Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Vajon miért utálják? #2

2017.01.08. 09:19 | Sorter | 4 komment

Címkék: extra

Az előző videó után többen kértétek, hogy hogy legyen folytatás, így ismét elővettem néhány olyan filmet, amit én nagyon imádok, de kevesen vannak velem egy véleményen.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7512108555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2017.01.08. 14:11:52

-A démoni doboz sokkal jobban tetszett, mint a Démonok között 1-2 együtt véve.
-Pokoli futam egy igen izgalmas darabnak találtam.

A Batman v Superman-nél számomra sokat hozzátett a képregényes háttértudásom. Lex Luthor üres karakterét meg a Smallville-ből megismert jellemvonásokkal töltöttem ki. Mivel hasonlóan zavart ott is, annyival ellentétben, hogy hét évad alatt egy elég részletes kidolgozott jellemet kapunk, talán a valaha legjobb Lex Luthort, amit adaptáltak. Filmek (főleg ennyire túl vannak zsúfolva) nem adnak ilyen mélységű kibontási lehetőségeket egy ilyen ikonkus karakternek, mint megérdemelne.

Sorter, a legközelebbi BvS újranézésének figyelmedbe ajánlom a Ultimate Edition verziót. Bő három órás és a film első felében a történetszálakat egységesebbé teszi és teljesebbé az élményt.

MattBell 2017.01.09. 07:01:40

Én a saját listámon a 3 Star Wars előzményfilmet és a Rec2-t, biztosan szerepeltetném. Nem értem azt az utálatot amit ezek kaptak... Különösen igaz ez a "Baljós Árnyak"-ra, ami történetben valóban gagyibb, mint a többi Star Wars rész (kivéve talán az Új Reményt...), viszont utalásokban, motívumokban és képi jelekben, színekben, árnyékolásban (még azoknak is jelentése van!) ez az egyik legerősebb. Anno egy egész fórum foglalkozott ezzel. És bizony tényleg...
Merem állítani, hogy ezért is nem szeretik sokan, mert inkább figyeltk arra, hogy "de idegesítő a dzsárdzsárbinksz" meg "degagyi a szídzsíáj", illetve a reklámkampány is eltúlzott volt. De ha csak erről az oldalról nézzük akkor az egyik legjobb rész (a legrosszabb pedig az Új Remény, ami tele van (kis odafigyeléssel megelőzhető) bakikkal és motívumokban sem gazdag...)
Illetve sokan fikázzák a "gyerekessége" miatt. Szerintem ez is jól illik a történethez. Végül is ekkor még a "jól működő" Köztársaság uralkodik, a Sithek még a háttérben, relatíve jólét van. És ez az ami a többi részre eltűnik ahogy eluralkodik a "sötétség".

A Rec2 egyetlen hiába (a nevén kívül), a kamerás baki, de ettől függetlenül vállalható.

Egyéb ilyen filmek: Bukás, Chipkatonák, Space Jam és paródiafilmként az "Óriáspókok támadása" :D...

Illetve hibrid a "miért nem ismeri senki?" listán a Bolond egy napja.

A filmek jól a listádon, nekem adtál most pár filmötletet. És megint kijött, hogy mekkora a kontraszt közted és Blacksheep között... Na, az ő listájára lennék még kíváncsi...

Na, a következő listád furább lesz... Személyes "miért szereti mindenki amikor ez gagyi?!" listámon az alábbiak szerepelnek:

Vasember2, Bosszúállók, Másnaposok mindegyik része, ÜVEGTIGRIS!!!, Indul a bakterház, Hobbit-trilógia (kivéve azon jelenetek mikor Smaug képernyőn van), Saul fia, "Sindler" (nem keresek rá hogy kell írni) listája, Avatár, Serilla nyomában, Toy Story 3...

De ezek közül is messze a legrosszabb az Üvegtigris és a Másnaposok. Az egész film gagyi, a humor prosztó (számomra nem vicces a rejszoló majom vagy az hogy egy szellemileg sérült figura "poénkodik", az ízírájderezés pedig kifejezetten kínos volt, gyerekkorom negatív emlékeinek egyike.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2017.01.09. 10:10:45

Ha már alig várom az "EZT MEG MI A FRANCÉRT SZERETI MINDENKI". Nekem is van néhány ilyen de nem csak filmben hanem sorozatban is.

CookieMonster 2017.01.11. 18:22:22

@MattBell: Az én "miért szereti mindenki amikor ez gagyi?" listámon ott szerepel kb. az összes Bud Spencer-Terence Hill film is (a Kincs, ami nincs és a Különben dühbe jövünk kivételével). Igen tudom, egyedül vagyok ezzel, mindenki utálni is fog érte, de ezt akkor is el kellett mondanom. Azonkívül ne felejtsük ki a Halálos Iramban szériát sem.
süti beállítások módosítása