Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Vakvágányon

2017.08.08. 20:22 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: 11. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2912728772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.08.09. 07:40:55

Jó volt a videó, mint mindig. Viszont gondoltam szólok, hogy a Csillagközi invázió 2 oldalára írtam valamit, amit nem tudom, hogy észrevettél-e. Egy kiábrándítást pár filmről valami olyasmi, minthogy a Versus-t nálunk sokan szeretik köztük én is (amúgy azért, mert komédiának fogtam fel). És még egy személyes véleményt az egyik általad régen bemutatott filmről, ami mellé még megemlíteném mondjuk, hogy az Ultraviolát is ugyanúgy szerettem. Tudom régen is mondtad, hogy senki sem győzhet meg arról, hogy az egy rakás szar nem is ezt akarom róla mondani, ez csak szimplán személyes vélemény. Elszórakoztam rajta és viszonylag gyorsan elpörgött vele az idő és bármikor ujranézem. De leszögezem, hogy nem fogok olyan filmet rendezni, ha Kirt Wimmert azóta sem engedték rendezni. És persze az említett filmem előtt lenne még egy egyszerűbb elképzelésem is. Illetve azt is megírtam, hogy már én is láttam a Mortal kombatot.
U.i.: Két hétig nem leszek, mert kirándulni megyünk, addig is további jó videózást kívánok nektek!

Tblog 2017.08.09. 07:42:00

A szinkron tényleg nagyon le tud húzni egy filmet. Már a félrefordítások és a magyarul értelmetlen szövegek is, mert sokszor csak szóról-szóra lefordítják de nem "magyarítják", de a rossz hangválasztás is borzalmas tud lenni. Mikor a "Megint 48 óra" filmben Nick Nolte Bujtor István hangját kapta. Mindenki tudja hogy Ötvös Csöpi az Bud Specer hangja! :D

szkristof92 2017.08.09. 07:42:06

Ó te magasságos, ez a förmedvény volt sok-sok évvel ezelőtt az egyik belépőm a rossz filmek világába. Megnyugtató, hogy nem csak az emlékeimben maradt meg pocséknak.

BerserkerGyusz 2018.02.19. 20:36:42

Naggyon-naggyon régen láttam ezt a borzadályt,és az agyam elkezdte a kármentést így csak a tudat maradt meg hogy láttam a filmet meg a robbanásos jelenet derengett még pedig azért mert SEMMI nem robban akkorát mint az említett jelenetben.Amúgy a videó marha jó nem tudom hányszor néztem végig mindig sz@rrá röhögöm magam,pedig ez közel sem a legjobb videója BlackSheep-nek.

KULTgame 2018.03.28. 18:28:12

04:40
De amúgy mi volt az a jelenet! :D Ez mi akart lenni? Karakter bemutatás, emberibbé akarták a szereplőket csinálni, hogy aztán izguljunk a film végén értük? Hát jól elcseszték az biztos, tiszta Túl a barátságon feeling volt. A kalap meg csak ráadás.
süti beállítások módosítása