Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Anakonda 3; avagy mihez kezdjünk, ha túl sok a pénzünk?

2008.10.21. 12:57 | Logan23 | 7 komment

Megjött az Anakonda sorozat harmadik része (sajnos)! Végre trilógiává nőtte ki magát, és ezzel remélhetőleg be is fejezik, ugyanis ez a film is csak arra jó, hogy fölöslegesen dobják ki a forgalmazók a pénzüket. Értékelhető dolog egy pici van, de az is azért, mert ennyi elcs*szett dolog után már a legkisebbet is értékeljük (tipikus mentő dolog, mint a suliban)! A kígyó borzalmasan néz ki, jót röhögtem rajta, utána bámultam, mikor megláttam az első véreffektet (nem jó értelemben). Ahhoz hasonlítanám, mint amikor egy vödörből öntjük ki a vérvörös festéket. És a kígyó látása... az még elég érdekes. Természetfilmekben a kígyó látását kicsit máshogy képzelik el: kéken látja a hideg dolgokat és minel melegebb, úgy halad sárgatól a pirosig. Most elfogadom azt, hogy nem tudhatjuk pontosan, hogy lát egy kígyó, de ez a megoldás, amit kitaláltak, eszméletlen, teljesen logikátlan (zöld, szürke, sárgás valami). Az előzetesben lesz egy rész mikor a csajt nézi a fánál, ott meglátjátok. A színészi játék, ahogy elvárhatjuk egy ilyen filmtől, kegyetlen sz*r. Mintha fogtak volna az utcáról pár embert és berakták volna David Hasselhoff mellé (mert ő is benne van). De Hasselhoff bácsi se erőltette meg magát, meg alapból nem is illett rá a szerep, de ez mellékes. A látvány elég indokot ad arra, hogy majd szerepeljen az oldalunkon, bár 1 pozitívumot csak találtam: a sérülések a filmhez képest nagyon jók voltak, bár ott is voltak túlzások, de még mindig azok a film legértékelhetőbb pontjai!

A színészekről és a karakterekről még egy picit: elvileg profi kígyó vadászok, radarral, automata fegyókkal és elvileg már sokszor dolgoztak együtt, erre lőni nem tudnak, de tényleg! Ott a kígyó, ők meg lőnek össze-vissza (Tom és Jerryben jobban céloztak a dinnye magokkal). Az poén, hogy az egyik kígyóvadász ráadásul fél a kígyóktól (!!!) De melyik fél a összes hülye közül? A legnagyobb benga állat! Ezt ki találta ki!? Színészekről télleg annyi, hogy ha megfognánk az utcán 10-15 embert, azok leiskoláznák ezt a színész(szerű) bandát.

A történet rohadt egyszerű, kicsit hasonlít a Háborgó mélység c. filmhez, ott cápát génkezeltek, itt kígyót, mindkettő esetben okosodtak, megnőttek, gyengén néznek ki mikor számítógépesek és persze kitörnek. És lehetetlennek tűnik a megmenekülés és a likvidálásuk. Nagyon sok mindenben hasonlít a két film, de míg a Háborgó mélységben a jelenetek és a dumák felejtetik a számítógépes hibákat, és azt többször meglehet nézni.(legalább szerintem), addig az Anakonda 3 esetében alig várod, hogy vége legyen. És még egy különbség: míg a Háborgó mélység befejezte a végén, ez a kígyós baromság nyitva hagy egy kiskaput a folytatásra (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ). Ennyi pénzük lenne? Adják nekem! Vagy azt hitték, hogy folytatásért fog sírni a nép? Sírni fog a nép, de nem folytatásért!

Összegezve ez a film tényleg arra volt jó, hogyha sok a pénzük, kicsit költsenek belőle!

UI.: Páran kértétek, hogy változtassak pár dolgon az oldalon, ma ezt megcsináltam, további véleményeket várok és igyekszek megcsinálni!

Itt az Anakonda 3 trailere (remélem örültök neki), kígyó látását figyeljétek!


A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr56724575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CastleRock 2008.10.21. 18:43:41

Nem tartozik ugyan a tárgyhoz, de mi a véleményetek az "Én, a robot" című filmről?

Jóskapista 2008.10.21. 18:57:56

Én még mindig nem vagyok elégedett az oldal kinézetével. Hiába változtattad meg a betűszínt, még mindig olvashatatlan. Azt próbáld megcsinálni, hogy semmi kép ne legyen a szöveg mögött. Betűszínnek pedig jobb volna vmi sárga, vagy narancs, fekete háttérhez az jobban passzol.

Logan23 2008.10.21. 19:47:54

Már többször leírtam, hogy az oldal háttere 1280 szélesre lett állítva, ami azt jelenti, ha kisebb a felbontásod, akkor a szöveg ráfog menni a képekre! 1280 széles a beállításnál a szöveg 1 teljesen fekete háttérbe kerül, direkt így lett kialakítva! Ha meg 1024-re teszem a kép, méretét, mivel úgy szűröm le, hogy te 1024x768-s felbontást használsz, akkor akik nagyobb felbontást használnak azoknak a szélső képek elfognak tűnni, de majd átnézem a statisztikát, megnézem melyik felbontás a legnépszerűbb és ha úgy látom, akkor változtatok!
Amúgy ennek a problémának elkerülése végett írtam a baaad movies oldaldobozba, hogy milyen képfelbontást ajánlok az oldal élvezhetőségének érdekében!

Panz3Divison 2008.10.21. 21:31:57

HÁT a Jurassic Park I 1993-as film www.youtube.com/watch?v=Bim7RtKXv90

itt a bemutatja számuljuk csak meg ,hogy hány év van köztük......Ja az anakondára biztos kevesebb a pénz de akkor is :)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.10.23. 12:26:00

Én, a robot:
Az egyik legszórakoztatóbb film, amit valaha láttam. Will Smith szerintem élete leglazább formáját hozza, a történet sablonos ugyan, de érdekes, csavaros és izgalmas, az akciók hihetetlenül jók, a látvány lélegzetelállító, a karakterek és a cool beszólások is rendben vannak. És akkor még nem is említettem a történet elég erős rasszizmusra tett utalásait.
Mielőtt bárki nekem támadna, én se értek egyet a címválasztással, mivel olvastam Asimov lehengerlő Én, a robot c. regényét, és ennek a filmnek semmi köze nincs hozzá. De hát ez legyen a legnagyobb gond!
Többször újranézhető és mindannyiszor maximálisan élvezhető film. Meg is nézem mindjárt, ha már szóba került.

CastleRock 2008.10.23. 14:18:33

Kösz, Blacksheep, egyetértek veled!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.11.18. 11:19:51

Szerintem épp az, hogy nem volt itt pénz:)

Egyébként ez egy tévéfilm, egyenesen a tévének gyártották, egyszerre két részt, tehát még lesz egy folytatás, nem kell aggódni:D:D

Az oldallal kapcsolatban: hát nekem a jobb oldalon lévő borítók belógnak a posztba
süti beállítások módosítása