Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Légió

2016.04.25. 09:14 | BlackSheep89 | 7 komment

Címkék: 10. évad

Köretnek pedig az American Horror Story rajongók (vagy érdeklődők) megnézhetik xX18RolandXx videóját, amit a mi Besztof videóink inspiráltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr28661218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atanos 2016.04.25. 11:32:47

Annyira tudtam, hogy a kislány egy démon. :D
Na meg a végén, amikor említetted, hogy reméled Paul elbúcsúzott ettől az alkotó gárdától már vártam is, hogy majd kiderüljön van egy másik gagyi film is. :D

xx18Rolandxx 2016.04.25. 12:54:33

Pedig mikor először láttam ennek a trailerét nagyon is érdekelt, hogy milyen lehet a film hiszen ez a téma, hogy " jönnek az angyalok" meg a " világvége" ez egy tök jó téma egy filmhez , aztán esküszöm a film felénél majdnem kijöttem a teremből mert ez valami irgalmatlanul béna. Ez akkor lett volna jobb, hogy ha kitágítják a témát és a helyszínt és nem egy kiskunröcsögei kis kajálda a helyszín hanem mondjuk az egész világ és nem olyan emberekért kéne izgulni akik a kutyát sem érdeklik. Tényleg csak a látvány és a hangulat amik némiképp javítanak az összképen de a színészek istentelenül kiábrándítóak . Paul Bettany-nak pedig el kéne gondolkodnia azon, hogy kirúgja a francba az ügynökét. De a másikhoz képest még ez is a nézhető kategória mert az...... egy gyilkosság az emberiség ellen.

A videó kirakásáért pedig köszi bár messze nem olyan lett mint amilyet akartam. Tudja valaki, hogy hogyan lehetne beállítani a beépített mikrofont , hogy ne visszhangozzon annyira? Mert az Oscar-ra nem ilyen visszhangos izét akarok felvenni.

Mangekyo22 2016.04.25. 14:48:21

Nagyon jó vidi lett! ;)

Külön köszi, amiért kitettétek xx18Rolandxx videóját is!

Csillag Balázs 2016.04.25. 16:40:50

Gábriel arkangyal minden ilyen témájú próféciás mittoménmineknevezzelek filmben egy rohadék. Csak van amelyikben Christopher Walken. Az Angyalok háborúja se volt valami nagy film, de utána belefutottam az Angel sanctuary animébe és az döbbenetesen gyenge volt. Szóval amikor ez kijött azt mondtam, üsse pitykő lássuk. Kár volt. Ti Paul Betanyt sajnáljátok én Dou Jonest. Az az ember annyira nincs megbecsülve, csak mert mindig öt kiló maszk van rajta (Abe Sapien a Hellboyban, a Faun, meg a sovány ember a Faun labirintusában), azért annyival letudni őt hogy fagyisbácsinak pókká nyúlik a keze.

Mangabuffok javítsanak ki. A Priest nem egy kóreai képregény alapján készült? Mondjuk abba hogy francba került bele egy Karl Urban? De legalább ő a Dreddel visszajött anno.

mátrix01 2016.04.25. 20:35:48

Én még hozzátenném, hogy az egész film egy nagy baromság, nagyon gyermeteg és primitív az egész történet.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2016.04.26. 07:19:29

A SyFy készített sorozatos folytatást neki. A pilot megtekintése után a film garantáltan felértékelődik és mesterműnek fog tűnni a maga nemében. :D

www.imdb.com/title/tt3079768/

www.youtube.com/watch?v=-JcIfqZE2SE

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.04.29. 12:04:23

Üdv srácok!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mivel már egy idaja nem láthattunk tőletek rossz zombi filmes bemutatót számíthatunk arra, hogy a Holtak földjéből készítetek egyet? Tudom, hogy George A. Romero egy kultikus rendező és forgatókönyvíró, tisztelem is a munkásságát, de amit ott leművelt a saját magasan felállított mércéjéhez képest szerintem egy vérlázítóan végeredmény lett az összkép. Vagy csak egyedül vagyok ezzel?
Vélemény?
süti beállítások módosítása