Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Holtak háza 2

2008.04.11. 17:33 | Logan23 | 5 komment

Címkék: 1. évad

Kellően kikapcsolt aggyal élvezhető, de túlzottan bugyuta film, mely még így is köröket ver az előzményre. Valljuk be, ez azért nem nagy teljesítmény. Reméljük, lehetőségünk sem lesz bemutatni egy esetleges harmadikat...

Sajnos túl későn vettük észre, hogy a hang egy kicsit elcsúszott a videó alatt, de szerencsére nem vészesen. Megpróbáljuk majd újra felrakni, de addig is készülnek az újabb adagok. Elnézést mindenkitől!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr25421537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jezebel 2008.04.17. 23:46:46

és mi minden idők legborzalmasabb filmes mondata, ha ez a második? :) egyébként tetszenek a videóitok, hajrá:)

Logan23 2008.04.18. 16:32:41

Kösz szépen, majd Sorter megírja mi az első, igazából én se tudom :P! Én nagyrészt az oldalt szerkesztem, de én is fogok majd csinálni 1-2 videót, most például a Eszement Freddy-n ügyködök, jó mazoistához híven pont az egyik legszarabb filmet vállalom be :)!

csaky000 2009.01.12. 12:46:41

A könyvtárosnő-zombi csendre int a könyvtárban... XDXDXD
Ezen beszartam!!!
Szerintem ezek kb. a film felénél rájöttek, hogy olyan poénra kell venni a szitut, mint a Jason-sorozat 6. részét, nem?

DAud 2011.03.01. 09:32:15

Lehet, hogy csak azért, mert a Boll-féle HotD után néztem meg, de én fenemód élveztem ezt a filmet. Jó, nyilván nem annyira, hogy újranézzem, de azért elég korrekt volt. Nem igazán értem, mi a problémád azzal, hogy egy iskolában játszódik: az angol-szász országokban jellemzőek ezek a hatalmas iskola-komplexumok, amik a városon kívül vannak, akkor meg jó, hogy a zombik még nem tudtak elvánszorogni pár kilométert a városig.(A film végén látod, hogy azért de, de azt is, hogy a túlélők is autóval mentek oda.) A másik meg, hogy nem értem miért röhejes az, hogy van több zombigeneráció? Filmben még nem láttam ilyet, de játékokban nem ritka, ez meg egy játékadaptáció lenne, vagy mi. A futballista és könyvtáros zombikról meg inkább ne mondjunk semmit, mert Romero bár sokkal szebben, de nagyon hasonló dolgokat produkált a Dead sorozatban. Például a tűzijátékban gyönyörködő zombik a Land-ben, de a Dawn-ban is van pár zombi aki jól elvan a bevásárlóközpontban.

bbenjyy · www.moviebarlang.blog.hu 2011.08.08. 18:32:37

Az utolsó mondat nagyon ütős! Egyébként a film nem vészesen szörnyű, sőt, akár még jót is lehet rajta szórakozni. Nem fárasztó, és zavaros, mint az 1 volt.
süti beállítások módosítása