Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Oscar - eredményhirdetés holnap!

2012.09.22. 18:37 | BlackSheep89 | Szólj hozzá!

Bizony, végre elérkezett ez is! Olyan elképesztő mezőny jött össze a harmadik Filmelemzők Oscar-ra, hogy tényleg nagyon nehéz dolgunk volt, de végül csak összeállt az az 5 nevező, akiket a legjobbnak tartottunk. 

A nyerteseket holnap este, 8 óra körül fogjuk kihirdetni, viszont előtte - a tavalyihoz hasonlóan - számíthattok egy értékelő videóra is, ahol a győzeteseket még nem áruljuk el, csak szépen sorban végigmegyünk az összes nevező videóján, és külön-külön röviden értékeljük őket. Így azok is megkapják majd a vállveregetést, akik az első 5-ből épphogycsak kicsúsztak (nagyon sokan vannak!). Az értékelő videóra pontos időpontot nem tudok mondani, de valamikor kora délután egy-fél kettő körül már érdemes lesz nézegetni a blogot!

Ja, és ezúttal nem lesznek videós bevágások közben, ahogy tavaly, emiatt már nem akartuk tovább tologatni a dolgot, reméljük megértitek!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr714796285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása