Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

7. Filmelemző Oscar - eredményhirdetés

2018.01.09. 21:42 | BlackSheep89 | 7 komment

Akkor derüljön ki, kik nyerték a versenyt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr8613562511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2018.01.10. 18:29:26

(Már egyszer írtam egy bejegyzést, de a blog úgy tűnik nem jeleníti meg, ezért egy újat írók.)

Te jó ég!!! Második lettem??? :O
Köszönöm szépen a lehetőséget, és gratulálni szeretnék a másik két helyezettnek Filmdoki-nak és Gaben-nek is, akik megérdemelten foglalták el a másik két helyet, de természetesen a többi versenyzőnek is, mert nélkülük nem lett volna ennyire nehéz dolga a zsűrinek és izgalmas a verseny! ;)

Örülök, hogy az utolsó Filmelemző Oscar versenyét méltóképpen zárhattuk le. Köszönöm mindenkinek!

Filmdoki 2018.01.10. 18:29:27

Annyira erős mezőny jött össze, hogy tényleg nehéz volt megjósolni a dobogósokat. Nem is gondoltam, hogy én is köztük leszek. Nagyon megtisztelő, hogy az utolsó Filmelemző Oscaron harmadik helyezést értem el. Viszont a második és első helyezettekre ráéreztem, hogy mindenképp dobogósok lesznek. TomLion nagyon kitett magáért. Jómagam annyira nem rajongok a Mad Max 4-ért, viszont Lion annyira jól összeszedte az ellentétes oldal érveit és saját meglátásait, hogy nem lehet nem elismerni, hogy bizony ezek nagyon jól átgondolt érvek. Mellé jön a profi vágás, kiváló képminőség és remek kommentár.
Gaben videója pedig úgy vitt vissza a gyerekkoromba, hogy nem volt szerencsém a Rejtélyes igazságokhoz. Annyira tökéletesen volt kitöltve az egész videó, végig sikerült fenntartani az érdeklődésem, illetve az egészet belengte egy kellemesen borzongató hangulat. Plusz, a személyesség. Rengeteget hozzáadott a bemutatóhoz.
Köszönöm még egyszer a lehetőséget és a megtisztelő helyezést, nagyon örülök, hogy egy ilyen remek mezőny részese lehettem. TomLionnak és Gabennek pedig még egyszer gratulálok! :)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2018.01.10. 18:33:43

@Tomlion: Szándékosan nem jelenítettük meg egy ideig, mert spoileres volt! :)

Szijj Norbert 2018.01.12. 07:40:09

Gart minden helyezettnek és résztvevőnek.

Kibernetika 2018.01.13. 10:42:59

Mikor lesz a 11.Baaad movies díjátadó? Előre is köszönöm!
süti beállítások módosítása