Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Kérdezz - Felelek #15

2016.02.04. 11:09 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: 2. kérdezz-felelek

 Kérdezők:
J103Baronski (00:00)
Mr. Schreck (08:45)
CocaColaLight (12:30)
Dante1997 (20:08)
Ruff Attila (22:33)

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr288359016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2016.02.04. 20:49:39

Így utólag visszanézve nagyon sz@r kérdéseket tettem föl, de pont akkor, amikor lehet kérdezni, nem jut eszembe egy igazán jó se...na mindegy.
Aszondja, eltört a telefonja :DDD De ugye nem gipszelted be :P ?

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.02.04. 22:00:10

Megnéztem a Fehér Éjszakát (német szinkronnal) és.. Hihetetlen volt, egy igazi gyöngyszem!
Nem nagyon nevezném Thrillernek, annak ellenére, hogy a film elején arra számítottam, hogy az lesz, mert úgy lett felvezetve a sztori. Azonban mint francia akciófilm eszméletlen volt! Annyira felpörgött a film, miután az események átkerültek a Discoba, hogy ilyet a Running Scared-ben és a Crank-ben éreztem utoljára. Ezen felül a film eléggé (szolidan) brutális, feszült, kiszámíthatatlan és izgalmas. Egyetlen negatívum számomra, hogy sok karakter eléggé csupasz volt, nem igazán voltak kidolgozva és a befejezés is csak úgy hirtelen jött. Néztem is egy kicsit.
Ha valamit külön ki kellene emelnem, akkor az a konyhában játszódó bunyó, mert az valami eszméletlen volt. Nem látványos koreográfiájuk volt, hanem egyszerű, hétköznapi, nyers bunyó. A Shaky Cam-et én nagyon szoktam utálni, ha nem tudják rendesen megcsinálni, de itt végig az egész filmben egész jól alkalmazták. Lehetett érezni a kaotikusságot, mégsem voltak követhetetlenek a jelenetek (leginkább a Taken bunyóira tudnám hasonlítani!).
Várom belőle a Gyöngyszem bemutatót, mert ez a film tényleg megérdemli!!!
10/9
süti beállítások módosítása