Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Sorter vs. BlackSheep #7 - Assassin's Creed

2017.04.28. 08:13 | BlackSheep89 | 8 komment

Címkék: sorter vs. blacksheep

Ez az utolsó Sorter vs. BlackSheep videó, amiben a tavalyi év egyik nagy várományosáról beszélgetünk. Spoileresen, szóval aki még nem látta, de érdekli a film, az inkább várjon még a videóval.

Sajnos csak az exportálás után derült ki, hogy néha beremeg a kép a videó alatt. Annyira nem zavaró, de észre lehet venni, viszont emiatt már újrakonvertálni és újravágni nem akartam (plusz még napokig váratni mindenkit), úgyhogy elnézést érte! 

Illetve a videóban következetesen "anubisz"-nak mondjuk az "animusz"-t... mert csak...

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1812460089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KongFan 2017.04.28. 10:56:03

Sorter érvelései totál melléfogások, annak, aki ismeri a játékokat. Bocsesz :/

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2017.04.28. 14:23:13

Szerintem is fölöslegesen volt összekuszálva történet szempontjából. Ahogyan Sorter megmagyarázott sok dolgot, annak tényleg volt értelme, de az, hogy az értelmes megmagyarázatok mellett olyen válaszokta is adott hogy "Mert hülye, AZÉ!" rögtön felmerül bennem a kétely, hogy volt-e erre a "fordulatos" sztorira egy értelmes koncepció.
Az Akciók pedig szerintem is középszerűek voltak. Nem voltak agyon vágdosva a jelenetek, tényleg volt koreográfia, viszont megtudom magyarázni, hogy miért rángatták mégis a kamerát és vágták meg ennyire a jeleneteket. Mégpedig azért, hogy megkapják azt a rohadt PG-13-as besorolást! A videó elején, ahol bevágtátok azt a jelenetet, amikor az Aszaszinok elvágják a katonká torkát egyáltalán nem véresek, holott az eredeti játékok (amikkel egyébként én sem játszottam) a felnőtt korosztály számára készített termékek voltak, amikkel fiatalok csak akkor játszhatnak ha letöltik őket. A film stúdiók pedig hogy maximalizálják a bevételeket kivágták az összes vért és tracsírt csak azért, hogy a FIATALABB korosztályt is becsalogassák ennél a túlbonyolított filmnél (kíváncsi vagyok, hogy a gyerekek között bárki értett a filmből valamit), amiknek az eredeti játékait elvileg a 17 éven felüli korosztály számára készítettek elsősorban.
Most képzeljük el a Trója című filmet pontosan azzal a vágási és kamerakezelési módszerrel, mint ahogy az Assasin's Creed-et készítették. Az ottani látványos és emlékezetes csaták és párharcok rögtön követhetetlenek vagy köszépszerűek lettek volna. Egyszerűen nem működött volna!

Nagyon jó széria volt! Egyszerűen szeretem nézni a tartalmakat, amit összehoztok számunkra és mindig újabb és újabb ötletekkel leptek meg minket.

janiboy 2017.04.28. 14:23:20

@KongFan: De, mivel a játékokat nem mellékelték a mozijegy mellé, a filmben látottakat kell értelmezni, és ennek alapján kell véleményt alkotni.

Millennium környékén 2017.04.28. 20:22:55

Mondjuk érdekes BS-től a "látványos, izgalmas de üres" kritikát hallani, a Bosszúállók agyondicsőítése után. Annál üresebb film nem sok van. Talán csak a Suicide Squad, Vasember 2, Batman és Robin, Transformers 2-3 és az X-men Apokalipszis...

Bár szinte az összes "új" szuperhősös film ide sorolható. Vagy csak én rühelem ez a műfajt túlságosan? Ami jó képregényben és rajzfilmen az filmen sokszor inkább unalmas és nevetséges.

