Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Warcraft: A kezdetek

2016.05.31. 19:23 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr38765180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meerkat 2016.05.31. 21:00:39

A CGI technológiának a sci-fi és a fantasy műfajai köszönhetnek a legtöbbet, de a lelkesedésnek és a kreativitásnak itt is muszáj első helyen maradniuk a filmgyártásban. A Gyűrűk Ura filmek éppen emiatt ezerszer újranézősek, mert el lehet veszni a világukban, és a CGI mellett óriási energiát fordítottak az alternatív trükkökre vagy a háttérsztorik kidolgozására. Látni lehet a szereplőkön, ahogy napról napra leamortizálódnak, és ahogy elvárható, masszívan szutykos a legtöbbjük körme :)
Nem lehet, hogy a Warcraft film rendezői változata jó 40-50 perccel hosszabb, s ott inkább helyet kap a világuk kibontása?

Geminus 2016.06.01. 09:41:51

Első úgy igazán negatívabb kritika amit hallok/látok erről a filmről. Mint warcraft-fan aki kb mindent tud annak történetéről nekem tetszett a film bár pl a karakterekről és a szinészi játékról mondottakkal abszolút egyetértek (Mondjuk én Anduinnál nem éreztem hogy mindenképp Aragorn akarna lenni) Kifejezetten zavart pl Anduin fia, a király fia (akinek létézéséről búcsúzáskor informálódunk és akit először és utoljára látunk a film folyamán, egy későbbi fontos karakter, akinek személyiségét nagyban befolyásolta ez a háború), hogy nem igazán érezzük/tudjuk meg egyáltalán hogy Medivh, a király és Anduin egykor legjobb haverok voltak, na meg amit te is mondtál: Medivh motivációja.

SPOILER ON! (filmbeli és wow történeti is): Pedig igazából 10-20 perc játékidővel meg lehetett volna simán oldani: Medivh ugye az Őrző, feladata a világ védelme démonok és egyéb fenyegétesek ellen, Ezt az erőt az anyjától kapta, a korábbi őrzőtől aki harcolt egy nagyon erős démonnal. Látszólag legyőzte, de az megszállt az ő testében és fia születésekor átszállt rá. Ő Medivh sötét oldala, aki a kaput is segített megnyitni a másik világra. Filmben ez úgy működhetne hogy megmutatják az elején a démont ahogy harcol anyucival, aztán hogy ugyanez a démon beszélget, vagy csak egyszerűen megjelenik valahogy az orkoknak, aztán Medivh megölésekor is őt látjuk. És mintahogy írtam ezt max 20 perc alatt le lehet rendezni
SPOILER OFF!

de mint mondtam nekem kifejezetten tetszett a film, de valószínűleg a sok easter egg és utalás miatt :)

Kádas Péter 2016.06.01. 09:41:54

"Van még benne Craft"... pedig azt hittem eddig, hogy a "Az sose baj ha egy AK filmben nincs elég Vizió"-t nehéz lesz überelni :D

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.06.01. 14:46:41

Másik témával kapcsolatban szeretnék kérdezni!

Hamarosan megjelenik a legújabb Jason Bourne film! Esetleg számíthatunk arra, hogy lesz egy Best of Bourne széria videó? Szerintem ez a széria volt annyira forradalmi és meghatározó, hogy legyen róla egy videó! ;)

SARGE999 2016.06.02. 12:32:18

Szerintem ez a film szánalmas. Az orkok animálása olyan, mint valami gagyi Disney rajzfilmben. Egyáltalán nem élethű, és szépnek se lehet nevezni. Én úgy látom, hogy meg se próbálták élethűre csinálni. De akkor miért nem csináltak belőle egy szándékosan 100%-ig CGI filmet? Mint pl a Final Fantasy, vagy Beowulf stb., mert az legalább működik a maga szintjén. Ha ennyire szarrágó módon nem fektetnek pénzt abba, hogy ebből film legyen, akkor maradjanak csak a CGI-nél, ne akarják már a rajongókat hülyének nézni. Én nem vagyok rajongó, abszolút mindegy nekem a dolog, csak felháborít, hogy még mindig itt kell tartani, ezeknél a szarrá CGI-ozott Disney mese színvonalnál. Nekem senki ne magyarázza be, hogy ebbe komolyan beleöltek 100 millió dollárokat! Lehet, hogy ennyit írtak le, mert ennyi támogatást kaptak rá, de lássuk be, ezt a filmet 90%-ban informatikusok csinálták. És kétlem hogy egy tucatnyinál többre szükség lett volna ehhez az ingyen letölthető animációs programmal házilag is megcsinálható CGI-hoz. Szerintem a rajongók nem azért ülnek be rá, hogy megint egy átvezetőfilmet lássanak, amit naponta is, hanem hús-vér szereplőket akik elhitetik velük, hogy léteznek. Ehelyett kapnak tömény parasztvakítást, meg ocsmány grafikát. A Gyűrűk Urán látszik, hogy ott tényleg akartak valamit az alkotók, nem csak lenyúlták az arra szánt pénzt. Bár én bőven beértem az első résszel, a többi már kicsit unalmas volt számomra, de az első rész bőven tett le az asztalra valamit. Akárhányszor nézem, sosem jut eszembe közben, hogy ez most egy film, hanem bele tudom élni magam. Szóval összegezve én sajnálom a WOW rajongókat, hogy ilyen hulladékot kaptak csak a világ leggazdagabb filmgyártóitól.

Mangekyo22 2016.07.09. 17:31:25

Nekem tetszett a film, pedig egy Warcraft játékkal sem játszottam életemben - persze azért valamennyit tudtam a játékokról.

Nem lesz élménybeszámoló a Függetlenség Napja 2 Feltámadásból vagy a Tini Nindzsa Teknőcök 2 Elő Az Árnyékból? ;)
süti beállítások módosítása