Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Resident Evil: Vendetta

2017.06.24. 18:12 | Sorter | 2 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2812618029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.06.25. 18:25:35

Az előző oldalra írtam egy kiábrándítást két filmről, amit bemutattál. Remélem, hogy nem borulsz ki, de ez a két film a Szupersuli és az Egy boltkóros naplója. Valami olyasmi, minthogy a Versus-t nálunk Magyarországon sokan szeretik köztük én is. Egyébként mikor elkezdtem azt nézni előre elhatároztam, hogy nem fogom komolyan venni és komédiának fogtam fel. És persze írtam egy személyes véleményt is egy olyan filmről is, amit BlackSheep mutatott be. Az Egy boltkóros naplójához meg még annyit fűznék hozzá, hogy IMDB-n hat pontot kapott.
Éspersze legalul még azt, hogy nekem a Viharmadarak kb olyan, mint nektek a Mortal kombat, amit mostmár nekem is sikerült megnéznem és én is élveztem.

gery666 2017.07.01. 19:14:29

Az év legjobban várt filmje volt számomra és nem csalódtam benne, remélem örökre elfelejtik az élőszereplősöket bár ugy hallottam hogy azt reebotolják de mégis minek? Bízom benne hogy a közeljövőben több animációs film is el fog készülni vagy esetleg egy sorozat sem lenen rossz
süti beállítások módosítása