Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Sorter vs. BlackSheep #4 - A Bourne-ultimátum

2017.04.17. 13:39 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: sorter vs. blacksheep

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5712431501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.04.17. 16:20:06

A Bourne Trilógiára úgy gondolok, mint EGY filmre! Az első a felvezetés, a második a közepe és a harmadik értelem szerűen a befejezés. Az első két részben megismerjük a főbb karaktereket, a másodikban Bourne elveszíti a szerelmét és megkapjuk a konfliktust, ott Ő nyomoz és a 3. részben jön a végső leszámolás. Azért érződik a 3. rész üresnek egyesek számára, mert az első két filmben megkaptunk minden szükséges információt, ebben a filmben már a végkifejletet láthattuk. Ezért Imádom ezt a filmet.
Viszont az, hogy az Elrabolva miért nincsen a Top 250-ben az számomra máig érthetetlen! Az számomra (nem sokkal) tényleg jobb film, mint a Bourne Ultimátum.

Egyébként ha kíváncsiak vagytok az akció filmek történelmére ITT megnézhetitek a két részes Akció Film Történelem videóimat. Szerintem számotokra is van benne érdekesség! ;)

LINK 1: indavideo.hu/video/CinemaLion_-_Akcio_film_tortenelem_1_resz

LINK 2: indavideo.hu/video/CinemaLion_-_Akcio_film_tortenelem_2_resz

Millennium környékén 2017.04.17. 18:00:22

Na itt jön ki, hogy mennyire számít az egyéni ízlés. Én személy szerint Sorterrel értek egyet (már megint), és szinte az összes BS szerint "adrelalinbomba" filmről így vélekedem. Jók, jók, de nem maradnak meg. Olyan tipikus félálomban nézős filmek ezek számomra, mikor nincs kedvem gondolkodni vagy élvezni a filmet, csak a rohangászást meg a hentelést nézni. Akkor nem idegesítő az, hogy a főhősnél IDDQD van és hiába lőnek rá tizen, "mind mellé", ő viszont célzás nélkül is azonnal fejesket oszt. Ez egyedül a '80-as évekbeli Rambo meg Svárcenegger filmekben volt rendben ahol Rambo szétlő mindenkit, őt meg senki nem találja el. Ott is gagyi, de ott legalább "menőn gagyi".

Ugyanezen műfaj "verekedős" filmjeiben pedig a hatvanas évek Batman sorozatát látom újjászületni... Egyedül a "Bam! Tsss! Dirr!" feliratok meg zenei aláfestés hiányzik. És nagyon nevetséges, mikor a "nagyon félelmetes" ellenfélsereg tisztességesn kivárja amíg Chuck Norris kifújja magát az újabb körbepörgőrúgás előtt.

Meerkat 2017.04.18. 17:13:54

@Tomlion: Informatív és szórakoztató videók! Médiaismeret órákon is simán el tudnám képzelni őket.

Atanos 2017.04.20. 18:09:25

@Tomlion: Baromi jól megfogalmaztad. :) Igen a film így trilógiaként működik a legjobban. :) Tehát az Ultimátumra való panaszkodás olyan, mint ha azért panaszkodnánk, hogy nem értjük kik a karakterek és miért csinálják amit csinálnak a A gyűrűk ura király visszatér-ben. :) Mondjuk ez drasztikus példa de így talán mindenkinek átjön aki nem kedveli annyira az Ultimátumot. Tény a Bourne filmek egyenként is működnek valamelyest, de úgy a legjobb ha megnézed őket egymás után. :)

Atanos 2017.04.20. 18:09:39

Sorter nem értem miért panaszkodsz amiatt, hogy a Bourne Ultimátum az IMDb 250-es listájában van tudok mondani még olyan filmeket amik alapvetően nem nagy számok még is ott vannak. :) Amúgy meg szerintem is helyesen van ott. :D Jó azzal egyet értek, hogy az Elrabolva 1. részének is ott lenne a helye. :) Mindegy szvsz a Bourne trilógia (Értsd az első három rész a többit nem idevéve) a legjobb akciófilm valaha. :) Amúgy a 4. rész is egész jó csak a tavalyi Bourne film volt kicsit csalódás a többihez képest.
süti beállítások módosítása