Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Bevezetésként...

2008.10.05. 20:23 | Sorter | 1 komment

Bár senki nem kérte ( :-) ), csináltunk egy introt a videóinkhoz. Először úgy gondoltuk, külön felrakjuk, de végül arra jutottunk, hogy inkább a következő videó elején mutatjuk be először.

Ez még nem biztos, hogy végleges intro lesz, de ez attól függ, hogy Nektek mennyire tetszik! Szóval ha majd megnézitek a videót (kedden-szerdán fenn lesz), kérünk mindenkit, írja le a véleményét az intróról is!

Ja, és két "normál" bemutató múlva elindítjuk a Gyöngyszemek-et is!

Hát ez a cikk most csak ennyi lenne...

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr26697778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pany3rdivison 2008.10.06. 15:08:02

alig varom>D
süti beállítások módosítása