Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Street Kings - A gettó-filmek új királya?

2008.06.16. 21:36 | Logan23 | 3 komment

Hellosztok,

Az Utca királyai volt az egyik film az évben, amit minden áron megakartam nézni, főleg, hogy az egyik szereplő Hugh Laurie, aki a kedvenc szinészem! Persze ott van még Keanu Reeves (Mátrix trilógia, Láncreakció), Forest Whitaker (Vantage point, Az utolsó skót király), Chris Evans (Fantasztikus 4[Fáklya], Napfény), Amaury Nolasco(Szökés sorozat, Transformers). Vártaknak megfelelően nagyon jó film, akciódús, és ami a legjobb: kellően demostrálja a gettó világát és harcát.

Pár infó a szereplőkről:

Tom Ludlow(Keanu Reeves) egy "magányos farkas" tipusú zsaru, aki mindent egyedül szeret lerendezni, és azt bármilyen módszerrel megteszi! Emiatt kerül bele a "szarba" a filmben!

Jack Wander(Forest Whitaker) az a kapitány típus aki tartja a hátát az embereiért!

A többi rendőrtisztet meg idegesíti Ludlow hozzáállása a munkához és emiatt baszogatják is, persze a kapitány mellette van!

És itt van James Biggs kapitány(Hugh Laurie) belső ügyész, aki mindenféleképp meg akarja szorongatni Tom tökeit! Persze másra is hajt közben... Lehet, Hugh Laurie egy Dr. House forgatás közben csinálta meg az első jelenetét a filmben, ugyanis akkor lépett be először egy választó függöny mögül, mikor Ludlow-t ápolták a korházban!

A film nagyon el van találva, kellő mennyiségű akció, amik nagyon jól megvannak csinálva, a lőtt sebek kegyetlen jól néznek ki, kellő mennyiségű a brutalitás, persze helyet kaptak a mellőzhetetlen ugatások, ami angolul kicsit unalmassá válik(FUCK,FUCK,FUCK... szerencsére a "szép" magyar szavak bővíti ennek a szövegét, így a felirat színesebbé teszi). A sztori véleményem szerint nagyon vagány és a karaktereket alakító szereplők is nagyon ellettek találva!

Szóval mindent összevetve egy nagyon jó másfél órát tölhetünk el ennek a filmnek a megnézésével! Ajánlom mindenkinek!

Ui.: Sajnos nagyon sok minden zúdult rám, emiatt volt mostanában csak BlackSheep-cikk! :)

+ 2 trailer:


 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr42524493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rol33 2008.06.18. 22:43:02

Egy kis akció... az jól jönne már :D. Lehet majd megnézem 1x, köszi róla az infót.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.19. 12:29:57

Az utcai királyai az elmegy kategóriába tartozik, annyira nem fogott meg. Nálam az év filmje az Indy 4

Logan23 2008.06.19. 19:33:14

Nem tom, nekem az Indy 4 sztorija nem igazán tetszett, de tény, hogy nem volt rossz!
süti beállítások módosítása