Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Glitter

2018.05.24. 08:43 | BlackSheep89 | 3 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5913996984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.05.24. 10:40:50

Örülök, hogy megbukott ez a film. Többet nem érdemelt.

Egy rossz, de szórakoztató darab elmegy, de ez annak sem felel meg.

Meerkat 2018.05.24. 10:40:59

Valami furcsa okból eszembe jutott most a Perfect Blue... tényleg nem tudom, miért...

xx18Rolandxx 2018.05.24. 17:00:44

Szóval akkor ez van annyira szar mint a Hannah Montana film. Mondjuk idehaza is voltak hasonló próbálkozások mint például a Szerelmes Szívek az akkor még tinédzser Szandi főszereplésével. Szirupos, nyálas, gagyi de egyszer meg lehet nézni. Aztán ott van a Casting Minden Oláh Ibolyával ami viszont van egy akkora felszínes fos mint ez a film.

Ha valaki tényleg akar látni egy olyan filmet ami kendőzetlenül mutatja be az egész sztárvilág legalját akkor tudom ajánlani a Gia című filmet , igaz az a modellvilágról szól de ugyanúgy érvényes az üzenete ide is és nem mellesleg Angelina Jolie élete egyik legjobb alakítását nyújtja.

Viszont itt jegyezném meg, hogy ezt a kisajtolást amit említettél az elején Japánban új szinteken tolják. Túlhajszolják az idolokat, a végletekig kifacsarják őket vagy rosszabb esetben szektásítják őket (AKB48, BangDream meg ehhez hasonlók) aztán meg mindenki csodálkozik ha idegileg összeomlanak vagy öngyilkosok lesznek.
süti beállítások módosítása