Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Az oldalról!

2008.03.27. 13:38 | Logan23 | 5 komment

Hellosztok!

Ezt az oldalt hárman készítjük: BlackSheep, Logan és Sorter. Mindenkinek megvan a saját feladata: Logan az oldal szerkesztését, BlackSheep és Sorter pedig a filmek és kritikák készítését végzi. Itt csak az általunk, csakis általunk vélt rossz filmekről készítünk kisvideókat, tisztában vagyunk azzal, hogy egy filmet nem mindenki utál, mi csak a véleményünket mondjuk el róla. Akinek nem tetszik, ne nézze! Biztos páran azzal kezdik: "na, megint FreddyD-t utánzó emberek!". Kijelentjük: NEM utánozzuk, csak az ő videói alapján (amik az összes szerkesztőnknek tetszenek) született meg bennünk az ötlet, hogy csináljunk ilyet filmekről és megpróbáljuk minél jobban. Úgyhogy arra kérek mindenkit, vonatkoztasson el ettől és így nézze meg a videókat.

Bemutatóként:

 

 

Néha már mi is így állunk pár film után!

Köszönöm, hogy elolvastátok és jó böngészést!

Logan, BlackSheep, Sorter

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr94399001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bálint 2008.05.31. 18:35:46

Sziasztok!

Besírtam a kommenteken, tényleg nagyon szellemes a keresetlenül őszinte "lelkesedésetek"!
Várom a többi szar filmek ócsárlásait is, van belőle elég: ha csak a '80-as évekbeli Menahem Golan Trash-eit nézzük (Enter the Ninja, Over the Top, Cobra, Dudikoff és Bronson és Norris filmek) és egy másik szintén szemétgyártó cég, a Troma mérhetetlen szinvonalat képviselő műveire gondolok...és folytathatnám a sort a Peppin/Merhi filmekkel (pl Rabold el az elnököt...)

A Csajozós filmek nekem speciel annyiban bejönnek, hogy minden második poén találó, legalábbis abban hogy az abszurditást a végtelenségekig fokozzák. A mellszőrbekapás a Derült égből Polly kiparódiázott jelenete, csak ott hónaljkutya volt nyalizva...
Jujj, most jut eszembe, hogy szar vígjáték-szerűséget láttam a tévében évekkel ezelőtt, Art Malik főszereplésével (Aziz szerepét játszotta fantasztikusan a True Lies c. filmben)
Életem legszennyebb vígjátéka(???) a Zűr az űrben c. Ezio kitudjakiaf...om olasz hapi rendezte ótvarság, Leslie Nielsennel. Egy darab vicces jelenetre sem futotta.

És utoljára: valamikor a '90-es évek legelején egy garázskábelcsatornán (ki tudja, talán a spezból sugározták az adást...)láttam egy -nem is"c", hanem "zs"-kategóriás titkosügynökösködős bénaságot, talán Branner volt a címe...a főcimben mintha a gyufák fellángoltak volna a feliraton, hogy Branner....nagyon stílusos szeretett volna lenni, aztán valami beszélő hülye robot is lábatlankodott benne, a főhőssel nem lehetett azonosulni, mert inkább ellenszenves volt és karizma nélküli...ez tényleg gyöngyszem lehetne, ha megtudnátok szerezni:-)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.05.31. 23:18:36

Fuhh... köszi a bő hozzászólást! Ha mindenki ilyen kommenteket küldene...! Na mindegy, ez csak egy álom! Amúgy az a legnagyobb baj, hogy az általad felsorolt filmek nagyrészét nagyon nehéz beszerezni. Mi tulajdonképpen a létező összes módon próbálunk hozzájutni a lehető legnagyobb vackokhoz, de sokszor ez is kevés. Egyszerűen eltűnnek nyomtalanul. Egyvalami viszont biztos: Az Enter the Ninja-t soha nem fogjuk bemutatni. Ez a remekmű egyike volt a legelső filmeknek, amiket én anno az első videómon néztem, bele sem merek gondolni, hány éve. Egyszerűen nem tudok haragudni rá, bármennyire is... na, hát szóval objektíven nézve elég nagy szar. Számomra az Enter the Ninja egyet jelent a "film" fogalmával. A többit meg hát, megintcsak az van, hogy meg kell valahogy találni.

