Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

A nagy bejelentés

2018.01.13. 19:26 | Sorter | 11 komment

Címkék: extra

Akkor lássuk, mi is ez a nagy bejelentés, amiről előzetesen már beszéltünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr3813572247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2018.01.13. 20:18:37

Tudtam, hogy nem lesz vége a Baaad Movies-nak, mert az olyan gyöngyszemek, mint a Transformers 5 vagy az említett Kaptár 6 még nem szerepeltek! ;)
Az, hogy vége az évados felosztásnak nekem semmi problámám nincsen, mert soha nem követtem a sorozat azon részét. Az elmúlt időszakban viszont tényleg egyedül a Gyöngyszem videók hiányát bántam, mert azon ajánlásaitokat soha nem bántam meg, mert például a Singham mind a mai napig az egyik kedvemc filmem, amit csak nektek köszönhetek. Ez-az AVGN módszer szerintem egy nagyszerű döntés volt, mert nem csak ti jártok jól ezzel, hanem mi nézők is (tapasztalatból mondom)!
Egyébként nagyon dúrva belegondolni, hogy már a kezdetekben, 2008-ban találtalak meg benneteket, és rendszeres néző, még tisztán emlékszem a Szupersuli Part 2-nél lettem, mert annak a filmnek a pocsékságán csak ámultam és emlékszem, hogy alig bírtam kivárni, hogy hogyanis ér véget az a förmedvény. :D
Köszönjük az eddigi és további munkátokat!

Meerkat 2018.01.13. 20:35:01

Szerintem ez egy nagyon jó irány, mert ebből is látszik, hogy továbbra is szívügyetek a blog és tényleg fejlődni akartok. Felfogni is nehéz, hogy már ennyi éve szórakoztattok minket, és ezt nem lehet eléggé megköszönni:))

xx18Rolandxx 2018.01.13. 20:46:08

Skacok, hogy gurguláznátok hurkazsírral azt hittem szívbajt kapok az elején az idegtől mert én tényleg azt gondoltam, hogy The End a Baaad Movies-nak de hála istennek nem .

Semmi gond nincs az évad felosztások befejezésével hiszen így nincsenek határidők meg nem kell úgy éreznetek sem, hogy hajt a tatár. Azért remélem nem 2-3 havonta lesz új videó ;) . Mondjuk remélem azért 1-2 remake videó is be fog figyelni mert például a Kis Vuk-ból szívesen megnéznék egy újrázást.

És basszus 10 év. Na ez nem semmi. Ha belegondolunk, hogy 2008 óta mennyi minden történt a világban. Még javában nyögtem a középsuliban amikor elkezdtem nézni titeket , asszem a 9-es terv a Világűrből vidi volt az első amit láttam tőletek és most 2018-ban 29 éves fejjel visszagondolni azokra az időkre....... hát nem semmi. És ha ti nem lennétek akkor voltaképp Mangi meg én sem kezdtünk volna el videózni sőt Mangi meg én nem is ismernénk egymást és nem fejlődött volna ki az érzékem a normális és tényleg átfogó kritikák írásához és a videókészítéshez sem. Sose gondoltam volna, hogy egyszer ez lesz a hobbim de tényleg. Nektek köszönhetően belekerültem egy olyan hobbifolyamatba aminek még a létezéséről sem tudtam de mára el se tudom képzelni az életem nélküle.

Szóval csak így tovább srácok, számítunk rátok és persze Medencetisztítóék kalandjainak is folytatódniuk kell! ^^

Kibernetika 2018.01.13. 22:12:34

Fú! Már féltem én is, hogy azt mondjátok: The End! De amikor mondtátok, hogy nem, felordítottam, hogy: EZAAAAAAZ!!!!! Egyébként semmi gond a változásokkal, sőt igazából így jobb és én csak tavaly kezdtelek el nézni benneteket és így én is benne lehetek még egy darabig, ezt akartam. Hatalmas megkönnyebbülés volt ez a videó!
AMÚGY MELLÉKESEN!
Észrevettem, hogy csak az első négy Baaad movies-díjátadóban vannak megjelölve a díjak, a többiben hijányoznak! Ki tudjátok javítani?

Near93 2018.01.13. 22:20:18

Hatalmas trollok vagytok, ezt ugye tudjátok... :D
Én smugy 2010 óta követem az oldalt, ami szintén nem most volt. Kb egy hét alatt bedaráltam az akkori videósok mennyiségét, suli mellett. Azt hiszem akkor jött ki az Amerikai Psycho 2 videótok, és onnan haladtam visszafelé. Azóta pedig majdhogynem napi szinten közvetlen titeket.

Gratulálok az eddigiekért, és bízom abban hogy még jó ideig létezni fog az oldal bármilyen formában.

Kriminell 2018.01.14. 16:12:58

Én erre a blogra úgy találtam rá, hogy én meg akartam nézni egy "szar" filmet ami mi más lett volna, mint a szarember. Úgy kb. ez volt az első videó tőletek amit láttam, majd elkezdtem követni folyamatosan a blog a szórakoztató bemutatók miatt. Ez volt 2014-ben. Belegondolva, nekem még ez a négy év is sok...Na de 10 év az rengeteg, tele rengeteg jó bemutatóval, rossz filmekről. Gratulálok nektek a 10 évhez, és reméljük, hogy még a 15 éves mérföld követ is megéli a blog.

