Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Szenvedések szenvedése!!!

2008.04.02. 19:55 | Logan23 | Szólj hozzá!

Hellosztok!

Most próbálkozom azzal, hogy megcsináljam az Eszement Freddy/ Freddy got fingered /videóját, de hát ez nagyobb szenvedés, mint Frodonak a gyűrűt vinni Mordorba, és nekem még Samum sincs :(. Megpróbálom elkezdeni, de öt perc után már maga a videó kiborít, és a hajamat tépkedem idegességemben (szerencsére fogy, így lassan megúszom az ezzel járó fájdalmakat), sokszor azon gondolkozom, hogy feladom, de nem tehetem! Sorter és BlackSheep se tud nekiállni, szinte félünk ettől a filmtől! Most tényleg! Kinek jön be az, ha egy barom egy lónak a nemiszervét rázza???? Totálisan nagy BAROMSÁG!!!! Kb. ilyen fejet vághatok a videó készítése közben:

De hát ez van, a film ellen már elbuktam pár csatát, de a háborút végül én nyerem... vagy nem! Szóval kész ez a film, de nem lövök le több poént (???, inkább több gusztustalan dolgot), aki nem látta ezt a filmet, ne nézze meg, vagy ha meg akarja nézni, várjon jövő hét szerdáig, talán addigra lesz elég erőm hozzá! Tiszteletem az elmebeteg íróknak!

Logan

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr10408521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása