekem van egy olyan kis utó-utó érzésem. Az a film nekem jobban is tetszett, de tényleg jó film ez. Stalone talán egy életmű Oscart érdemelne. Ha belegondlunk, neki ezzel az arccal, a megbénult mimikájával nehéz lejátszani az igazán tehetséges szinészeket, de a világ és Hollywood stilusokat köszönhet neki, a boxfilmeket, az akciófilmet, a modern sportfilmeket azt hiszem neki köszönhetjük. Voltak kiváló alakitásai, Rocky (Rocky 2, Rocky Balboa), Édenkert a sikátorban, Énekes izompacsirta- az nem, csak viccelek :P, a Rambo- az első , talán az Oscar. Olyan filmjei amik zsánerükben klasszikusok, Rocky, Rambo sorozat, a Menekülés a győzelembe, Kobra, D-Tox (az annyira szar, hogy klasszikus :) ,újabban ő kezdte ezt a visszatérős, retro vonulatot John Rambo, Rocky Balboa, Expendables. Kis, olasz srácból hollywood nagy embere lett, egy dij szerintem is járna neki.

Srácok, kösz a beszámolót, jók vagytok.
A Machbetet köszönöm, még nem láttam, de Sorter kedvet csinált.
Régen olvastam már. Állitólag jó a második része is :P

Azt hiszem CG volt a maci, magyar srác is csinálta az ILM-nél, láttam egy riportot vele, ők csinálták a SW filmben is a vadászgépeket.

Rico69 2016.01.24. 14:14:37

@Rico69:
Lol.
Azért a hsz. első felének lingviisztikai értékéből sokat levon a száz magyar helyesírási hibám :) Megvan az a klasszikus Blázs show-s jelenet, amikor Matisz papát meg Polgár Jenő urat meghívták egy műsorba és az utóbbin, amikor bejátszották a videóját , az előbbi röhögött a legőszintébben ?

Hát, én lettem a példában szereplő Mitulátbáti-Matisz papa :P (3:35 környéke) vö. az "ll" ejtését pld. azzal, hogy "franciába :)

A klasszikus video:
youtu.be/3C97UxdXp98?t=217

Kunos Gyula Patrik 2016.02.03. 20:22:28

Macbethet szinkronnal vagy felirattal érdemes nézni? Steve Jobsot lehet élvezni úgy hogy nem nagyon ismeri az ember az Apple témát?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2016.02.03. 20:24:58

@Kunos Gyula Patrik: A Macbeth talán szinkronnal jobb, mert könnyebb figyelni a szövegre, nem vonják el a képek a figyelmet a feliratról. Bár felirattal is nagyon ütős.
A Steve Jobs- ban elmagyarázzák, amit tudni kell a témáról, szóval ez ne legyen akadály! :)
süti beállítások módosítása