Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Indul a 7. Filmelemző Oscar!

2017.09.18. 12:59 | BlackSheep89 | 5 komment

Ahogy eddig (majdnem) minden évben, úgy idén is megtartjuk a Filmelemző Oscar-t, szám szerint a hetediket, ami a mai nappal kezdetét is veszi!

A Filmelemző Oscar lényege, hogy TI készíthettek filmbemutatókat, amiket aztán elküldtök nekünk, és mi kiválasztjuk és díjazzuk a legjobbakat. A verseny pontosan november 30-ig fog tartani, vagyis bőven rengeteg időtök lesz, hogy elkészítsétek a világ legjobb filmkritika-videóját!

További részletek a tovább-gomb után.


A szabályok:

- A videók linkjét a filmelemzooscar@gmail.com email címre lehet küldeni. A határidő november 30. 23:59, eddig küldhetitek be a videókat.

- Az emailbe MINDENKÉPPEN írjátok bele, hogy milyen néven neveztek!

- Mindenki csak egy bemutatóval nevezhet, de egyszerre egy videót többen is készíthetnek, egy csapatban (ami ugyanúgy egy nevezésnek számít).

- Maximum két részből álló videót lehet egy filmről készíteni, és lehetőleg egy bemutató se legyen hosszabb 25-30 percnél. Lehet hosszabb is, persze, de nem ajánlott.

- Csak újonnan készített videóval lehet nevezni.

- Dicsérő és lehúzó kritikát egyaránt küldhettek.

- Kezdő videósok és tapasztaltak is versenyezhetnek.

- Anime, rajzfilm, sorozat, és akár sorozatepizód is jöhet.

- Természetesen idén is kikerül az oldalra minden nevező videója, amiket bármikor meg lehet nézni, és a díjátadó előtt idén is lesz értékelés, vagyis minden egyes nevező munkájáról mondunk majd néhány szót, nem csak a győztesekéről.

- Ismét lesz közönségszavazás, és ismét úgy, ahogy legutóbb, vagyis kommentben. Ez a határidő lejárta után fog kezdődni, és kb 2 hétig tart majd, de úgyis pontosítjuk még addig a dolgokat.

- A zsűritagok nem nevezhetnek, of course.

- Ha kérdésetek van, itt a kommentek között, vagy a fenti email-címen is feltehetitek.

 

- Legjobb intro-kategória ezúttal nem lesz, de ha ettől függetlenül csináltok egy intrót a videóhoz, természetesen megemlítjük majd az értékelő videóban.

A Nyeremények:

Az eddigi versenyekhez hasonlóan a videók számától függően 5 vagy 3 nyertes lesz. Mindegyikük egy-egy oklevelet kap de az első 3 helyezett ezen felül még egy-egy dvd-t is hazavihet, de neki kell eldöntenie, hogy a háromból melyiket!

Egyelőre a nyereményeket nem tudjuk, várunk vele még kb egy-másfél hónapot, amikorra biztosabb lesz, hogy milyen ütősebb megjelenések lesznek akkorra. Amint meglesznek a konkrétumok, azonnal posztoljuk.

 

Javaslatok a videókhoz:

- Bármilyen videószerkesztő programot használhattok.

- A hangbeállításokra, hangerőre, hanghibákra nagyon figyeljetek oda!

- Lehetőleg ne húzzátok sokáig a bemutatót, inkább legyen rövid és tömör, mint hosszú és elnyújtott. Ez persze nem jelenti azt, hogy ötperces videókkal nevezzetek, de próbáljátok meg megtalálni azt a hosszt, amibe még minden belefér, de nem válik unalmassá!

- Feliratoknál – ha vannak – nagyon figyeljetek a helyesírási hibákra, mert rengeteget tudnak rontani az összképen!

- Ne siessétek el, ha még van idő inkább többször ellenőrizzétek a videót, hogy biztos olyan legyen, amilyennek szeretnétek!

- Ne fogjátok vissza a kreativitást, a humort, ha van jó ötletetek, bátran építsétek bele a bemutatóba (a káromkodást se bánjuk, de lehetőleg ne csak abból álljon a videó)

Eddig mindig nagyon nehéz volt kiválasztanunk az első 5 helyezettet, annyira jó videók érkeztek hozzánk. Nagyon remélem, hogy idén is beleadtok mindent! Ne könnyítsétek meg a dolgunkat!

Sok sikert kívánunk minden nevezőnek!

Sorter & BlackSheep

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4412875428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.09.18. 17:39:27

Húha ez aztán érdekesnek tűnik! Lehet, hogy a végén még beszállok ebbe!

dani82HUN 2017.09.18. 22:38:47

Az alany már kirajzolódóban van, szóval állok elébe :D

xx18Rolandxx 2017.09.19. 20:58:08

Éljen! Már meg is van mivel indulok ;) Idén sem maradok ki a buliból!

EASZ 2017.09.27. 19:10:16

Már meg is van a kiszemelt alany, és egy elborult nyitány is - amit tavaly is akartam csinálni, de most már beteszem. Annak meg örülök, hogy November végéig lehet küldeni a videót - így majd az őszi szünetben összehozom a videót.

Remélem egy olyan mezőny lesz most (is), ami volt a harmadik Oscaron - legyen nehéz a top 5-öt kiválasztani, és 20 nevező vegyen részt rajta. Zárjuk le ezt a hosszú versenysorozatot, ahogy megérdemli!

AldoWinnfield 2018.01.10. 23:24:40

Ó, hát ez nem ér, lett volna videóm... :( Lehet, hogy olvasnom kellene titeket. :D
süti beállítások módosítása