Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Átutazó invázió Part2

2016.01.31. 11:27 | Sorter | 6 komment

Címkék: 10. évad

Folytatódjon hát a reptéri elmebaj, mely egyre erősebben bomlasztja az ember még épen maradt agysejtjeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr808337442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2016.01.31. 18:31:30

Esküszöm ez a film egyre durvábban generálja tovább a hülyeség fogalmát. Egyedül Bruce bácsi az aki még mindig elviselhetőnek néz ki de a többiek inkább jelentkezzen az Asylum-hoz mert ott nagyobb sikerük lenne.

Meg ez a röntgen gépes dolog is baromság. Hiszen ha valaki ufó akkor biztosan nem akarna átmenni rajta , hogy lebukjon. De ha mondjuk ezt bejátszák, hogy az egyikük látványosan ellenzi a tervet és emiatt lebukik akkor máris,minimálisan ugyan de érdekesebb lett volna.

M.Zozo 2016.02.01. 10:24:04

Emlékeztek a Titanic-ban arra a csókára aki elmagyarázta az idős hölgynek a Titanic pusztulását egy komputer animáció segítségével. Nos, Ő neki köszönhetjük ezt a "remek történetet"! :)

Csillag Balázs 2016.02.01. 10:41:55

@xx18Rolandxx: Szerintem ezek az idegenek (mert miért kéne az alien szót idegennek fordítani, kedves szinkron stúdió, vagy mi a szösz) Ugyanabba az iskolába jártak galaxishódítást tanulni, mint a Jelek idegenjei, meg psychlók. Terllel együtt járhattak egy osztályba. A röntgengép az eléggé megsült és úgy gondolom, hogy élien is benne, én legalábbis így fogtam föl: Nem támad, oké, megsült. Én csak azt nem értettem ott, hogy a gép, ha jól emlékszem riasztott is, hogy a néni nem néni. Tudtommal ezekben direkt azért nincs riasztó, hogy a monitorozásnál a biztonságiak feltűnés nélkül szóljanak, ha valami nem stimmel a batyuval.

Callinicus 2016.02.05. 07:08:25

Jé, alfanőstény a Star Trek: Deep Space Nine-ban ennyire azért nem volt szar.

www.youtube.com/watch?v=G0569T0Av98

Na jó.
Majdnem.
süti beállítások módosítása