Kibernetika 2017.04.29. 16:21:47

Sziasztok! Mint új követőtök két kérésem van:
1.
A Barbie maraton indavideóra való feltöltése(mert törölte a you tube, így sosem tudtam megnézni, pedig biztos szuperjó lehetett, vagyis ezt kommentelték róla)
2.
A Csillagközi invázió 2-ről sosem készítettél videót, holott a második évadban már megigértétek, hogy hamarosan bemutatjátok. De végül nem tettétek meg soha.(nemrég néztem át a teljes blogot)

Navajonkee 2017.05.01. 16:28:01

Érdekes volt megnézni ezt a videót, ugyanis rájöttem néhány dologra. Minthogy én úgy néztem a filmet, hogy jól ismertema játékszériát, én a kezdetektől pontosan tudtam, hogy az Abstergo a templomosok által vezetett intézmény. És ahogy beszéltetek a film végi "csavarról", rá keleltt jönnöm, számomra egy árva pillanatig sem merült fel, hogy nem egyértelmű a teljes film alatt mindenki számára, hogy ezek a templomosok. Annyira rohadtmód egyértelémű az egész, hogy komolyan meglepett, hogy bárki szerint "csavar" bármelyik filmbéli karakter számára, hogy kiknek is dolgoztak.

Egyébként Blacksheep-el kell egyetértenem, sőt:
- A film szerintem egyáltalán nem látványos, teljesen belefulladt a középszerű CGI-ba, ami mindenhol ott van. A tájképek, a múltbéli jelenetek egyszerűen rondák, mert a legkevésbé sem hatnak valósnak.

- A történet.. oh my, a történet. TEljesen keszekusza, se füle se farka nincs az egésznek. Azokon felül amiket említettetek, a kedvenc agyfaszom az, mikor Jeremy Irons azzal érvel a.. Tanácsnál(?) hogy már nagyon közel járnak az almához, mert találtak egy leszármazottat... közel? Egy 1500-as évekbeli Assassin leszármazottját találták, miből a kénküves lótúróból gondolják, hogy egy 500 éve élt assassintól megtudják, hogy MOST hol van az az alma? Persze guess what, TÉNYLEG kiderül Aguilar történetéből az alma jelenlegi nyughelye, ami plusz egy réteg bullshit. Elvileg az egyház a templomosok markában van, akkor hogy a francba nem tűnt fel nekik, hogy együtt temették el Kolumbusz Kristóffal? Egy istenverte katedrálisban volt, ne magyarázzák már be nekem, hogy nem tudták. Ezt dobjuk képen azzal, hogy a történetet egy félig amputált elefántfóka is vezethette volna, annyira nemlétező fogalom a filmben.

- Akció: Aguilar idejében játszódó akciójelenetek egyébként sem túl jók (főleg a vágás maitt), de aki ismeri a játékszériát, az szerintem kifejezetten eldobta az agyát, menynire képtelenek voltak átemelni az ikonikus megmozdulásokat a játékból. A parkour jelenetek az egyetlenek, amik korrektek voltak.

Sajnálom, Macbeth rendezője ide vagy oda, költségvetés oda meg ide, ez a film sem eltt több egy elmélázott trágyakupacnál, ami csupán egy felkapott játékszéria sikerét volt hivatott meglovagolni. Borzalmas film.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2017.05.01. 16:49:25

@Kibernetika:

Szia!

A Barbie-videót már mások is említették, hogy a drága youtube másfél év után úgy döntött hogy ez mégsem lehet fenn. A minap feltöltöttem újra, úgyhogy már nézhető!

A Csillagközi invázió nincs elfelejtve, hamarabb be lesz mutatva, mint gondolnád! ;)

Kibernetika 2017.05.02. 19:28:22

Észrevettem, hogy újra feltöltötted és tényleg nagyon jó. És végre bemutatjátok az évek óta várt Csillagközi invázió 2. részét.
KÖSZÖNŐM!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása