Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - A sárkány bosszúja

2008.07.30. 22:13 | BlackSheep89 | 9 komment

Címkék: 1. évad

Az eddigi legszínvonalasabb film a bemutatottak között! Sokan fognak majd utálni, amiért bemutattam, és valahol igazuk is lesz, hiszen egy harcművészeti filmet nem kell nagyon komolyan venni. Az egyetlen ok, amiért én mégis megtettem, az az, hogy ez a film komolyan akarta vetetni magát, pedig egy nagyon kellemes csihi-puhi is kerekedhetett volna belőle. Tony Jaa-ra, az Ong Bak fenegyerekére viszont oda kell majd figyelni a továbbiakban, hiszen, ha színészkedni nem is, de verekedni nagyon tud a gyerek.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr94593469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sipusz 2008.08.02. 01:32:22

ÖÖÖÖ látam a filmet szeretem a blogot de haver nem honk konkba viszik hanem sidnybe XD

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.08.02. 08:10:08

Oké, tényleg Sydney-be vitték! Teljesen kiment már a fejemből, amikor a videót csináltam. Mindössze egyszer láttam a filmet, azóta csak a harcjeleneteket néztem újra néhányszor. A videó miatt meg nem akartam már megint végigszenvedni a logikátlan jelenetek sorozatát. Úgy tűnik, mégsem ártott volna... Bocs a tévedésért!

Panz3Division 2008.08.02. 21:55:42

Még valm nem örököse hanem utodja inkább :D

mettt 2008.08.05. 14:38:20

A film tényleg idevaló.. anno amikor láttam a történet meg se maradt bennem, csak a verekedések, amik viszont ultrafaszák :)
De azért Bruce Lee-hez nem lehet felérni. Ő a verekedős filmek koronázatlan királya. :)

Lamerdog és Norticus 2008.08.11. 20:24:46

Hello BlackSheep és Shorter !
Ajánlom figyelmetekbe a film+-on néha megjelenő OTHON RÉMES OTHON című d kategóriás förtelmet ! Számotokra igazi csemege lennne szerintünk !! XD
Eggyütt néztük meg csak úgy poénbol mert már az elején látszott hogy nagyon színvonalas lesz , és nem tévedtünk!!! Egyszerüen szörnyű a történet a vágás a kamera nézet a színészi játék meg a borzalmas efektek !!! áhh...pfff!
Amúgy királyak vagytok!! XD
bye

rdt1989 2009.11.10. 21:42:32

Nagyon tetszett a videód az biztos, és a Jet Li-s hasonlat megnevettetett nem gyengén. Mivel ez az egyik kedvenc filmem 2005 óta kb mindennap megnézem egyszer, de nem a magyarszinkronnal, mert az félelmetesen összevan vágva 30-40 perccel megkarcsusítva, mind a sztori mind a látvány és nincs jól alákeverve a hang se így élvezhetetlen. Eredeti nyelvvel feliratosan ajánlom mert tényleg ahogy a videódban is fémjelezted érthetetlen dolgok sokassága van. De ez nem mindenesetben afilm hibájának hanem sokkal inkább az Európai minden filmet az értékelhetetlenségig vágunk stílusnak róható fel. De a templomos verekedésnél megfigyelhető még az is hogy miután kiütötte az ellenfeleket csak úgy eltüntek mint a kámfor. Mondjuk úgy, hogy ez egy szintes verekedés volt Level 1:Capoeira Level 2:Kardos Ficere Level 3: Izomhegy. Ilyen szempontból viszont számítógépes verekedős játék. De ez az ember régóta tevékenykedik Liu Kang kaszkadőreként vált ismertté, ezt én is ne mrég tudtam meg. Szóval a sztori kibővítve se fed le jóformán mindent, lehet a néző képzeletére biznak dolgokat, na de ennyi mindent már túlzás. Viszont most regisztráltam be és ahhoz képest elég mohón megnéztem szinte minden ismertetőt, és kommentáltam is nagyrészét, de ha egyszer hihetetlen jók és véleményírásra sarkallanak ne mtudok mit tenni. Nagyon jól csináljátok.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.11.10. 22:27:45

@rdt1989:
Köszi a dícséretet!
Hát az biztos, hogy nem spórolsz a kommentekkel, nem győzöm kapkodni a fejem :-D Na nem mintha zavarna :-)

Ninbikun 2010.08.16. 22:19:57

Én láttam ezt a filmet pár hónapja és engem is az akciójelenetek fogtak meg benne, bár a végére egy kis értelmet is vártam volna, mert csak úgy a bunyóból nekem sok volt, főleg hogy az ellenfelek sehogy sem akartak elfogyni.

zoliboy94 2010.09.26. 14:38:52

Jó lett a vidi. Hát a végén az az elefántos beszólás hát azon feküdtem a nevetéstől. :D
süti beállítások módosítása