5. Filmelemző Oscar

oscarkep_3.jpg

 

 

 

oscarkep2.jpg

Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com Ajánlott felbontás: 1280x800

Filmelemző Oscar - Csúszás és nyeremények

2014.09.30. 07:50 | BlackSheep89 | Szólj hozzá!

Már kommentben jeleztük, de most "hivatalosan" is bejelentjük, hogy az Ötödik Filmelemző Oscar nem fog véget érni a mai napon. Azoknak, akik még nem készültek el a videójukkal (többen is jelezték), még további két hetük lesz befejezni. Így a verseny egészen pontosan október 15-ig fog tartani. Úgyhogy aki eddig nem tudta befejezni, az még dolgozhat rajta (de tovább nem fogjuk már eltolni!).

A másik fontos dolog: a nyeremények. Igen, tudom! Már illett volna posztolni őket. Ezer bocsánat érte, de eleinte azért nem írtuk ki, mert mindenképpen friss filmeket akartunk (filmek lesznek megint, ja!) és a verseny bejelentésekor még nem tudtuk, mik fognk megjelenni októberben... aztán meg jótékonyan megfeledkeztünk róla. De ezennel lerántjuk a leplet a verseny három győztesének járó jutalomról!

Baaad Movies Remake - Halálbiztos

2014.09.28. 21:15 | BlackSheep89 | 8 komment

Címkék: remake

Mielőtt belevágnánk a komolyabb évadzáró extrába, egy kicsit visszakanyarodtam az első olyan videómra, amivel sokakat sikerült magamra haragítanom. Belátom, túl hamar estem neki ennek a filmnek, jópár évaddal később kellett volna, amikor már "kiforrottabb" videós lettem. Plusz nem is mentem bele elég alaposan a film rossz jeleneteibe, csak elmondtam, hogy ezek rosszak, és aztán mindenki higgye el! Ezúttal nemhogy nem követtem el ezt a hibát, de a szóban forgó részeket (a négy csajszi pofázását, egészen konkrétan) a lehető legteljesebb részletességgel végigszenvedhetitek velem! Jó szórakozást... ja... persze...

 

Besztof: Angry Video Game Nerd

2014.09.24. 18:54 | Sorter | 6 komment

Címkék: top 10

Az AVGN film kapcsán gondoltam rá, hogy készítek egy top 10-es listát a kedvenc Angry Video Game Nerd epizódjaimról.

A videó alá végül is nem tettem magyar feliratot, mivel voltak részek, amiket pontosan szó szerint nem tudtam volna lefordítani, illetve bizonyos helyeken mindig elcsúszott az odaillesztett felirat, úgyhogy végül nem vesződtem vele. Bízom benne, hogy azért így is élvezhető lesz a videó.

 

Élménybeszámoló - Az útvesztő

2014.09.24. 18:19 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: élménybeszámoló

 

Élménybeszámoló - Angry Video Game Nerd: The Movie

2014.09.21. 11:02 | Sorter | 5 komment

Címkék: élménybeszámoló

Megnéztük egyik nagy kedvencünk, a The Angry Video Game Nerd régóta készülő filmjét, amin minden hibája ellenére piszok jól szórakoztunk!

8. Baaad Movies - díjátadó

2014.09.17. 18:33 | BlackSheep89 | 7 komment

Címkék: díjátadó

Ismét vége lett egy évadnak, és tradicionálisan ismét kiosztogattuk a megszokott díjakat, a megszokott formában, vagyis a büszke győzteseket kijelöléssel tudjátok megnézni. Ebben az évadban is sokféle hülyeség volt terítéken: gyerekfilmek, blockbusterek, művészfilmek, found footage-horrorok... meg a szarember! Szövegekből megint több van, mint négy... semmit nem volt szívünk kihagyni!

Hamarosan jönnek az extra-videók is (részemről kisebb hangtorzulással járó nátha miatt csúsztak ennyit, de már alakul a dolog), addig is jó szemezgetést!

Filmbarátok #57

2014.09.17. 07:27 | BlackSheep89 | 1 komment

Benne az elmaradt Feláldozhatók 3 és Térkép a csillagokhoz élménybeszámolóval!

Beszélgetnek: Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyD

Téma:
-Expandables 3
-Tini Nindzsa Teknőcök
-A galaxis őrzői
-Térkép a csillagokhoz
-Törés
-Alien (Nyolcadik utas: A halál)
-Halálhajó


A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (161 MB) 177 perc

 

5. Filmelemző Oscar - Pályázók

2014.09.15. 07:44 | BlackSheep89 | 8 komment

Itt megnézhetitek az eddig nevezett videókat, beküldési sorrendben.

Besztof: South Park

2014.09.06. 13:18 | BlackSheep89 | 18 komment

Címkék: top 10

Tudom, hogy az előző besztof videó végén nem ezt a listát ígértem. Elkezdtem készíteni azt a videót is, de aztán volt egy vitám sajátmagammal, amiből végül az az énem jött ki győztesen, aki ragaszkodott hozzá, hogy még tízszerannyit dolgozzak a videón, mint amennyit eredetileg akartam, mert így sokkal jobb lesz a végeredmény... és hát egyre inkább úgy néz ki, hogy igaza lesz, de majd megmondjátok, ha elkészül.

Addig is íme a tíz kedvenc South Park epizódom listája, így néhány héttel a 18. évad előtt!

Baaad Movies - Parajelenségek: A megjelöltek

2014.09.02. 08:59 | BlackSheep89 | 15 komment

Címkék: 8. évad

Igen, jól látjátok, elkészült végre a 8. évad záróvideója, ami jó sokáig tartott, és sajnos így sem lett "teljes" hiszen Medencetisztítóékat is szerettük volna szerepeltetni egy rövidebb epizód erejéig, de azzal alig haladtunk, és nem akartuk tovább húzni a dolgot, úgyhogy őket majd a következő évad elején hozzuk vissza.

A másik oka a késésnek két új Besztof-videó, amiből az egyik (a tervezett) félúton jegelve lett egy időre, (hogy miért azt majd elmondom, ha kész lesz), a másik pedig, amit helyette elkezdtem, kb 90%-ban elkészült, viszont ez a maradék 10% ott szivat, ahol csak tud. Ha minden jól megy, ettől függetlenül a hét végén felkerül végre az is.

Jövő héten pedig jön a már megszokott évadzárás, díjátadóval, újabb remake-epizóddal (az egyik legmegosztóbb videómról, ráadásul), és egy maratoni különkiadással. 

Közben pedig a Filmelemző Oscar is pereg még, természetesen! Bár a pályázatok nagyon megritkultak, de én egyelőre nem izgulok, remélem ennek az az oka, hogy még készülnek! :)