Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Páncélba zárt szellem

2017.04.05. 19:47 | BlackSheep89 | 3 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4112404129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2017.04.06. 08:05:16

Én úgy ültem be erre a filmre, hogy ha csak egy kicsit lesz kevésbé kínos mint a DB Evolúció akkor már nem fogom a fejemet verni az előttem lévő székbe. Talán ennek tudható be, hogy számomra is nagyon pozitív csalódás volt a film. Számomra még a történet sem okozott csalódást mert innen látszik, hogy a készítők nem szarták le nagyívből az alapművet hanem tisztelettel bántak vele és nem úgy álltak, hozzá, hogy " Na jó itt egy fasza cím ez majd eladja a többire nyugodtan szarhatunk" . Amúgy a film egy mixe magának a franchise-nak vettek át jelebeteket a sorozatokból és a 2. filmből is. A rendezés kétségkívül egy tisztességes munka, a látvány olyan eszméletlenül jól néz ki, hogy szerintem ez a film jó esélyekkel fog indulni a 2018-as látvány Oscárért, Mind a csaták, a cybertér nagyon jól néznek ki illetve a város kettéosztottsága is nagyon jól átjön, felül minden csupa csillogás meg hologramm viszont alul meg piszkos, rothadt és bűnös. Ez amúgy az Akirában és a Psycho-Pass-ben is visszaköszön.

Aztán a színészek. Scarlett kisasszony remekül hozta a szerepét bár nem tudom mennyire lehetett megerőltető egy géptestet eljátszani de kétségtelen, hogy remek volt. A Batou-t játszó színész is jó volt ahogyan a főgonoszt játszó színész is. Juliette Binoche számomra kissé furcsa volt mert úgy hozta csuklóból a szerepet , hogy közben mintha nem is erőltetné meg magát túlságosan. Takeshi Kitano pedig..... A BOSS! Azzal a kimért, hűvös de mégis törődő és felelősségteljes alakításával levett a lábamról.Mondjuk messze lerí róla, hogy baromi élvezte a szerepét :) .

Viszont én is sajnálom, hogy a theme zenét nem a testépítés alá tették be. Én csak vártam, hogy mikor jön már de csak nem jött viszont mikor a végén belekezdtek a stáblista alatt akkorra hanggal kiáltottam, hogy " YESSSSSS", hogy az egész terem hallotta :)

Összességében nagyon elégedett vagyok a filmmel és nagyon sajnálom, hogy ÁMERIKÁBAN bukta a film pusztán abból a tényből kifolyólag, hogy mindenki bekajálta saját magának, hogy szar lesz és már csak azért sem fogja megnézni de szinte mindegyik meg ott röhög fönt a kritika oldalakon, hogy " HAHA MEGMONDTAM SZAR LETT HAHA" . Komolyan szánalmasak.

Csillag Balázs 2017.04.07. 11:54:16

Azt be kell vallani azért, hogy aki a forrást nem ismeri, annak ez egy Blade Runner, Deus Ex: Human revolution utánzat lesz. Vagy csak annyival lezárja, hogy nagyon 90's sci-fi érzése volt tőle. Volt szerencsém két olyan személlyel megnézni a filmet, akik nem ismerték az alapanyagot (de olyan szinten, hogy hallomásból ismerte és kb képeket látott belőle, vagy még annyit se). Ők azért beszéltek üresjáratokról. Én úgy a 2014-es rebootig (vagy nem tudom mi akar az lenni), tisztában vagyok azzal, hogy ez a Puppet master, az Innocence (de csak kicsit), meg az Individual eleven keverése volt, és ezeket lehetett volna rosszul is ötvözni, de nem így lett. Pozitív csalódás volt. Holott az alapanyagához képest, ha nem is butácska, csak egyszerűbb. Jobban is megbízhattak volna a közönség értelmi szintjében... habár ha otthon bukdácsolt, akkor lehet inkább butítani kellett volna rajta, hátha a sok hülyegyerek is megért belőle valamit.

Meerkat 2017.04.07. 11:55:08

Akkor nincs mit tenni. Irány a mozi:)
süti beállítások módosítása