Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - The Slender Man

2016.05.29. 16:20 | Sorter | 5 komment

Címkék: 10. évad

Újabb found footage "remekmű", ami akár még igényes is lehetett volna, de az alkotók fájdalmas kapufát lőttek vele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr678756324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SARGE999 2016.05.30. 07:24:22

Egy kicsit pontosítanék: Ha jól tudom a "Slenderman" eredetileg egyetlen fekete-fehér fényképről ered. A képen egy játszótér látható, gyerekekkel, a háttérben meg egy furcsa magas emberformájú alak, akinek karok helyett csápjai vannak, az arca homályos és torz. A kép hivatalosan sem valódi. Photoshoppal lett szerkesztve. Egy pályázatra lett beküldve, és első helyezést nyert. Ezt a sikert követte a többi kép, pc játék stb. Tehát alapvetően csak egy amolyan kísértetképről van szó, amiben sok ember fantáziát látott. A magam részéről egy kicsit erőltetettnek tartom, nekem nem elég félelmetes. Nem igen van szükség a megfilmesítésére, mivel jóideig a csapból is ez folyt, még paródiák is lettek. De azt el kell ismerni, hogy egy ilyen címmel fel lehet kelteni az érdeklődést, csak nem ilyen dilettáns kóklereknek kéne először megfilmesíteni.

Navajonkee 2016.05.30. 07:24:58

Ohh, egyébiránt a Slender videójáték akkor készült el, amikor a mítosz már nagy népszerűségnek örvendett. Maga Slender Man 2009-ben látta meg a napvilágot valami Photoshop contest keretében, és onnan vált egyre népszerűbbé. Csak gondoltam szólok :)

Navajonkee 2016.05.30. 07:25:08

Egyébként 2012-től kezdve számos Slender Man rövidfilm került ki (Megnemszámoltam, de kb 6), valamint idén áprilisban egy 90 perces film is elkészült Slender címmel (Review-k alapján hasonlóan hulladék, mint ez), valamint, ami kicsit elüt a többitől, egy 2 órás dokumentumfilm is készült idén Beware the Slenderman címmel, ami elmeséli két tizenéves lány igaz történetét, akika Slender mítosz hatására odajutottak, hogy egy velük egyidős lányt megpróbáltak megölni az erdőben, szerencsére sikertelenül. Azt hiszem ez a doksi film érdekes lesz számomra, neked meg ajánlom a 2016-os Slender megnézését ;)

DAud 2016.05.31. 18:30:11

Kicsit félreinformált ez a bevezető. A Slender című játék a 2009-ben megalkotott horror karakteren alapul.
Emellett erősen merít a Marble Hornets című found footage jellegű Slender Man-es websorozatból, ami YouTubeon és Twitteren futott 2009 és 2014 között. Egyébként az MH-t bárkinek tudom ajánlani, bőven lekörözi az összes found footage filmet amit az utóbbi években láttam. Amúgy van pár másik, szintén jó minőségű Slender Man websorozat is (pl. Tribe Twelve, Everyman Hybrid), de ahogy tudom csak az MH-nak volt valódi befejezése.

Az a legszomorúbb, hogy a készítők nyilván láttak már Slender sorozatot, mert átemeltek pár elemet (pl amikor rákameráznak Slendy-re és hirtelen elkezd torzulni a kép és hang és mindenki bekattan), de olyan töketlenül hogy azon is csak szánakozni lehet...

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2016.06.06. 18:22:37

Még ki se mondtad de már én is a Monopolikat néztem! XD
süti beállítások módosítása