Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Utolsó kommentek:

Near93 2017.06.23. 07:25:07

@Kibernetika: Nagy vagy! Mar reg néztem fel az oldalra, kösz, hogy szóltál! :)

Bejegyzés: Baaad Movies - Corky Romano, a kezes farkas

Rolai 2017.06.22. 09:43:48

A katóna nő azért ellenált a bogárnak mert telenyomta magát valami nyugatótval vagy mi. Mutatják is a lábában az egy vagy két tűt.

Bejegyzés: Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

Near93 2017.06.21. 14:16:24

Nekem akkoriban az volt a legfurább, hogy a nagydarab katona nő, Brenda Strong konkrétan az első részben hajókapitányként jelent meg. Nem tudom, miért rakták ide bele, egy teljesen más szerepben, de lehet, hogy csak éppen ott volt a díszletek között, és bevették a filmbe. :D

Bejegyzés: Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2017.06.21. 07:13:16

Animációs formában jobban működhet egy újabb film (mint a Resident Evil-nél is)

www.youtube.com/watch?v=ZJStUxak2sw

Bejegyzés: Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

Tblog 2017.06.20. 14:14:01

Az egyik nagy gond a 2. résszel az, hogy végig sötét van a filmben. Tehát a történet nem túl érdekes, üzenete nincs, a párbeszédek és monológok fárasztóak, nincs bennük se humor, se "cool" faktor, (amin a magyar szinkron még ront is), a CGI gyenge és akkor ehhez jön hozzá hogy a filmben mindig k-va sötét van és nagy részében alig lehet látni valamit. Ami sok horrorfilmnél néha jó dolog, de ennél a filmnél nálam egyáltalán nem működött. :)

Bejegyzés: Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

Tblog 2017.06.20. 14:13:40

Ez a 2. tényleg siralmas, az első és a harmadik viszont nagy kedvencem. Úgyhogy megvettem az egész trilógiát eredetiben. :)

Bejegyzés: Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

Twitch 2017.06.19. 20:36:31

Emlékszem, ezt közvetlenül az első rész után láttam ( mivel nagyon tetszett az első, azonnal toltam be a következő kazettát ) és nem viccelek, a minőségbeli zuhanás hatására fizikailag rosszul lettem...emiatt is köszönöm ezt a videót BlackSheep, egy rossz emléket sikerült jóra váltani :)

Bejegyzés: Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

Kibernetika 2017.06.19. 20:36:11

Na végre!
Amúgy jó lett a videó és az első rész(amit azóta megint megnéztem) tényleg többet érdemelt volna.
El kell mondanom valamit pár filmről, amit még akkoriban mutattatok be, amikor ezt megigértétek, hogy bemutatjátok. Valami olyasmi(legalább is ezek közül kettőre vonatkozik inkább), minthogy kiderült, hogy a Versus-t nálunk Magyarországon sokan szeretik köztük én is. Egyébként én ezek közül mindhármat láttam mellékesen. Ebből két filmet Sorter mutatott be és ezek csak a valós helyzetre vonatkoznak, mert lehet, hogy nem olyan "senkinek sem ajánlható filmek", mint ahogyan ti beállítottátok őket. Illetve a harmadikat Blacksheep mutatta be anno és ez inkább csak személyes vonatkozású. A címük: Szupersuli, Egy boltkóros naplója, Holló 2.
A Szupersulira anno azt mondtátok, hogy gyerekfilmként sem működik. Sajnos ez nem így van ugyanis ez nem csak az én véleményem, hogy működik, mint gyerekfilm, hanem a port.hu-n is sokan írták, hogy a gyerekeik nagyon szeretik. Szóval valójában működik, mint gyerekfilm. És én is így érzem.
Az Egy boltkóros naplójáról pedig állítottátok, hogy semmilyen emberi lénynek nem ajánlható. Sajnos nem így van. Ugyanis ezt is a port.hu-n olvastam, hogy sokan jót írtak róla sőt valaki még azt is írta, hogy "tökéletes film". Éshát bizonyos lányoknak való. És azért néztem meg, mert szeretem az "idegzeti kihívásokat". Tudom ez elég hülyén hangzik, de így van. Éshát John Goodman azért szerepelt benne, mert nem olyan anti mérföldkő ez a film, mint ahogy beállítottátok(jó nem is egy mestermű). Az csak a személyes véleményetek volt. És nem biztos, hogy megnézném többször, de fiú létemre is egyszer simán végig tudtam szenvedni a lényeg, hogy van kinek ajánlani.
Amit a Holló 2-ről írok az pedig inkább csak személyes vonatkozású lesz. Remélem, hogy ez nem lesz fájdalmas, de nekem az tetszik a legjobban. Ráadásul pont azok a dolgok, amiken te anno kiakadtál: a szétkent hajú, össze-vissza sminkelt kitetovált rosszfiúk és az Iggy Pop számok illetve azért olyan dolgok is, amik neked bejöttek pl: az alagút. Éshát a hangulata meg valahogy az enyhe Batman filing. Éshát holló kettő.nullával tudtam valahogy leginkább azonosulni, sőt néha neki képzelem el magam. Igazából a harmadik tetszett a legkevésbé, a negyediken meg legalább jót tudtam röhögni. Az elsőt meg tiszteleted jeléül megnéztem és tudom is ajánlani. Éshát egyébként legelőször a másodikat néztem meg, amit én annyira nem tartok nézhetetlennek. És énszerintem egyszer végig lehet szenvedni és az egyetlen problémája szerintem csak a kultikus első rész. És a saját izlésemmel és a személyes véleményemmel inkább maradok a másodiknál(amiről az az érzésem, hogy szerintem csak nekem készítették el). Ugye nem baj?
Amúgy nekem a Viharmadarak kb olyan, mint nektek a Mortal kombat(amit most már én is megnéztem). Mit válaszolsz az előbb elmondottakra?

