Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Vér: Az utolsó vámpír

2017.03.19. 15:02 | Sorter | 8 komment

Címkék: 11. évad

Egy vállalhatóbb alkotás, de sajnos rengeteg ponton elcsúszik, és ezt a végeredmény erősen megsínylette. 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6612350937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.03.19. 16:45:21

Üdv Sorter!
Szokásos minőségi videó, de ha lehet egy pici építőjellegű kritikát hozzáfűznék a videódhoz, csak azért, hogy a későbbi videóid is jók legyenek!
Már egy párszor említetted, hogy improvizálva mondod fel a videóid szövegét. Érződik is a stílusodon és nagyon jól áll neked. Bárcsak én tudnám a saját videóim szövegét felmondani. :P
Azonban az egy picikét zavaró volt, hogy kétszer is belezavarodtál a nevekbe. Elsőnek nem zavart, mert gondoltam: "Oké, a filmben a nevek tényleg zavaróak lehetnek, hiába szerepelnek kevesem" viszont, amikor másodszorra is bakiztál az már jobban zavart. Nem volt végül poén belőle vagy valami csak kijavítottad magadat. Én is amikor bakizok a videóimnál és csak utólag veszem csak észre a baklövésemet és már sehogy sem tudom kijavítani, akkor minimum a képernyőn szöveggel szoktam magamat javítani.
Tudom, hogy így sokkal személyesebb hangvételűek a videóid, de szerintem így a professzionalizmus is elveszik belőle, ha többször is kijavítod magadat. A Retro Gamer-nél jól áll, de egy Baaad Movies videónál szerintem nem.
Köszi hogy elolvastad az építő jellegű kommentemet és várom a következő videódat! ;)

Sorter 2017.03.19. 16:46:22

@Tomlion:
Köszi, majd rajta leszek az ügyön :)

xx18Rolandxx 2017.03.19. 19:49:23

Ohhh a Blood the Last Vampire. Azt sajnos elfelejtetted megemlíteni, hogy a film az azonos című 2000-ben készült animének az élőszereplős változata és igen igaz, hogy nem egy nagy volumenü valami a film de az animéhez képest csillagászati minőséggel bír mert az egy akkora rakás hulladék amit nem hisz el az ember, hogy mennyire szar csak akkor ha megnézi. És a legrosszabb, hogy a Production I.G adta ki azt a szemetet akik pedig olyan animékért felelnek mint a Ghost in the Shell franchise, a Kuroko no Basuke, a Higashi no Eden stb..... és amúgy ott van a két sorozat is a Blood + amit még nagyon az animés karrierem elején láttam és egy egész élvezhető sorozat de a Blood-C meg szintén egy hányadék. Unalmas CLAMP látvány, unalmas karakterek (amiben az egyetlen jó, hogy az abban lévő Sayának Mizuki Nana adta a hangját és az endinget is ő adta elő), unalmas és sehova nem haladó történet ami a végére szépen átmegy egy Tokyo Ghoul és Elfen Lied szintű fanservice vérengzésbe amik csattanóként még nevetségesek is. Szóval igen a film ezekhez képest egy Oscar díjas alkotás.

Ha már élőszereplős film ugye nem hagyjátok majd ki a Ghost in the Shell filmet és lesz belőle Élménybeszámoló? Én már nagyon várom a filmet és magasról teszek a hisztire ami körülötte és Scarlett néni körül van .

Near93 2017.03.20. 11:56:10

Sorter, ha szerinted ez rósz, akkor nézd meg az Animét. :D Utána értékelni fogod. Az egy 40 perces akciójelenet, történet nélkül.

Kavkaz 2017.03.23. 07:10:09

Csak nekem tűnik úgy, mintha ez a Buffy, a vámpírok réme félresikerült japán feldolgozása lenne?

antropophagus 2017.04.04. 07:18:21

Nagyjából 4 éve nézem a videóitokat és szeretném minden elismerésemet kifejezni!
Minden lehetőségetek meg lenne ahhoz, hogy az ismereteitek és tapasztalataitok segítségével kiszolgáljátok magatokat a Yt közösségének és feliratkozók hatalmas tömegét szórakoztathatnátok és kvázi bohócként táncolni a közönség igényeire szabva. Ellenben ti mindig azt a formát hozzátok, ami tökéletesen hozzátok van igazítva, egy pillanatra sem érzem sehol a nézők hajhászatát és ezért le a kalappal! ._.
Nincs senki a környezetemben, aki ne lenne , valami utolsó kapzsi cirkuszi majom youtuber megszállottja, ezért jó érzés, hogy ti vagytok még , szóval gratulálok és köszönöm :) /19L/
Ui: Egészen rég óta fontolgatom, hogy valami úton módon eljuttatom hozzátok ezt a gondolatot, de most sikerült megfogalmaznom.

Sorter 2017.04.04. 17:50:34

@antropophagus:
Nagyon szépen köszönjük, megható volt a hozzászólásodat olvasni :)
süti beállítások módosítása