Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Zombik alkonya

2017.09.03. 12:22 | Sorter | 16 komment

Címkék: 11. évad

Újabb zombis-vámpíros agymenés, de esküszöm, annyira borzalmas, hogy már valahol zseniális.

Aki pedig csinálna videókritikát, és érdeklik a (rossz) animék/mangák, azok pillantsanak rá erre a videós pályázatra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr8112800264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.Zozo 2017.09.03. 16:19:55

Remek bemutató lett, mint mindig!

Az nem fér a fejembe, hogy a "Dead Heist"-ből hogy lett a Zombik alkonya cím!!

Kibernetika 2017.09.03. 20:48:49

Sorter!
Tudom, hogy furcsa, hogy pont most említem, de a Szarember és az Ong bak 3 videóját remélem, hogy fel tudod tölteni indára csakmert törölte őket a you tube és ezt már mások is említették.
És amúgy ki kell, hogy ábrándítsalak pár rég bemutatott filmről, amit már korábban is írtam és ezek sajnos (neked) ominózus alkotások. Valami olyasmi, minthogy a Versus-t nálunk sokan szeretik.(mindet láttam)
A Szupersulira nyilván emlékszel, hogy mondtad, hogy még a gyerekek sem szórakoznak rajta. Sok helyen véleményeket olvastam róla, hogy viszonylag sokan szeretik és hogy a gyerekek megjegyezték Tim Allen és Chavy Chase nevét és sok gyerek szereti éshát én is a film szeretői közé tartozom. Akövetkező pedig egy igazán ominózus film lesz úgyhogy készülj fel rá, hogy igyekszel nem kiakadni, mert az Egy boltkóros naplóját (őszintén sajnálom)szintúgy sokan szeretik. Ezek persze mind lányok éshát én sem nézném meg többször(ennyit azért nyugodhatsz). Viszont John Godman azért szerepel benne, mert csak a ti szemetekben anti mérföldkő a film(persze nem is mestermű). Na de térjünk a harmadikra, ami egy első évadbeli filmed: a Bigyó felügyelő 2. Ami direkt olyan béna, mert egy képregényhőst filmesítettek meg benne direkt olyan gügyére, mert az a karakter szerepe. Éshát azt a filmet is sokan szeretik(még én is) és vki az indavideó oldalán még anno írt is egy kiábrándítást.
U.i.: Sajnálom, ha te most ezen esetleg kiakadtál, de sajnos ez az igazság.

Sorter 2017.09.03. 21:16:38

@Kibernetika:
Miért akadnék ki? Tiszteletben tartom mások véleményét, és miért kéne mindenkinek velem egyet értenie? Az mondjuk nem fér a fejembe, hogy az Egy boltkóros naplóját hogyan szerethetik az emberek, de elfogadom, hogy másoknak más az ízlése. Ez így működik, eszem ágában sincs kiakadni ezen.

Tudunk a törlésekről, igyekszem újra feltölteni a videókat, csak sajnos nekem sem olyan egyszerű újra "előkeríteni őket", de rajta vagyunk az ügyön.

Kibernetika 2017.09.04. 07:08:25

@Sorter: Rendben van és amúgy megértem, hogy nehezen fér a fejedbe.

Millennium környékén 2017.09.04. 14:05:43

@Kibernetika:

"de sajnos ez az igazság"

Qui-Gon-t idézve: "A TE igazságod..."

A Bigyó felügyelő 2 rossz film. Értem mire célzol, és az a vicc, hogy ezt a Bigyó felügyelő 1-ben tökéletesen hozták is. Ott is esetlen volt a főhös, de jól adták elő, jók voltak a poénok a maguk módján. Ez a második részben nincs meg.

Boltóros naplójának "népszerűsége" csupán korunk mentalitását jelképezi tökéletesen. Sajnos. A legtöbb néző meg sem érti mi történt abban az ominózus utolsó jelenetben. Csak hihi haha meg "de cuki sál".

Versus... Komolyan? :D Annak a filmnek értelme nincs, és sajnos annyira nem viccesek az idétlen dolgok (mexikómabéka fejei, kitépett szemű fickó pofája), hogy már vicces legyen.

