Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

A legújabb szemét!

2008.07.01. 11:46 | Logan23 | 1 komment

Idén már kaptunk két béna paródiaszerűséget (Meet the Spartans; Superhero Movie), de úgy tűnik, a Csajozós film és a Bazi nagy film készítői meg akarnak örvendeztetni bennünket egy újabbal. A Disaster Movie-ban kiparodizálják Hulkot, Vasembert, Junot (elképesztően ízléstelenül), Hancock-ot, továbbá lesz Bűbáj, Szex és New York és Ne szórakozz Zohannal kifigurázás is.
Majd meglátjuk, mi lesz, bár az eddigi munkáik alapján nem szavazok neki sok bizalmat.


 


 by Logan

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr40547584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mett 2008.07.01. 17:42:31

az ien filmekbe egy vagy talán kettő három jó poén van, és azok is kihagyhatóak. szal biztos nem nézem meg..
süti beállítások módosítása