Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

A magyar kocsma-scifi - Első rész

2011.11.27. 13:32 | BlackSheep89 | Szólj hozzá!

A magyar amatőrfilm újabb komoly próbálkozás előtt áll, mégpedig egy érdekes és felettébb szórakoztató sorozat, a 353W - The Hungarian Cyborg előtt. Ez egy száz százalékig amatőr eszközökkel készült - de ehhez képest meglehetősen ügyes és kreatív - próbálkozás, aminek pilot epizódja (tudjátok, Ponyvaregény! :) ) nemrég került fel a netre, és ha minden igaz, hamarosan elkészül a következő is.

A sztori egy sikkasztás körül bonyolódik, de olyan elborult agymenések se hiányoznak belőle, mint egy sugárfegyver, zombi-gyártó zselé (!), és egy félig robot főszereplő. A film rendező-főszereplőjét személyesen ismerjük, aki bevallotta, hogy igyekeztek minden elképzelhető ötletet belerakni a filmbe. Nos, jelentem, ez sikerült! Az egyetlen, ami megmosolyogtató, hogy mindenki (újságírótól kezdve gonosz tudósokon át a magánnyomozó főhősig) 20-25 év közötti korú, ami ellen nyilván nem nagyon lehetett mit tenni, de ez néha kicsit érdekesen néz ki.

Ettől, és az enyhe zavarosságtól eltekintve azonban nagyon szórakoztató és ötletes az egész. Vannak tök jó jelenetek, főleg a párbeszédek lettek remekül megírva, és színészek közül is akadnak jópáran, akik dicséretet érdemelnek. A több mint fél órás hossz ne ijesszen meg senkit, mert maximumra van pörgetve a tempó, folyamatosan történik valami, a jelenetek rövidek, a dialógusok frappánsak és lendületesek, szóval unatkozni nem fogtok, még ha nem is teljesen érthető minden részlet (a legtöbb egyébként utólag, a következő részekben lesz tisztázva). 

Egyszóval ha van fölös fél órátok - de ha nincs, akkor is -, szerintem feltétlenül tegyetek egy próbát ezzel a kis filmecskével, mert egyrészt az alkotók megérdemlik, másrészt könnyen lehet, hogy vevők lesztek a folytatásra is, akárcsak én.

Közben pedig a Filmelemzőkre is ugorjatok fel, ahol Sparrow új toplistája mellett a minden idők legdurvább filmjéről írt kritikámat is megtaláljátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr783415109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása