5. Filmelemző Oscar

oscarkep_3.jpg

 

 

 

oscarkep2.jpg

Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com Ajánlott felbontás: 1280x800

Baaad Minis - Nincs Helsing

2014.10.31. 11:51 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: minis

A cím lehetne akár "Baaad Középhosszú" is, mert végül nem lett olyan nagyon rövid, mint amilyennek terveztem. Ráadásul még így is úgy érzem, keveset vágtam be magából a filmből ahhoz, hogy rendesen érzékelhető legyen az a tömény ingerszegénység, ami árad belőle. Bár tekintve, hogy milyen sokan kértétek már ezt a förtelmes paródia-szerűséget, talán nem is kell nagyon túlmagyarázni, mennyire rossz.

 

 

Élménybeszámoló - Harag

2014.10.29. 19:47 | BlackSheep89 | 1 komment

Címkék: élménybeszámoló

Közönségszavazás

2014.10.22. 20:50 | BlackSheep89 | 1 komment

Ahogy már megszokhattátok, idén is három listából fog kialakulni a Filmelemző Oscar nyerteseinek névsora: Sorteréből, az enyémből, és a közönség szavazataiból. A korábbi rendszer szerint fog működni a dolog: egy kommentben írjátok le a szerintetek legjobb videós nevét (lehet a filmcím is, de a készítő neve is, mindegy). Maximum top 3-at küldjetek (lehet sorrendben, de anélkül is, ahogy jobban tetszik). Ezekből a végén egy összesített listát csinálunk majd, ami segít dűlőre jutnunk, és nem megölnünk egymást.

Szavazni a nevezőket tartalmazó bejegyzésben (ITT) tudtok. Értelemszerűen egy ember egy kommentet küldhet... nyilván nem fogjuk ellenőrizni, hogy most tényleg mindenki egyet küldött-e, dehát a fairplay jegyében ennyi bizalom mindenkinek kijár.

Kaptár-maraton (5): A kaptár: Megtorlás

2014.10.21. 21:54 | BlackSheep89 | 21 komment

Címkék: Kaptár-maraton

És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek!

Kétségtelenül rossz film az ötödik rész is, de én speciel ettől se fordultam fel. Noha egy-két hibája meredek, azért még éppenhogy becsúszik a nézhető kategóriába. A videóban nem hangzik el, de amúgy itt most ki torol meg kit???

Kaptár-maraton (4): A kaptár: Túlvilág

2014.10.20. 20:17 | BlackSheep89 | 12 komment

Címkék: Kaptár-maraton

Ez a videó lett a leghosszabb az összes közül, nem véletlenül. A negyedik kaptár-film valami olyan elképesztően vad baromság, hogy jelen dimenziónkban nem ismerünk megfelelő kifejezést a körülírására.

Kaptár-maraton (3): Kaptár 3: Teljes pusztulás

2014.10.19. 20:42 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: Kaptár-maraton

Nem tudni, vajon a második rész utáni sokk miatt, vagy valóban ennyire szerencsésen álltak össze a csillagok 2007-ben, de a Kaptár 3 - bár dúskál a hülyeségekben -, abszolúte nézhető.

 

 

Kaptár-maraton (2): Kaptár 2: Apokalipszis

2014.10.18. 20:39 | BlackSheep89 | 10 komment

Címkék: Kaptár-maraton

Rögtön el is jutottunk a mélyponthoz. Az első még bemelegítésnek is kevés ahhoz az iszonyatos posványhoz, ami Kaptár 2 címen mozikba került. Az egyetlen, ami jó ebben a részben, hogy ehhez viszonyítva az összes többi zseniális.

Kaptár-maraton (1): A kaptár

2014.10.17. 20:23 | BlackSheep89 | 11 komment

Címkék: Kaptár-maraton

Ahogy ígértem, íme az évadzáró finomság: a kultikusan hírhedt filmszéria, ami valahogy nem akar semmiről se szólni, de befejeződni se! Az első rész egyébként még nem olyan halálos, néhol egész vállalható.

End of Ötödik Filmelemző Oscar, beginning of Kaptár-maraton!

2014.10.17. 06:50 | BlackSheep89 | 3 komment

Elérkezett a perc, amikor "hivatalosan" is lezárjuk az Ötödik Filmelemző Oscar nevezési idejét. Mostantól több videót már nem fogadunk el. Aki még mindig csak félig van kész, az se csüggedjen, több mint valószínű hogy jövőre is lesz Oscar! ;)

Összesen 16 videó érkezett, amiket ITT megnézhettek. Vagy a blog bal oldalán, ha eddig még nem vettétek észre... minek írom ezt le? Úgyis észrevettétek! Tavaly és tavalyelőtt valamivel több volt, de ez így is nagyon szép mennyiség, úgyhogy nagyon örülünk, hogy megint jó sokan küldtetek bemutatókat. És természetesen mindenkinek köszönjük szépen a nevezést!

A dolog úgy fog kinézni, ahogy tavaly is: lesz egy értékelő videó, amiben Sorter és én szépen végigmegyünk az összes nevezőn, és mindről mondunk néhány szót. Itt még nem áruljuk el a nyerteseket, azt majd egy következő videóban, még aznap este. Hogy ez pontosan melyik este lesz, azt egyelőre nem tudjuk (egy fokkal nehezebb már összeegyeztetni az ilyen időpontokkal kapcsolatos dolgokat), de nagyon valószínű, hogy a jövő hét végén, vagy az azutáni hét folyamán valamikor.

Hogy miért csak akkor?

Mert addig KAPTÁROZUNK!!!

Hacsak a jósors közbe nem szól, még ma este este felkerül a Kaptár-maraton első része, majd öt napon keresztül minden este egy újabb rész fog megjelenni. Így jövő hét keddre remélhetőleg már olyan szintű Kaptár-csömörötök lesz, mint... nekem most...

Azután pedig természetesen kezdődik a Baaad Movies 9. évada, ahogy kell!

Baaad Movies Remake - Vámpírok alkonya

2014.10.12. 15:12 | Sorter | 5 komment

Címkék: remake

Már az első évadban is foglalkoztunk ezzel az amatőr borzalommal, a napokban viszont újranéztem, és bőven találtam benne olyan pillanatokat, amiket nem említettem meg az előző bemutatóban.