Bálint 2008.06.01. 19:32:01

Kedves Blacki:-)

Vannak szar filmek, csask nehéz őket megtalálni...hehhe

Ez kb. ahhoz hasonlítható, mint autónál a Zaporozsec...leg-autó, szegény speciel a leg-szarabb.

Rettenetes mennyiségű Nu-Image film jelent meg egykor (Lamas, Dudikoff, kitudja ki a fene még...)
Aktív filmgyártó volt ebben a minőségben a U.F.O. is...alulmúlhatatlan Sci-fi-kben utazott.
Eltettem régebbi Video magazinokat, abban pedig dúskált a trébbnél trébb film, egymás hegyén -hátán. Olyan színészóriásokkal, mint Matthias Hues...
Itt van a kezemben egy lap, 1990ből: Louis Liosa rendezte (most látom, ez a manus rendezte az Anakondát, a Specialistát, meg azt a Berrengeres-Billy Zane-s unalmat,amiben dzsungeles bérgyilkosokat szerepeltek...), itt a fsz. az alulmúlhatatlan Erik Estrada..
Egy másik fil: A fészek (The Nest) a borító a szokásos rajzolt grafika, szépen megrajzolt, ami becsapósan valami izgalmasat igér. Egy szexi bikinis nő térdel-homorítva, egy svábbogár pedig ráugorva a nyakra tör...Ez mi lehet....
A gyémánt kapcsolat -magyar hangalámondásos film(!!!)A plakátja is rém ótvar, rá van suszterolva minden, mint egy béna James Bond plakát, kontár koppintás az egész, minimális látvánnyal, minősíthetetlen minőségben.
Mad Mission -Őrült küldetés 1984. Lehet, hogy ezt megtekintve a véleményed megváltozik, és nem az Eszement Freddy lesz a legnyomibb vígjáték (de...annál ócskább hányadék sose lesz...)Ez is rajzolt grafikájú hülyegyerek-vakító plakáton hírdeti magát, izléstelen színekkel. A sztori: Chikagoi felhőkarcolóban találkozik a Hong-Kongi maffia, gyémántüzlet, valaki azonban egy másik felhőkarcolóból bedrótkötelezik, könnygránát, és után -vrumm-vrumm...Crossmotorral szevasz tavaszol.
"Ezt követően üldözés üldözést követ..." "A parodisztikus jelenetekben feltűnik a Keresztapa, "Kojiak", James Bond, Bruce Lee, sőt Indiana Jones is. A kalandok a film végére véget sem érnek, hogy jussanak belőle a következő három epizódra is..."

ha ennyi nem volna elég, még írok, esetleg személyesen átadhatom kölcsönbe ezeket a példányszámokat. Van egy bolhapiac pl. a Dózsa György úton, a Stadionoktól egy köpésre. Itt lehet kifogni rémesebbnél rémesebb szutykosságokat (néha szó szerint is:-)

Üdv!
Bálint

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.06.01. 19:54:19

Köszönjük szépen a tippeket! Gondolom, ez a Dózsa györgy-út valahol Budapesten van (de csak tippelek, igazából fogalmam sincs) arra nagyon ritkán járok, lévén vidéki vagyok, de amint a közelben leszek, bevásárolok ott egy kicsit. Azért nem olyan vészes ám a helyzet, hogy temetni kelljen a blogot, van még raktáron vagy egy évre elég vackunk, szal rendesen be vagyunk biztosítva, de ha tudsz még címeket, és nem fáradtság, mindenképpen örülnénk, ha leírnád őket erre a címre:
andreee892@gmail.com

2009.03.11. 15:43:26

Bálint!

Légyszíves keress meg e-mailben!!!
Az a Gyémánt kapcsolat nagyon érdekelne.

peocz@hotmail.com

Üdv.

Viktor
süti beállítások módosítása