Bejegyzés: Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

Kibernetika 2017.06.18. 19:57:56

Végre sikerült megnéznem a Wonder womant és tényleg nagyon jó volt. BlackSheep köszönöm az ajánlást.

Bejegyzés: Élménybeszámoló - Arthur, Karib, Wonder Woman

ZsaniCsilla 2017.06.18. 14:53:50

*Óvatosan kikukucskál a cicaharc mögül.*
Öhm, akkor maradhatunk abban, hogy a Múmia marad a Brendan Fraser/Rachel Weisz kombó által előadott kalandmovie, ezt meg szépen elfejeltjük? Ami engem illett, már az első trailer óta igyekszem elfelejteni.

Bejegyzés: Élménybeszámoló - A múmia

zecske 2017.06.15. 21:29:18

Sziasztok !

A feltámadás címü filmet szivesen látnám itt a gyönyszemekben szerintem itt a helye eszt nem kell ide kitenni csak igy tudok üzenni sorry

tisztelettel.

Bejegyzés: Gyöngyszemek - Patema Inverted

Rolai 2017.06.15. 12:18:17

@SARGE999: Ezért voltam kiakadva a Disneyre. Mert azt mondta, (én vagyok a Disney, basszunk bele a már tök jól felépített utóuniverzumba, inkább kitalálunk egy tucatsablon tini szart.) Gratulálok.... Simán lehetett volna abból is egy jó sztorit kihozni. Mert volt anyag bőven, bőség zavara és ott legalább Luke Skywalker, (aki nem régen még egyensúly hozott az erőbe) nem egy menekűlt vén ember volt. Na mindegy hagyjuk...

Bejegyzés: Élménybeszámoló - A múmia

SARGE999 2017.06.15. 07:45:49

@Kibernetika: Arról én nem tehetek, hogy egy igénytelen buta filmnéző vagy, és beéred azzal, ha ocsmány híg fos 3D CGI-ben röpköd minden összevissza, és nincs szükség mellé semmi másra. Nálad ennél megáll a film és kész. Az a baj, hogy nem vagy olyan szellemi szinten, hogy ezt megértsd. Alacsonyak az elvárásaid, nem veszed észre, hogy a filmipar téged csak jól megvezet, és bedőlsz a sok faszságnak. Hol marad a hiperrealisztika, vagy csak egyáltalán a realisztika? Nem abból kéne kiindulni? Mindjárt indítson a film azzal, hogy minden röpköd, meg felrobban, meg kungfu és lézer, űrhajó, robot stb...?? Hol marad a karakterfejlődés, a váratlan fordulatok, a késleltetés, a váratlan fordulatok, a katarzis, a kiszámíthatatlanság, a történet, a gegek, tudomány, humor, lélektan, szexualitás, érzelmek, azonosulható szereplők és történések stb ????????? Ezek mind alapkövetelmények. Szerinted ezek közül bármelyikkel is áll egy kicsit is köszönőviszonyban az ilyen JW meg az ehhez hasonló fostengerek? Nekem pl a Logan volt a második olyan szuperhős film, amire azt tudtam mondani, hogy valahogy így kéne hozzáállni a dologhoz, a másik pedig a Sebezhetetlen. Ha az X-men széria így indított volna már az elején, mint a Logan, akkor egy értelmesen felépített univerzum lett volna, de ehelyett egy értelmetlen cukormázas Disney mese lett az összes többi rész, ahol mindenki tökéletes. De ez csak egyetlen példa, ezen a vonalon. De nem itt fogok neked gyorstalpalót tartani, inkább gondolkodj el a dolgon, ahelyett amilyen hülyeségeket írtál már a múltkor is. Az ébredő erőről meg annyit, hogy a film zárójelenete számomra minden idők egyik legcikibb jelenete. Nem véletlenül parodizálták sokan. Hagyjuk, hogy mennyire gáz volt, ahogy egymásra néztek, de kérdem én: Ha Luke Skw. mentette meg az egész bolygóközi társadalmat, vagy legalább is nagy szerepe volt benne, akkor ő miért nem lett valami kormányzó vagy király? Hiszen ő az utolsó Jedi, ehelyett remeteként él egy kis szigeten a gondolataiba mélyedve. De miért? A Yoda azért lett remete, mert üldözötté vált. Persze a Sithek bosszúja ezt is elbaszta, mert nem értem miért nem ment a császár után, hogy elkapja, de még épp elindult az űrhajóval már el is döntötte, hogy hátatfordít mindennek szégyenében, mint valami bukott szamuráj, holott simán visszahozhatta volna az egész háborút. Szóval az is baromság volt.

