Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Parajelenségek: Szellemdimenzió

2016.12.15. 21:36 | BlackSheep89 | 10 komment

Címkék: 10. évad medencetisztító videók

Íme a régóta ígért évadzáró videónk, amiben a legparább jelenség egy medencetisztító! Ismét hatalmas köszönet Effektának a kooperációért!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7212050599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Dante 2016.12.15. 22:32:08

Szerintem ezzel a Paranormal Activity szériával egy ilyen Fűrész-szerű irányba akartak menni.. De tény hogy eléggé elborult lett az egész így a végére:D

Gyerekek a medencetisztító a Tarzanos üvöltéssel mindent visz, made my day!:D

Szijj Norbert 2016.12.16. 07:10:39

BlackSheep a nindzsa hangját ki adta lehet csak én vagyok hülye de nem ismertem fel?

Atanos 2016.12.16. 10:09:27

Szijj Norbert: Effecta. Oda is van írva a blog bejegyzés elejére. :)

Egyébként jó lett ez a rész. :) A medencetisztítós sztori meg már megunhatatlan. :)

FaKe.beL1eVe 2016.12.16. 12:40:55

Ha másért nem is, ezért megéri Parajelenségek filmeket csinálni. Remek alanyok bemutatásra. Főleg évadzárásra.. :)
Ha más szóba került nem tudom erről a filmről hallottál-e esetleg Blacksheep? (Inkább nem írom ki a címét :)): www.imdb.com/title/tt2417650/

Ez ilyen paródiamix akarna lenni, ilyen Katasztrófafilm szerű dolog, aminek az alapja a Parajelenségek film(ek). Valami rettenetesen fárasztó és borzalmas fércmű, igazi mély trágya szerintem.
Magyar szinkronnal is 'kiadták' és a magyar címe is sokat mondó: Paranormális katasztrófa.
Szerintem ha valami ez megérne egy helyet ide a blogra.

MattBell 2016.12.16. 13:16:37

Most még megnézés előtt írok (után is fogok, kíváncsi vagyok valmire). Ezt most nem igazán értem hogy került a rosszak közé. Nyílván nem jó film, kiemelkedő meg főleg nem, de az 1.rész óta ez a legnormálisabb. Nekem még relative "tetszett" is (inkább mondom, hogy volt pár jó ötlet, hangulatban messze felülmúlta a PA2, PA2, PA4, Tokio Night, "Ázilumváltozatos" és azt gagyi mexikói változatot is.

De lehet mindjárt rájövök hogy mi az oka a bemutatásnak. 15-20 perc és írok utána is.

MattBell 2016.12.16. 13:47:56

Na és akkor most...

Teljesen jogos a videó, végig igaz. Lehet csak én voltam - vagyok - túl jószívű... Bár olyan film is van amit mindenki dícsér - még itt is - de én
szívbaj nélkül raknám a rosszak közé. (Vasember 2)

Tényleg az ötlettelenség a film legnagyobb baja. Bár én egy MÁSIK változtot láttam ám! Abban "happy end" van, Tobit kinyírják és elköltöznek.

A medencepucolóhoz nem tudok jobban hozzázólni, sosem kedveltem ezt a karaktert,egyedül a PA2 és a PA4 videókban volt komolyabb szerepe.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2016.12.16. 18:24:56

Az indás borítókép nagyon komoly. Medencetisztítóék a ghost dimensionban. Amúgy csak én nem vágom, hogy mi a fene folyik itt? Most időben mikor játszódik? Hogy került ide a felvétel a két korábbi főszereplő gyerekkoráról? Honnan került elő egy szellemet látó vhs kamera wtf wtf wtf.... Szerintem már a készítők sem tudták mi a fene van. Hova tűntek a zombik? És a többi..... A cgi mellkasból kiálló karom meg.... szánalmas, ha azt vesszük alapul, hogy az első részt egyesek a legijesztőbb filmnek tartották, tartják, nos ez.... ja..... Mintha a készítők saját magukat hazudtolnák meg. Egyre nyilván valóbb, hogy az első rész is nem azért lett sikeres mert ilyen jók voltak a készítők, és lehet hogy nem is tudatos siker volt, (attól félsz leginkább amit nem látsz) hanem mert nem volt költségvetés és nem volt mit mutatni. Tessék itt van költségvetés és hát meg is lett az eredménye. Ki tudja ha anno eleve több pénzből csinálják lehet, hogy eleve ilyen baromságokat láthattunk volna és talán el sem indul ez a fos tenger.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2016.12.16. 18:25:04

Ja és még valami. Miért kell mindenkinek egy kislány? Mert az ijesztőbb? Vagy mert japánok? Vagy csak pedofil a szellem? :DDDD

xx18Rolandxx 2016.12.16. 22:17:22

Én Mangekyo-val és Ragnával közösen néztük meg ezt a filmet és meg kell hagyni hogy ha az ilyen filmeket társaságban nézi az ember akkor jókat lehet röhögni rajtuk és a hülyeségeiken mint például, hogy a szellemet Toby-nak hívják ( Toby jófiú XD XD ). De tény, hogy ez a rész nem csak, hogy semmilyen hanem az egész inkább tűnik egy Poltergeist nyúlásnak ami azért is vicces mert a Poltergeist remake ( ami szintén megérne egy bemutatót) meg egy borzasztó béna PA kopinak tűnik. De azért az poén, hogy vannak itt jó ötletek mint például a "nyálkaszellem" mozgása a plafonon bár az meg inkább egy The Haunting kopinak tűnik, a konyhás bújócskáról meg nekem kvázi a Kacsamesék szellemhoteles része ugrott be mert abban is van egy hasonló jelenet.

Medencetisztítóék meg folytatják útjukat , a PA-t meg végre eltemethetjük végső nyughelyére és várjuk a 11.évadot :D
süti beállítások módosítása