Amúgy értem mire célzol, nekem is volt itt 1-1 videó amit én nem értem miért szerepelt itt:

Rec2. A Rec2 nem rossz film. Egyetlen baja a címe, mert így a Rec1-hez viszonyítnk és úgy valóban rossz, de önmagában erős közepes. Kicsit érzelemmotivált Sorter ottani videói, bár sok igazságot mond, a bemutató tetszik, csak ez nem "Baaad Movies" hanem "Medium Movies" lenne.

Kibernetika 2017.09.05. 20:15:33

@Millennium környékén: Te inkább ne szólj bele ebbe oké? Az után, hogy beleavatkoztál a SARGE999-cel való konfliktusainkba a Jurassic world-del kapcsolatban még ebbe is bele vagy képes avatkozni? A Bigyó felügyelő 2 videójának nézése közben akkora dühöt éreztem, hogy csak na! Aztán reménykedtem benne, hogy ezt rajtam kívül még vki észrevette dehát egy nagy lófaszt!(Egyébként azt is sokan szerették, mint az imént írtam) És egyébként ez volt a JW élménybeszámolója után, mert már azt is keveslettem ahhoz képest, hogy Blacksheep azt mondta, hogy "a JP-t mindenki látta 38x legalább" ahhoz képest a JW egyszernézős film. Még jó, hogy SARGE999 nem tudta, hogy mi volt róla az eredeti véleményem: ugyanis az volt, hogy az a legjobb(én többször is megnéztem). Aztán reménykedtem benne, hogy lesz még vki másnak is ez a véleménye vagyis, hogy fog majd valami javulást mutatni a közönség véleménye dehát he! Baszott javulást mutatni. És az Egy boltkóros naplója LÁNYOKNAK VALÓ!(IMDB-n 6 pontot kapott) Na mindegy a lényeg, hogy ne szólj bele! Rendben?

Sorter 2017.09.05. 20:16:32

@Kibernetika:
Mi az, hogy inkább ne szóljon bele? Épp annyi joga van hozzászólni a témához, mint Neked, vagy akárki másnak.

Kibernetika 2017.09.07. 07:45:00

@Sorter: Na jó igazad van. Valóban van itt joga mindenkinek hozzászólni. Bocsánat!
@Millennium környékén: És tőled is bocsánatot kérek.

Millennium környékén 2017.09.07. 07:45:51

@Kibernetika:

Nem is tudom ki volt az aki pár hónappal ezelőtt MINDEN poszt alá beírta, hogy "legyen már Csillagközi invázió 3 kritika" és kötött bele szinte az összes élménybeszámolóba :D (Az ominózus esetnél is ez történt).

Neked fétised egy rossz filmekkel foglalkozó blogon bevédeni a rossz filmeket? Esetleg ilyen csokornyakkendős nerd vagy aki imád részletekbe belekötni (a la Melvin: i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/005/248/melvin.jpg).

És igen, beleavatkoztam. Miért? Mert vele értettem egyet, veled pedig nem. Még ki is hagytam volna a beleavatkozást, ha nem lettél volna ott (és máshol is) rendkívül idegesítő jelenség "Bleksíp mikor lesz már Csillagközi invázió 3?" "Na mikor lesz már, na nanananana" és őrjöngsz, ha egy amúgy gagyi filmet leszól valamelyik kritikus. Úgy teszel, mintha csak fikázták volna, holott mind a Bigyó felügyelő 2, mind a Boltkóros filmnél a pozitívumokra is kitért Sorter. Nekem is van videó amivel nem értek egyet teljesen (Rec2), de maga a bemutató korrekt volt, a jó és a rossz dolgok is fel lettek sorolva, be lettek mutatva.

Stíusod alapján valahogy az az érzésem, hogy vagy nagyon fiatal vagy, vagy pedig rendkívül egyszerű. Remélem az első és majd kinövöd és nem maradsz olyan, mint a Czollner Gyula.