Bejegyzés: Élménybeszámoló - A múmia

Kibernetika 2017.06.15. 07:44:52

Most már nekem is sikerült megnéznem. És én is nagyon élveztem.

Bejegyzés: Gyöngyszemek - Mortal Kombat

Kibernetika 2017.06.13. 07:13:59

@csaky000: Nekem szükségem volt erre. Bízzátok csak rám ezt a filmet! Csakmert én nem rajongok az olyan túl dark fantasy filmekért azonban a Holló 2 nekem bejött. Éshát nekem valójában pont azok a dolgok tetszettek ebben a filmben, amik BlackSheep-nek és ha jól hiszem mindenki másnak nem jött be. A szétkent hajú össze-vissza sminkelt kitetovált teletabi szintű rosszfiúk, az Iggy Pop számok illetve bejöttek benne olyan dolgok is, amik mindenkinek pl: az alagút. És nem volt unalmas. És lehet, hogy mindezzel egyedül vagyok, de az biztos, hogy itt van valaki, aki alkalmas arra, hogy vigyázzon erre az alkotásra.(amire én azt mondom, hogy szerintem egyszer bőven végig lehet szenvedni)

Bejegyzés: Baaad Movies - Holló 2

Kibernetika 2017.06.12. 12:48:59

@SARGE999: Erre a filmre tényleg nem vagyok kíváncsi, de a Jurassic world-del kapcsolatban nem értünk egyet. Én azt bármikor újra tudnám nézni és anno BlackSheep nem volt vele túl elnéző. Inkább csak te vagy az, aki nem tud megbocsátani az égvilágon semmit. Még a legapróbb dolgokat sem. Lehet, hogy annak karakterei nem voltak emlékezetesek, de azért nem voltak iritálóak sem. Legalább is engem nem zavart, de lehet, hogy ez csak azért van, mert olyan filmeket is nézek, mint a Viharmadarak meg a Szupersuli, illetve sok Disney filmet és sorozatot. Az biztos, hogy te még a legkisebb apróságokat is csak fikázni tudod. Ha egy filmben előfordulnak ilyen apróságok, akkor az a film nálad a béka segge alatt van. És majdhogynem ez igaz az Ébredő erővel kapcsolatos véleményeddel is. És úgy tűnik, hogy neked csak a tökéletes látványfilmek tetszenek és ha akad bennük pár marhaság, akkor rögtön elkezded fikázni a pozitívumait meg csak úgy letagadod. Felháborító vagy. Egyedül ezzel a filmmel és a Deadpool-lal értünk egyet és semmi másban.

Bejegyzés: Élménybeszámoló - A múmia

Kibernetika 2017.06.12. 09:37:29

Amúgy szerintem az az "öten férünk fel a tutajra max" poén eredeti nyelven biztos jobban hangzik.

Bejegyzés: Baaad Movies - Leépített szépség

SARGE999 2017.06.12. 09:37:14

Nézhetetlen, elviselhetetlen, hipergagyi, szellemi fogyatékosoknak gyártott hasznavehetetlen hulladék. Kurva idegesítő. Minden egyes másodperce időtlenül szar klisé. Nincs történet, nincs stílus, nincs színészkedés, az egész egy céltalan bohóckodás. Ennél messzebbre már nem lehet elrugaszkodni a valóságtól, annyira abszurd. Már az eleje szánalmas, a narrációk és az "5 ezer éve történt" előzmények bemutatása. Ez a hozzánemértés magasiskolája. És nem győzöm mindig hangsúlyozni, hogy mindezt százmillió dollárokból, a világ legbefolyásosabb filmrendezőitől.

Bejegyzés: Élménybeszámoló - A múmia