M.Zozo 2018.01.14. 21:16:23

Fiúk, április elseje még messze van! :D

Szijj Norbert 2018.01.15. 10:45:58

Szerintem ez egy remek irány a blogon. Az élménybeszámolóknak már egy ideje nem volt értelme mert mind úgy kezdődött hogy csak röviden mert a filmbarátokban fogjátok részletesen elmondani.
Az, hogy több teret kapnak a minis és a gyöngyszem bemutatók szintén tök jó. Én remélem hogy a best of videók is gyakrabban lesznek majd.
Most hülyeség azt írni, hogy csak így tovább de további energiát, lelkesedést és kreativitást az elkövetkező utolsó 300 részes évadhoz.

Filmdoki 2018.01.15. 19:23:41

Emlékeim szerint még az első évadot csináltátok, mikor rátaláltam a videóitokra. A Rossz PC Játékok miatt kíváncsiságból rákerestem, hogy van-e olyan magyar videós, aki esetleg rossz filmekről csinál bemutatót. A youtube a Holtak háza videót dobta fel elsőnek, megnéztem és tetszett :D Rengeteget röhögtem a videóitokon, freddyD-hez és LaLeehoz hasonlóan nagy hatással voltatok rám. Durva, hogy már 10 éve űzitek az ipart, de szar filmekből sosincs hiány :D Ez a reform pedig abszolút jó ötlet, hiszen a saját munkátokat könnyítitek meg. Éjjeli Vakond is van, hogy 2-3 hónapig nem jelentkezik, de utána mindig egy mesterien összerakott bemutatóval lep meg minket. És bizony, a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Annak nincs értelme, hogy csak azért csináltok meg egy bemutatót, hogy végre legyen. További szar filmekkel teli új évadot nektek! :D

Lillyenn 2018.01.18. 07:57:26

Szóval én egy viszonylag új nézőtők vagyok kb. 2 éve csatlakoztam be a Filmbarátok Podcasten keresztül és majd elájultam a tartalom hegytől ahogy az évadonként tapasztalható minőségi fejlődéstől is. Egy ideje már tudok erről a nehézségről az évadokkal kapcsolatban. Legelőször a Borítómustra videótok elején figyeltem fel rá (amit már vagy 100 alkalommal megnéztem) igaz ott csak poénkodtatok de elhangoztak hasonló dolgok mint itt a videóban. Én örülök neki hogy így döntöttetek mert szerintem a videók minőségét hosszú távon jól fogja befolyásolni hogy olyan filmekről csináltol videót, amikről tényleg szeretnétek és nem az lesz az egyik döntő szempont hogy most hány óriás szörnyes videó volt már az évadban. (Amúgy abban a pillanatban hogy Sorter kiejtette a Minecraft szót elröhögtem magam.)

Millennium környékén 2018.01.18. 11:37:35

Érdekes, bár nem túl fajsúlyos változások.

1.Az picit sem baj, hogy "kevesebb-de-jobb" videók lesznek. Én is erőltetettnek éreztem a sok-sok olyan videót ahol látszott, hogy felcsaptátok a "legrosszabb filmek ever" gyűjteményt - na ebből lett a szarember meg a sok-sok "nullköltségvetésű" kisfilm bemutatója (Bár a Captain Alex jó poén volt)

2.Medencetisztító hiánya engem picit se zavart, én vagyok azon kevesek egyike aki nem szereti azt a "kis-sorozatot" a sorozaton belül.

3.Viszont az élménybeszámolókért kár :( Én nem rajongok a "filmbarátokért", rajtatok kívül egyedül FreddyD aki szimpatikus onnan, a többiek közt van olyan is aki kifejezetten idegesítő, sznob érzetet kelt bennem, illetve a hangulat nem olyan személyes jellegű.

4.Gyöngyszemek jöjjenek csak, sok jó filmet köszönhetek onnan. Bár jöhetne benne a "Bolond egy napja" bemutató is.

És igen, mennyi dolog változott 10 éve... A legszörnyűbben a "nagymellű zombik" bemutató mutatja meg az eltelt időt, ott a angminőség valami tragédia a telefonon(?) dumáló csávó miatt leginkább.

5.Logan lesz a "10 éves ünnepi videó"-ban? Ő is részese volt a dolgoknak a kezdetek kezdetén amennyire tudom a designe is tőle van az oldalon, jó lenne egy cameo.

6.A ritkább videó abszolút érthető, én is dolgozom és el tudom képzelni mennyi munka lehet ebben így "pluszban". Örülök, hogy nem szűntök meg, mint a Rossz PC Játékok.

7.Remake videók viszont nagyon kellenének! Kis Vuk ahogy valaki írta fentebb. De szörnyű hangminőség miatt van még pár amiből nem ártana egy "DVD kiadás"...

8.Remélem ha meg is szűntö valaha, az "közös döntés lesz", rossz volt amikor Sorter egy időre kilépett és csak BS videók voltak. Jók voltak azok is, de látszott a megfeszített tempó és hiányzott az érem másik oldala, mivel ti ketten nagyon eltérő stílusban mutattok be videókat.
süti beállítások módosítása