M.Zozo 2017.09.07. 21:47:36

Off Topic:

Sorter, szerinted megér a Versus DVD 500 Forintot? :)

Kibernetika 2017.09.07. 21:47:47

@Millennium környékén: Na jó! Tényleg fiatal vagyok ráadásul autista. Ráadásul kb akkor keveredtem ide így még elég tapasztalatlan vagyok itt. Azt, hogy "miért nincs Csillagközi invázió 2(jav)" azt pedig azért írtam, mert már 2008 óta be volt igérve. És a régi posztok alá azért írok, mert egy csomó bepótolni valóm van. Most viszont már egy kicsit több tapasztalatom van(illetve lesz is még) azóta ezen a blogon.(ez a tanulság például most is) És ezek után már jobban oda fogok figyelni ezekre a dolgokra és elfogadom mások véleményét. Végülis én is elmondom a saját véleményem nem bevédem a rossz filmeket, hogy "már pedig igenis szeressék" és tiszteletben tartom mindenki álláspontját. Itt valójában a saját személyes véleményüket mondják el a filmekről nem pedig mindenki nevében jelentik ki. Erre is rájöttem és mostantól már jobban odafigyelek ezekre a dolgokra. Igazából most csak elmondtam a saját véleményemet pár filmről és végülis nem kötelező mindenben egyetértenünk. Éshát végülis mindenki leírhatja saját véleményét.

Igazából ezt az egész szöveget értettem az alatt, hogy "bocsánatot kérek". És mint mondtam mostantól nem lesz többet az, hogy mindenkinek megmondom, hogy mi legyen a véleménye. Szia.

Sorter 2017.09.07. 22:50:42

@M.Zozo:
Szerintem forintot nem ér :D

Kibernetika 2017.09.08. 19:10:59

@Sorter: Amúgy én azért élveztem, mert nem vettem benne semmit komolyan, hanem komédiának fogtam föl. Éshát azon kevesek közé tartozom, akiknek sikerült élvezni. Igazából ennyit akartam így utólag mondani vagyis nem azt mondom, hogy élvezzetek bizonyos filmeket, csak szimplán néha elmondom szubjektív(személyes) véleményemet 1-2 filmről. És egyébként azokat a nagyon komoly mélypontokat, mint a Necrophile Passion vagy a Lucker nagy ívben elkerülöm.

Millennium környékén 2017.09.09. 18:56:04

@Kibernetika:

Az a baj ezzel, hogy ezt nem komédiának szánták. Viszont még nem az a szint, mikor annyira komolyan veszik magukat, hogy az már nevetséges (The Room pl.)

De hiányzik az a mókás báj is belőle, ami pl. a Birdemic 1, Sharknado, és a Roller Blade Seven esetében megvan.

A Versus kb. az a szint ami még nem elég komoly, de nem is vicces. Hasonló filmek a BM-en: Kis Vuk, Holnap történt, Szupersuli, Minizsenik, Télapu 3, Birdemic 2, Cápasrác és lávalány, Álcázás mestere. Minddel ez a baj. Maszk fia is ide sorolható, de az még technikai szinten is gagyi volt, máig beugrik Sorter "itt van ez a gránát"... dumája.

Unalomban viszont egyedül az Utazó közelíti meg az összes BM-en bemutatott film között.

Kibernetika 2017.09.09. 23:15:25

@Millennium környékén: Amúgy a Szupersulin kívül az említett filmjeid közül még a Kis Vukhoz volt SAJNOS szerencsém. Na ott már tényleg a vége volt a kedvenc részem, amikor végre kikapcsolhattam. XD

pornface 2017.09.14. 13:47:47

eZ A videó kibaszottul szórakoztatóra sikerült(a filmet meg nem nézném)

Találtam egy-két gyöngyszemet-gondoltam elküldöm.. :D

www.imdb.com/title/tt0350146/
www.imdb.com/title/tt0296148/?ref_=tt_rec_tti
www.imdb.com/title/tt0323108/?ref_=tt_rec_tti
www.imdb.com/title/tt0256056/?ref_=tt_rec_tti
süti beállítások módosítása