Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Lights Out & Star Trek: Mindenen túl

2016.07.25. 19:12 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr388913952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2016.07.26. 06:58:33

A Lights Out-ot moziban akartuk megnézni a párommal ( jó hivatalosan még nem az de igyekszem :D ) de egyikünk sem ért rá ezért leszedtük viszonylag elfogadható minőségben és így visszatekintve örülök, hogy nem nem adtam ki pénzt rá. Oké egyszer meg lehet nézni de ez is az a fajta film aminek nagyobb volt a füstje mint a lángja. Pedig James Wan azért tudja,hogyan kell horrort csinálni de azt neki is kell rendeznie mert ha csak producerkedik akkor az nem igazán garancia a sikerre elég az Annabelle-re gondolni.

Mondjuk az is poén, hogy a Démonok Között 2 gonosz apácája is kap egy saját filmet.

Mangekyo22 2016.08.07. 21:24:40

Nekem tetszett a Lights Out.

Mivel a démon egy fajta parazita lény volt, ezért sajnos számítottam a befejezésre is, mivel az ilyen fajta szörnyeket, főleg, hogy ha a lelket vagy az elmét szállják meg, akkor nincs túl sok választás. Plusz mivel a dög már majdnem megölte a főhősnőt, ezért a lehetőségek nagyon limitáltak voltak a dög likvidálására.

Az meg, hogy szétröhögték néhányan sajnos nálam is megtörtént, de szerintem szimplán részegek voltak.

Amúgy nem lesz beszámoló az új Ghostbusters-ből? Vagy azt kerülöd, mint Angry Video Game Nerd is teszi? ;)
süti beállítások módosítása