Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - A látogatás

2017.10.14. 08:10 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: 11. évad medencetisztító videók

Hamarosan kikerülnek a 7. Filmelemző Oscar első nevezői is!

Valamiért hibás fájl-nak írja az inda, de ha a jobb-alsó sarokban átállítjátok 720p-re, akkor elvileg jó lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5912972383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.Zozo 2017.10.14. 11:39:45

Remek bemutató lett! Én anno kiváncsi lette volna a filmre, de amikor a srác elkezdett rappelni azonnal abba hagytam a nézését! De látom már nem hagytam ki sokat! :)

Kibernetika 2017.10.15. 08:04:23

Jó videó, mint mindig.
AMÚGY MELLÉKESEN!
Szeretném elmondani szubjektív véleményemet pár általad rég bemutatott filmről, amik közül az egyiknek a videóját ráadásul másfél-két éve remake-elted.
Az Ultraviolára tudom, hogy emlékszel és hogy már az első évadban is írták például, hogy a TV műsor szerint remek filmnek tartják és hogy azt válaszoltad, hogy téged arról senki sem tud meggyőzni, hogy több, mint egy rakás szar. Sajnos nekem is az a véleményem, mint (anno) a TV műsor szerint az embereknek. Illetve én megnéztem és elszórakoztam rajta. És tudom, hogy ez neked ostorcsapás, de csak annyit mondok, hogy azon kevesek közé tartozom, akiknek bejött az Ultraviola.
A másik pedig "egy vérbeli klasszikus felháborító meggyalázása", ami neked akkor legalábbis az egyik kedvenced volt(csak mert nem volt a "TOP 20 kedvenc filmjeid" között). Nyilván kitaláltad, hogy ez a Holló 2. Csakmert én nem vagyok oda a (dark)fantasy filmekért(pl: Harry Potter, A gyűrűk ura), viszont a Holló 2-vel mégis elvoltam. Nem arról van szó, hogy az eredeti klasszikust fikázom, megértem a közvélemény véleményét és sosem tagadtam. Az igazi gondom azzal van, hogy a másodikat nézhetetlennek állítottad be(a 3. rész vidije elején legalábbis) és a követők is mind melletted álltak, pedig én azért elvoltam vele. Lehet, hogy csak én vagyok itt az egyetlen, de igaziból nekem pont azok jöttek be benne, amiken te akkor kiakadtál: A szétsminkelt razstamenek és azok a zenék(amik nagyrészt Iggy pop számok). Illetve az alagutas rész is azért(illetve benne volt egy Thuy Trang nevű szép ázsiai nő, aki szintén nézhető). És hogy ehhez képest a harmadikat úgy állítottad be(igazából minden követő), hogy az tűrhető lett.
A Holló 3 nálam egy tizes skálán a nullán van. Ami azt illeti legalább ott megjegyezted, hogy a főhős nem lett eltalálva, csakhogy utána azt mondtad, hogy "még mindig jobb, mintha ripacskodna, mint a 2-ben az a barom". Én jónak tartom Vincent Perez-t és szerintem eltalálta a karaktert, egyszerre volt érzékeny és atomkemény, ahogy hozzá illik. A harmadik rész főszereplőjével nekem legalábbis képtelenség volt egyáltalán szimpatizálni, olyan fejeket vág, hogy az nem igaz. A második résznek az akciói is jók voltak a harmadiknak már az akciói is élvezhetetlenek. és míg a Holló 2-vel jól elpörgött az idő, addig a 3-nál többször is úgy éreztem, hogy lecsukódik a szemem. És hogy a gonoszok korrukt rendőrök, olyan volt, mintha vmi ősrégi, rideg krimit néznék (és annál a résznél különösen fölfordult a gyomrom, mikor a főszereplőnő száját indokolatlanul bevarrják). És míg a másodikon elszórakoztam, addig a harmadiknál tényleg úgy voltam vele, hogy elég legyen már vége! (a negyediken legalább jót röhögtem csak ugyebár azzal az a baj, hogy nem abban a szellemben készült, de ez már más történet és egyébként abból sem kérek többet)Az eredeti klasszikust nem fikázom, mint mondtam, de szerintem a Holló 2 önmagában nem vállalhatatlan. A Holló 3-mon viszont én legalábbis egy pillanatig se bírtam szórakozni.
És tudom, hogy mindez nem biztos, hogy jó volt elolvasni, de ez csak szubjektív vélemény.

zecske 2017.10.15. 08:04:54

Mikor fehér ember reppelni kezd annál roszabb nincs a világon ez igaz ugyanigy forditott helyzetben is. jó van 1 - 2 kivétel.

Atanos 2017.10.15. 18:53:06

Jók is bemutató volt és végre megint folytatódott a medence tisztító és az aligátor kalandja. :D

Sakktanár 2017.10.17. 07:31:24

Na, örülök hogy nem csak én gondolom így, hogy ez a film eléggé minőség alatti alkotás volt. Nem tudom, mennyire lesz érthető ez a példa, de ez ilyen Film+ színvonal volt, az említett baromságok miatt. Nyilvánvalóan én is, ha meg akarnának ölni 13 évesen, de helyette én ölnék meg valakit, azt vagányan elreppelném a világnak ahelyett, hogy pszichológushoz kéne járnom felnőtt koromig. Azon is kiakadtam, hogy az öreg, akik nyilvánvalóan eléggé jó erőbe van a korához képest (mert ahhoz erő kell, hogy egy felnőtt nőt felakassz egy fára, gyilkolj, elrejts holttesteket, stb) egy ilyen puhapöcs kisgyerek puszta kézzel leverjen. Röhej az egész végkifejlet, átgondolatlan, ahogy előbb írtam, Film+ színvonal. Mondjuk én nem haltam bele, hogy megnéztem, 10-ből adtam rá egy 5 pontot, de ha ezeket a bagatel hülyeségeket elkerülték volna, meg kicsit más a casting, akár 7 pontig is felkúszhatott volna nálam.

M.Zozo 2017.12.29. 10:18:52

Ha szeretnéd a két főszereplőt egy sokkal jobb filmben látni. akkor ajánlom a Better Watch Out c. idei horrort!!
süti beállítások módosítása